HeaterPro® 2200W

RADIATOR CONVECTOR RADIATOR TERMOCERAMIC

Încălziți-vă casa cu doar câțiva cenți pe zi!

A venit momentul să reducem consumul de gaze în fața facturilor mari? Astăzi puteți face acest lucru încălzindu-vă locuința cu ajutorul Convectorului electric de încălzire/răcire inteligent (A++), care economisește energie.

HeaterPro® utilizează o nouă tehnologie termoceramică combinată cu un termostat Smart™ care autoreglează căldura și consumul.

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

489lei

în loc de 1069lei

 

  Моля, попълнете следния формуляр, за да направите своята поръчка
  Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

   

  Încălzirea spațiilor, reducând în același timp costul facturii.

  Întregul sistem este autoreglementat de termostatul inteligent Smart™, care ajustează consumul și căldura în funcție de încăperea care urmează să fie încălzită, totul în mod automat și extrem de eficient, reducând drastic costurile energetice.

   

  Încălzește case și camere de până la 90 m² în câteva minute

  Noua tehnologie termo-ceramică adoptată de HeaterPro® dezvoltă o căldură instantanee, capabilă să încălzească în câteva minute chiar și încăperile foarte reci și să consume cât mai puțină energie.

  ROMANIA-termoconvettore

   

  Inteligent și silențios chiar și pe timp de noapte

  Datorită programului de noapte, HeaterPro® trece automat la modul 0 decibeli, asigurând o liniște absolută în timp ce continuă să încălzească locuința.

  ROMANIA-termoconvettore

   

  Oferta de astăzi în 489lei include:

   

  489lei

  Livrare anticipată gratuită (1-3 zile)
  în loc de 1069lei

   Моля, попълнете следния формуляр, за да направите своята поръчка
   Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

   stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site sunt “materiale promoționale/publicitare”, astfel încât informațiile furnizate au un caracter pur informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (întotdeauna provizoriu) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe linkurile din diferitele articole) sau sub formă de iframe (scripturi inserate în site-ul nostru care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).