HeaterPro® 2200W

КОНВЕКТОРЕН НАГРЕВАТЕЛ ТЕРМОКЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

Отоплявайте дома си с няколко цента на ден!

Време ли е да намалите потреблението на газ предвид високите сметки? Днес можете да го направите, като отоплявате дома си с енергоспестяващия интелигентен електрически конвекторен нагревател за топло/студено отопление (A++).

HeaterPro® използва нова термокерамична технология, съчетана с термостат Smart™, който саморегулира топлината и потреблението.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

179,00лв.

вместо 389,00 лв. 

 

  Моля, попълнете следния формуляр, за да направите своята поръчка
  Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да потвърдим поръчката. Ще я получите в дома си в рамките на 1-2 работни дни след обаждането.

   

  Отопляване на помещенията при намаляване на разходите за сметката.

  Цялата система се саморегулира от интелигентния термостат Smart™, който регулира потреблението и топлината в зависимост от отопляваното помещение – всичко това автоматично и изключително ефективно, като драстично намалява разходите за енергия.

   

  Отоплява жилища и стаи до 90m² за минути

  Новата термокерамична технология, възприета от HeaterPro®, развива мигновена топлина, способна да затопли дори много студена среда само за няколко минути и да консумира възможно най-малко енергия.

  termoconvettore bulgaria(

   

  Интелигентно и безшумно дори през нощта

  Благодарение на нощната програма HeaterPro® автоматично превключва на режим 0 децибела, осигурявайки пълна тишина, докато продължава да отоплява къщата.

  termoconvettore bulgaria

  КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

   

  Днешната оферта в 179,00лв. включва:

   

  179,00лв.

  Експредна безплатна доставка (1-3 дни)
  вместо 389,00 лв. 

   Моля, попълнете следния формуляр, за да направите своята поръчка
   Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да потвърдим поръчката. Ще я получите в дома си в рамките на 1-2 работни дни след обаждането.

   stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Статиите, историите и ревютата, разказани на този сайт, представляват “рекламни материали/реклама”, така че предоставената информация е само с информативна цел, за да се даде представа за потенциала (който винаги е условен) на това, което е илюстрирано на следващата страница (до която може да се стигне чрез кликване върху връзките в различните статии) или във формата iframe (скриптове, включени в нашия сайт, които позволяват да се направи поръчка за продукт или услуга директно на сайта).