PROMOȚIE SPECIALĂ 2024

Home Vero®

Set de vase profesionale din 12 piese, indestructibil, din oțel inoxidabil, inducție uniformă, rezistent la zgârieturi, antiaderente, se poate spăla în mașina de spălat vase.

„Calitatea Made in Italy este percepută prin aroma deplină a mâncărurilor gătite în aceste tigăi.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Bucătarul Camillo Cracco

Setul de vase care nu se strică niciodată

satul de oale care ard si se distrug imediat?

Fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care îi conferă o eleganță fără precedent și o distribuție rapidă și uniformă a căldurii, aceste set de vase de gătit este ultimul pe care îl vei cumpăra în viața ta și este probabil ca și copiii tăi după tine să îl folosească.

PROMOȚIE SPECIALĂ 2024

Ultimele piese disponibile cu 70% reducere

Având în vedere numeroasele solicitări, oferta este aproape epuizată, grăbiți-vă și completați formularul înainte de a se termina!

NU RATATI ACEASTA OPORTUNITATE

Comandă-l acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru doar

354 RON

în loc de 799 RON 
🚚 LIVRARE EXPRESS 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi în termen de 1-2 zile lucrătoare de la apelul la domiciliul dvs.

 

 

Calitate made in Italy

Setul de cină homevero din 12 piese din oțel inoxidabil este o investiție excelentă pentru bucătăria dvs., care conține tot ce aveți nevoie pentru pregătirea zilnică a mesei și vă va oferi o utilizare de calitate de lungă durată, fără a vă dezamăgi.

 

Mâncăruri sănătoase și aromate

învelișul nu conține PFOA sau alte metale grele, nu zgârie și nu face ca alimentele să se lipească, totul pentru gătit sănătos și gustos.

 

Setul care te economisește bani

Fundul special cu 5 straturi garantează o difuzie uniformă și rapidă a căldurii, economisind timp, energie și gaz cu până la 35% mai puțin!

 

Usor de spalat

O poți spăla cu ușurință în mașina de spălat vase, fără a o pre-spăla manual, deoarece datorită suprafeței antiaderențe alimentele nu vor rămâne lipite în interior, ci vor aluneca.

PROMOȚIE SPECIALĂ 2024

EVALUAREA MEDIE DIN 12874 CUMPĂRĂRI - 4,8/5
4.5/5

IATA CE Spun UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Katarzyna S.

✅Achiziție verificată

5/5

Ghivecele sunt foarte frumoase din punct de vedere estetic. Au fundul gros și apa fierbe de fapt mai devreme decât de obicei. Lucrul grozav este că sunt absolvite, așa că știi mereu dintr-o privire cât ai plătit. 5 stele!

Catalin L.

✅Achiziție verificată

5/5

Am profitat de oferta 6+6 pentru a obtine un set complet.Le pot folosi la cuptor si pe plitele cu inductie fara probleme. Straconsiliul

Bogdan R.

✅Achiziție verificată

5/5

După mulți ani am renovat bucătăria și, prin urmare, aveam nevoie de tigăi adecvate cu o nouă plită cu inducție. Am rezolvat-o rapid la preț mic și sunt mulțumit de calitate!

Florin V.

✅Achiziție verificată

5/5

Materialul este de o manopera excelenta, arata ca cel al bucatariilor de restaurant. Ghivece foarte frumoase si finisate estetic

 

Oferta de azi la 354 RON include:

PROMOȚIE SPECIALĂ 2024

NU RATATI ACEASTA OPORTUNITATE

Comandă-l acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru doar

354 RON

în loc de 799 RON 
🚚 LIVRARE EXPRESS 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE
Ultimele piese disponibile cu 70% reducere

oale, seturi de tigăi, seturi de bucătărie, gătit, gătit made in italy, gătit mâncare, mâncat, mâncare sănătoasă, tigăi, oale, prânz, cină

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

Home Vero®

Copyright © 2023 Homevero™

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Ploiești 42 B, Romania

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

mail di contatto: [email protected]