PROMO BLACK FRIDAY 2023

SeeSii® Mini Chainsaw

Mini ferăstrău puternic cu baterie, cu motor din cupru și lanț dublu întărit pentru o tăiere curată, fără oprire

Ultraușoară și cu baterie cu litiu de lungă durată + 1 BATERIE GRATUITĂ pentru a funcționa până la 8 ore fără oprire.

Puterea de a tăia orice într-o singură mână

De câte ori ai avut nevoie de cineva care să țină lemnul nemișcat pentru tine? De câte ori te-a împiedicat firul să tai liber oriunde ai vrut?

Astăzi, cu mini-ferăstrăul SeeSii® veți putea tăia ca untul orice doriți, fără a avea nevoie de ajutor și fără a fi nevoie să aveți o mână în apropiere, pentru că tot ce trebuie să faceți este să folosiți o mână pentru a ține ramura nemișcată și cealaltă tăiați cât doriți pentru o durată de viață a bateriei de până la 4 ore.

PROMO BLACK FRIDAY 2023

Ultimele piese disponibile cu 70% reducere

Date le numerose richieste l’offerta è quasi esaurita, affrettati e completa il modulo prima che termini!

NU RATATI ACEASTA OPORTUNITATE

Comandă-l acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru doar

299RON

în loc de 679RON

+1 BATERIE GRATUITĂ

🚚 LIVRARE EXPRESS 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE

Vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă confirma comanda. Îl vei primi acasă în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Tăiere curată într-o singură trecere

Datorită lanțului super ascuțit dublu întărit, nimeni nu te va putea opri chiar dacă trunchiul depășește lungimea lamei.

 

Motor foarte puternic de 550 W

In cupru pur cu 45.000 rpm, dubleaza randamentul cunoscut pana in prezent, reduce consumul si zgomotul, pentru o taiere impecabila.

 

Durată lungă de viață a bateriei (4 ore)

Datorita Bateriei Litiu de 21V 4000 Mah Next Generation vei putea lucra non-stop si fara scaderi de performanta, la putere maxima timp de 4 ore. LA OFERTA 1 BATERIE GRATUITA pentru a adauga inca 4 ore la autonomia ta

 

Perfect pentru orice job

Mânerul ergonomic, sistemele de siguranță de ultimă oră pentru blocarea automată și utilizarea ușoară fac din SeeSii® mini-ferăstrăul practic și perfect pentru orice lucru manual, chiar și pentru lucrul de precizie.

PROMO BLACK FRIDAY 2023

EVALUAREA MEDIE DIN 12874 CUMPĂRĂRI - 4,8/5
4.5/5

IATA CE Spun UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Gherasim S.

✅Achiziție verificată

5/5

Tăiere precisă și curată exact așa cum este anunțat. Pot tăia buștenii de până la 20 cm fără probleme ocolindu-i. Nu vă spun cât de mult mă economisește din punct de vedere al timpului și al efortului. Chiar nu știu cum am făcut-o înainte!

Antoniu T.

✅Achiziție verificată

5/5

Ai grijă la lanț, este chiar ascuțit! ce sa zic, este cu adevarat un instrument indispensabil.Eu fac totul cu el, de la ingrijirea gradinii pana la tocat lemne si chiar si facand niste meserii: am facut o masa si scaune cu platforme, chiar frumoase!

Florin V.

✅Achiziție verificată

5/5

Fantastic! este o mașină de război, am tăiat gardul viu și am tăiat copacii din grădină și mi-a luat doar 3 ore, iar bateria este încă încărcată. 5 stele bine meritate!

Bogdan R.

✅Achiziție verificată

5/5

Produs livrat cu atenția și punctualitatea obișnuite. Carcasa conține toate elementele și instrumentele descrise. Un lucru care mi-a plăcut foarte mult a fost că a sosit cu lama și lanțul deja asamblate, deși procedura este bine explicată în manualul de instrucțiuni.

Constanța S.

✅Achiziție verificată

5/5

Am cumpărat acest motoferăstrău pentru că grădina mea era într-o stare groaznică și dacă l-aș aștepta pe soțul meu, aș fi în mijlocul junglei având în vedere toate momentele în care i-am cerut să o facă. In sfarsit o pot face singur! Acest ferăstrău cu lanț este ușor, practic și taie foarte bine, este aproape distractiv de folosit.

 

Oferta de azi la 299 RON include:

PROMO BLACK FRIDAY 2023

NU RATATI ACEASTA OPORTUNITATE

Comandă-l acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru doar

299 RON

în loc de 679RON

+1 BATERIE GRATUITĂ

🚚 LIVRARE EXPRESS 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE
Ultimele piese disponibile cu 70% reducere

Minimotosega, Minichainsaw, Motosega a batteria, motosega elettrica, motosega senza fili, motosega in offerta, mini motosega potente

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

SeeSii® Mini Chainsaw

Copyright © 2023 Cyclonic™

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Ploiești 42 B, Romania

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

mail di contatto: [email protected]