A világ legkisebb összehajtható okostelefonja kamerával, 4K HD képernyővel, könnyen elrejthető kettős SIM-kártyával

Videohívás, whatsapp, facebook, youtube, instagram, zseblámpa és SOS gomb mindössze 6 centiméteren.

Ma lejáró promóció: 24/06/2024

A magáé csak 26,990.00 HUF ért

50,990.00 HUF

helyett

Promo lejáró...
A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése és a szín kiválasztása érdekében..

Errore: Modulo di contatto non trovato.

Használja ki az ajánlatot még most, mielőtt a rendelkezésre álló színek elfogynak!
Ha egy elrejteni való telefont keres, vagy amely nem vonzza magára a figyelmet, ugyanakkor minden funkcióval rendelkezik, akkor az i16 PRO az, amire szüksége van. Súlya mindössze 80 g, és csak 6,3 cm nagy és 1,8 cm vastag!
Készítsen fényképeket és videókat Ultra HD 4K-ban az új AI-Lens® optikai érzékelőnek köszönhetően, amely ideális minőségi fényképek és videók feltöltéséhez közösségi hálózatokra, például Facebook , Instagram, TikTok stb.
Nagy felbontású 1,77 hüvelykes 4K képernyő, dupla SIM-kártya 2 szám egyidejű használatához és nagy teljesítményű 1000 mAh akkumulátor 4 napos üzemidővel… MINDEN CSAK 6 cm-ben! Hihetetlen, nem igaz?
Maradj kapcsolatban a közösségi médiával, üzenj a whatsappal, nézz youtube videókat és spotify-t az ingyenesen letölthető alkalmazásoknak köszönhetően! A hatékony 5G navigáció mindig garantált.
Több mint +1477 megrendelés az elmúlt 4 napban!

Alcune recensioni dei clienti:

Valutazione media: 4.99/5

Egyszerűen fantasztikus! Arra használom, amikor elmegyek, és nem akarom használni a telefonomat, a feleségem minden alkalommal ellenőrzi, amikor visszajövök. Ezt mindenhova el tudom rejteni, még a csomagtartó nyílásba is... elérhetetlen! Nagyszerű dual sim telefon

István D. Vásárolt 24/03/2024

Tavaly is volt egy hasonló, de nem voltak rajta alkalmazások, sőt még watsapp sem, de ez mindent tartalmaz, és nagyon kényelmes. Én akkor használom, amikor edzőterembe vagy strandra megyek, mert nem feltűnő és nem tépnek le. Másnap érkezett meg és kézzel fizettem. Top

Zsófia S. Vásárolt 27/03/2024

Azért volt szükségem egy ilyen kis méretű telefonra, mert ahol dolgozom, nem tudtam normális telefont magammal vinni, de mivel az iskolában rettegek a gyerekektől, nagyon kellett valami, amit a zsebemben tarthatok, és ami mindig elérhető. Az internet nagyszerűen működik, és remek fotókat készít.

László G. Vásárolt 01/04/2024
Promo lejáró...

Ma lejáró promóció: 24/06/2024

A magáé csak 26,990.00 HUF ért
50,990.00 HUF
helyett
Benne lesz:

Errore: Modulo di contatto non trovato.

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése és a szín kiválasztása érdekében.
Igen, elkötelezettek vagyunk a maximális átláthatóság és biztonság mellett, amikor termékeinkért fizet. Közvetlenül a futárnak fizethet a kiszállításkor.
A szállítás általában legfeljebb 24/48 órán belül expressz futárszolgálattal történik.
2 év garanciát kap. Továbbá, ha a termék nem felel meg az Ön igényeinek, 60 napon belül visszaküldheti azt, és teljes mértékben visszatérítjük az árát.
Hát persze! Termékünkre pénzvisszafizetési garancia vonatkozik. Probléma esetén 60 napon belül kapcsolatba léphet velünk, és a pénzét visszatérítjük.
Informazioni

Unicontrol Spa – Via d’ananzio 83101 FG

P.iva 0314572412

Condizioni di Vendita
Informativa sulla Privacy
Politica sui Cookies

Contatti

Servizio clienti disponibile:
dal Lunedì al Sabato delle 9 alle 20

+39 322140122

Copyright © 2023 Unicontrol®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articoli, storie e recensioni raccontante in questo sito rappresentano delle ”advertorial/pubblicità” per cui quanto riportato serve a solo scopo informativo per far comprendere il potenziale (che rimane comunque sempre un condizionale) di quanto poi illustrato nella pagina seguente (a cui si arriva cliccando sui link presenti nei vari articoli) o nel form iframe (script incorporati sul nostro sito e che permettono di effettuare un ordine di un prodotto o servizio direttamente sul sito stesso).