50%, AMÍG A KÉSZLET TART

Silent Fury 3000®

Vágjon akár 40 cm-es rönköket a 6. generációs kefe nélküli motorral ellátott elektromos láncfűrésszel Több teljesítmény, kevesebb erőfeszítés a hibátlan precizitásért.

Páratlan teljesítményével és sebészi vágási pontosságával ez az elektromos láncfűrész minden munkát könnyed élménnyé tesz, optimalizálja az Ön idejét, és minden vágást gyorsabbá és hatékonyabbá tesz.

Ajánlat lejár... utolsó 7 darab
Az Ön elektromos láncfűrésze még ma

csak 29,999.00 HUF

 60,999.00 €
helyett

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Töltse ki a kötelezettség nélküli űrlapot, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.
  Szerszám nélküli láncbeállító rendszer: A szerszám nélküli láncbeállító rendszernek köszönhetően a lánc feszességét közvetlenül a helyszínen, további szerszámok használata nélkül, egyszerűen beállíthatja. Ezáltal a lánc mindig a megfelelő feszességen marad a pontos és biztonságos vágás érdekében.
  Abszolút nyugalom és fejlett vezérlés: Innovatív biztonsági rendszerünk reaktív láncfékkel azonnali megállást biztosít vészhelyzetekben, maximális védelmet nyújt munka közben. A beépített ütközőcsapnak köszönhetően a lánc mindig ellenőrzés alatt áll, így minimálisra csökkentve a használat közbeni kockázatokat.
  Automatikus láncolajozási technológia: Az automatikus láncolajozási rendszerrel felszerelt láncfűrész biztosítja, hogy a lánc használat közben mindig jól olajozott legyen, javítva a vágási teljesítményt és meghosszabbítva a lánc élettartamát. Ezenkívül egyes modellek lehetővé teszik, hogy a láncra juttatott olaj mennyiségét a különböző munkakörülményekhez igazítsa.
  A láncfűrészünkben található korszerű kefe nélküli motor kiemelkedő, hosszú élettartamú teljesítményt nyújt. A kefe nélküli motor csökkenti a karbantartást, optimális energiahatékonyságot és állandó teljesítményt biztosít. Ideális a gyors és precíz vágásokhoz, így tökéletes szövetségese minden erdészeti szakembernek.

  Miért olyan különleges ez az egy?

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.

  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatait.

  A csomag átvételére 24/48 óra áll rendelkezésére.

  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  Gábor D.
  Gábor D.
  Vásárolt 27/02/24
  Leggi Tutto
  Azért vettem ezt a kis elektromos láncfűrészt, hogy élvezzem a kandallóba való fakészítést. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól vágja a kis rönköket, eddig 40 centiméter átmérőig próbáltam ki, és gyors erős és könnyen kezelhető volt.
  Zoltán G.
  Zoltán G.
  Vásárolt 27/02/24
  Leggi Tutto
  Egy barátom most vett egy villát a faluban. Nagy telek van rajta fákkal és növényekkel. Tehát mindenképpen szüksége lesz kerti hintákra. Nincs is jobb megoldás. Mert karácsony alatt. Nagyon örül. belső tér minden CE tanúsítvánnyal és kézi használati utasítással felszerelve. és egy TOP elektromos fémfűrész!
  Ferenc S.
  Ferenc S.
  Vásárolt 21/03/24
  Leggi Tutto
  Ezért az árért jobbat nem is lehet kérni, még elég vastag rönkök esetén sem adja jelét a meghibásodásnak. Az akkumulátor élettartama nekem inkább hosszabbnak tűnik az átlagosnál, és ha tényleg hibát kell találnom, akkor az a kenőolaj beállítás, ami egy kicsit fogyaszt, de egyébként tényleg jól használható!
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  Az Ön elektromos láncfűrésze még ma

  csak 29,999.00 HUF

   60,999.00 €
  helyett
  Ajánlat lejár... utolsó 7 darab

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.