50 %, DOKLER ZALOGE TRAJAJO

Summer Shield®

Uživajte v svojem zunanjem prostoru s 3x3-metrskim gazebom s hitrim odpiranjem, enostavnim prevozom in zagotovljeno stabilnostjo z vključenimi predstikalnimi napravami, da boste lahko uživali v vsakem trenutku na prostem.

Postavite ga v trenutku in takoj ustvarite svojo oazo na prostem

trustpilot
Ponudba se izteče...
Danes vaš paviljon + Brezplačno torba za prenašanje

za samo 109€

namesto 187€

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Izpolnite neobvezujoč obrazec in operater bo takoj stopil v stik z vami ter potrdil vaše podatke in odgovoril na vaša vprašanja.
  Caratteristiche slovenia
  Struktura je zasnovana, da traja dolgo časa, idealna je za terase, vrtove in dogodke na prostem. Njena trdnost ni zagotovljena le s kakovostjo uporabljenih materialov, ampak tudi z možnostjo, da jo pritrdite na tla s posebnimi koli, kar vaše območje varuje pred vetrom in nestabilnostjo. Poleg tega boste z 4 priloženimi utežmi zagotovili, da bo vaš paviljon trdno pritrjen v katerikoli situaciji.
  Gazebo SummerShield® je popolna rešitev za tiste, ki iščejo praktičnost in hitrost, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost! Zahvaljujoč svojemu pametnemu dizajnu in intuitivni strukturi je postavitev enostavna. V samo nekaj preprostih korakih boste lahko postavili svoj zaščiten prostor in v celoti uživali v vsakem trenutku na prostem.
  Kolikokrat smo si želeli preživeti cel dan v našem vrtu, vendar zaradi vročega sonca ali možnosti dežja to ni bilo mogoče. Tkanina Paviljon SummerShield® ima inovativno tehnologijo, odporno na UV-žarke sonca, in ne dovoli, da bi deževnica prodirala v notranjost.
  Con našim inovativnim dizajnom v treh fazah je postavljanje tvojega paviljona enostavno kot igra. Samo odpreš ogrodje, namestiš platno in prilagodiš želeno višino. Tako je lahko, da bi to lahko storil celo otrok! In najboljše? Ni potrebne nobene opreme. Uživaj v svojem prostoru na prostem brez stresa.

  V čem je edinstven in poseben?

  Kako naročite?

  Izpolnite obrazec za naročilo s svojimi podatki.
  V eni uri vas bomo poklicali nazaj in potrdili podatke.
  Počakajte 24/48 ur za dostavo paketa.
  Plačajte varno šele, ko ga prejmete.

  Ocena strank:

  trustpilot
  Miha D.
  Miha D.
  Kupljeno 27/02/24
  Leggi Tutto
  Postavitev tega zunanjega gazeba je bila preprosta. Večino montaže sem lahko opravil sam. Glavni razlog, zakaj sem izbral ta gazebo, je bila senca, ki je odlična v vseh pogledih. Senca, ki jo zagotavlja, je dovolj velika in mi omogoča, da uživam na svoji terasi brez skrbi zaradi sončne svetlobe.
  Tanja S.
  Tanja S.
  Kupljeno 21/01/24
  Leggi Tutto
  Gazebo je kakovosten in vodoodporen. Zelo enostavno je slediti navodilom. Kakovost prevleke je prav tako zelo dobra. Zadovoljen sem s ceno in vrečkami. Na mojem dvorišču je videti dobro.
  Mojca D.
  Mojca D.
  Kupljeno 21/03/24
  Leggi Tutto
  Všeč mi je, da je velik. Popolnoma se ujema in prilega mojemu vrtu. Zelo mi je všeč prostor, ki ga ima v notranjosti, in njegova velikost. Je zelo enostaven za uporabo. Zdaj lahko uživam v poletju, ne da bi se opekla.
  Precedente
  Successivo

  DOKLER ZALOGE TRAJAJO

  Danes vaš paviljon + Brezplačno torba za prenašanje

  za samo 109€

  namesto 187€
  Ponudba se izteče...

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Izpolnite neobvezujoč obrazec in operater bo takoj stopil v stik z vami ter potrdil vaše podatke in odgovoril na vaša vprašanja.
   Caratteristiche slovenia
   Samoumevno, če niste zadovoljni, imate 30 dni časa, da nas kontaktirate in zahtevate celotno povračilo za izdelek.
   Da, najbolj priljubljen način, ki ga uporabljajo naše stranke, je varno plačilo ob dostavi paketa.
   Naročilo boste prejeli v največ 48 urah po potrditvi naročila..
   Ano, poleg zakonsko določenih 2 let boste imeli tudi dodatno 2-letno garancijo.
   Da, lahko izpolnite obrazec za naročilo in počakate na telefonski klic enega od naših operaterjev, ki ga lahko prosite za informacije in rešite morebitne težave.
   Contatti

   Servizio clienti disponibile:
   dal Lunedì al Sabato delle 9 alle 20

   +39 3451401222

   Informazioni

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   P.iva 938655289

   Condizioni di Vendita
   Informativa sulla Privacy
   Politica sui Cookies

   Copyright © 2024 Summer Shield®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articoli, storie e recensioni raccontante in questo sito rappresentano delle ”advertorial/pubblicità” per cui quanto riportato serve a solo scopo informativo per far comprendere il potenziale (che rimane comunque sempre un condizionale) di quanto poi illustrato nella pagina seguente (a cui si arriva cliccando sui link presenti nei vari articoli) o nel form iframe (script incorporati sul nostro sito e che permettono di effettuare un ordine di un prodotto o servizio direttamente sul sito stesso).