50% PÂNĂ LA EPUIZAREA STOCURILOR

Summer Shield®

Bucurați-vă de spațiul dvs. în aer liber cu foișorul de 3x3 metri cu deschidere rapidă, transport ușor și stabilitate garantată cu balasturi incluse pentru a vă bucura de fiecare moment în aer liber.

Asamblați-l într-o clipă pentru a vă crea instantaneu oaza în aer liber

Oferta expiră...

Astăzi Foișorul tău

+ Omagiu geanta

pentru numai LEI 539,00

în loc de LEI 1039,00

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Completați formularul fără obligații și un operator vă va contacta imediat pentru a vă confirma detaliile și a vă răspunde la întrebări.
  Structura este concepută pentru a dura în timp, este ideal pentru terase, grădini și evenimente în aer liber.Robustea sa este garantata nu numai de calitatea materialelor utilizate, ci si de posibilitatea ancorarii acestuia la sol cu ​​ cuie speciale b>i, făcând zona dumneavoastră protejată de vânt și instabilitate. În plus, datorită celor 4 balasturi incluse, vă puteți asigura că foișorul dvs. rămâne ferm ancorat în orice situație.
  Gazebo SummerShield®este soluția perfectă pentru cei care caută practicitate și viteză fără a sacrifica calitate! Datorită designului său inteligent și structurii intuitive, asamblarea este o joacă de copii. În câțiva pași simpli, îți poți configura spațiul protejat și poți profita la maximum de fiecare moment în aer liber.
  De câte ori ne-am fi dorit să petrecem toată ziua în grădina noastră, dar din cauza soarelui arzător sau a posibilității de ploaie nu a fost posibil. Țesătura SummerShield® Gazebo are o tehnologie inovatoare rezistentă la razele UV ale soarelui și nu permite pătrunderea apei de ploaie în interior.
  Cu designul nostru inovator în trei etape, asamblarea foișorului dvs. devine o joacă de copii. Pur și simplu deschideți cadrul, montați capacul și reglați înălțimea dorită. Este atât de ușor încât chiar și un copil ar putea face asta! Și cea mai bună parte? Nu este nevoie de echipament. Bucurați-vă de spațiul în aer liber fără stres.

  Ce îl face unic și special?

  Cum se face comanda?

  Completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră.
  Vă vom suna înapoi în termen de o oră pentru a confirma datele.
  Așteptați 24/48 ore pentru livrarea pachetului.
  plătiți în siguranță numai atunci când îl primiți.

  Evaluarea clientului:

  trustpilot
  Elena S.
  Elena S.
  Achiziționat 27/02/24
  Leggi Tutto
  Montarea acestui foișor în aer liber a fost ușoară. Am putut să mă ocup singur de cea mai mare parte a asamblării. Principalul motiv pentru care am ales acest foișor a fost umbra, iar acesta excelează în toate aspectele. Umbra pe care o oferă este amplă și îmi permite să mă bucur de terasa mea fără să mă îngrijorez de lumina soarelui.
  Florin D.
  Florin D.
  Achiziționat 21/01/24
  Leggi Tutto
  Foișorul este de bună calitate și rezistent la apă. Este foarte ușor să urmați instrucțiunile. Calitatea husei este, de asemenea, foarte bună. Sunt mulțumit de preț și de saci. Arată bine în curtea mea .
  Ioana S.
  Ioana S.
  Achiziționat 21/03/24
  Leggi Tutto
  Îmi place că este mare. Se potrivește și se potrivește perfect în grădina mea. Îmi place foarte mult spațiul pe care îl are în interior și cât de mare este. Este foarte ușor de folosit. Acum mă pot bucura de vară fără să mă ard.
  Precedente
  Successivo

  ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

  Astăzi Foișorul tău

  + Omagiu geanta

  pentru numai LEI 539,00

  în loc de LEI 1039,00
  Oferta expiră...

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Completați formularul fără obligații și un operator vă va contacta imediat pentru a vă confirma detaliile și a vă răspunde la întrebări.
   Desigur, dacă nu sunteți mulțumit, veți avea la dispoziție 30 de zile pentru a ne contacta și a solicita o rambursare integrală a articolului.
   Da, metoda cea mai folosită de clienții noștri este plata securizată la livrarea coletului.
   Veți primi comanda în 48 de ore de la confirmarea comenzii.
   Da, pe lângă cei 2 ani ceruti de lege, veți avea și încă 2 ani de garanție suplimentară.

   Sì, potrete compilare il modulo d’ordine ed attendere la telefonata di un nostro operatore a cui potrete chiedere informazioni e risolvere eventuali problemi.

   Contatti

   Servizio clienti disponibile:
   dal Lunedì al Sabato delle 9 alle 20

   +39 3451401222

   Informazioni

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   P.iva 938655289

   Condizioni di Vendita
   Informativa sulla Privacy
   Politica sui Cookies

   Copyright © 2024 Genius®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articoli, storie e recensioni raccontante in questo sito rappresentano delle ”advertorial/pubblicità” per cui quanto riportato serve a solo scopo informativo per far comprendere il potenziale (che rimane comunque sempre un condizionale) di quanto poi illustrato nella pagina seguente (a cui si arriva cliccando sui link presenti nei vari articoli) o nel form iframe (script incorporati sul nostro sito e che permettono di effettuare un ordine di un prodotto o servizio direttamente sul sito stesso).