50% DO ISTRAKA ZALIHA

Summer Shield®

Uživajte u svom vanjskom prostoru uz sjenicu 3x3 metra s brzim otvaranjem i lakim transportom te zajamčenom stabilnošću s uključenim balastima za uživanje u svakom trenutku na otvorenom

Sastavite ga u trenu kako biste odmah stvorili svoju vanjsku oazu

trustpilot
Ponuda ističe...

Danas vaš Gazebo

+ Homage torbi

za samo 109€

umjesto 218€

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Ispunite obrazac bez obveze kupnje, odmah će vas kontaktirati operater kako bi potvrdili vaše podatke i odgovorili na vaša pitanja.
  croato
  Struktura je dizajnirana da traje tijekom vremena, idealna je za terase, vrtove i događanja na otvorenom. Njegova robustnost zajamčena je ne samo kvalitetom upotrijebljenih materijala već i mogućnošću pričvršćivanja za tlo pomoću posebne klinoveb>i, čineći vaše područje zaštićenim od vjetra i nestabilnosti. Nadalje, zahvaljujući 4 uključena balasta, možete osigurati da vaša sjenica ostane čvrsto usidrena u svakoj situaciji.
  SummerShield® sjenica savršeno je rješenje za one koji traže praktičnost i brzinu bez žrtvovanja kvalitete! Zahvaljujući svom inteligentnom dizajnu i intuitivnoj strukturi, sklapanje je povjetarac. U nekoliko jednostavnih koraka možete postaviti svoj zaštićeni prostor i iskoristiti svaki trenutak na otvorenom.
  Koliko puta bismo htjeli cijeli dan provesti u našem vrtu, ali zbog pržećeg sunca ili mogućnosti kiše to nije bilo moguće. Tkanina SummerShield® Gazebo ima inovativnu tehnologiju otpornu na UV zrake sunca i ne dopušta kišnici da prodre unutra.
  S našim inovativnim dizajnom u tri koraka, sastavljanje vaše sjenice postaje dječja igra. Jednostavno otvorite okvir, montirajte poklopac i podesite željenu visinu. Toliko je lako da bi to čak i dijete moglo učiniti! A najbolji dio? Nije potrebna nikakva oprema. Uživajte u svom otvorenom prostoru bez stresa.

  Što ga čini jedinstvenim i posebnim?

  Kako naručujete?

  Ispunite narudžbenicu svojim podacima.
  Nazvat ćemo vas u roku od sat vremena kako bismo potvrdili detalje.
  Pričekajte 24/48 sati da paket bude isporučen.
  Plaćajte sigurno samo kada ga primite.

  Ocjena kupaca:

  trustpilot
  Marija M.
  Marija M.
  Kupljen 27.02.24
  Leggi Tutto
  Sastavljanje ove vanjske sjenice bilo je jednostavno. Mogao sam sam obaviti većinu uređivanja. Glavni razlog zašto sam odabrao ovaj Gazebo je sjena, a ona je odlična u svim aspektima. Sjena koju nudi je velika i omogućuje mi da uživam na svojoj terasi bez brige o sunčevoj svjetlosti.
  Ivan D.
  Ivan D.
  Kupljenl 21/01/24
  Leggi Tutto
  Sjenica je kvalitetna i vodootporna. Vrlo je jednostavno slijediti upute. Kvaliteta prekrivanja je također vrlo dobra. Zadovoljna sam cijenom i obimom isporuke torbi. Super izgleda u mom dvorištu.
  Ana S.
  Ana S.
  Kupljen 21/03/24
  Leggi Tutto
  Sviđa mi se što je velike veličine. Slaže se i savršeno uklapa u moj vrt. Jako mi se sviđa prostor koji ima unutra i koliko je velik. Vrlo je jednostavan za korištenje. Sada mogu uživati ​​u ljetu, a da se ne opečem.
  Precedente
  Successivo

  DOK ZALIHE TRAJU

  Danas vaš Gazebo

  + Homage torbi

  za samo 109€

  umjesto 218€
  Offerta in scadenza...

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Ispunite obrazac bez obveze kupnje, odmah će vas kontaktirati operater kako bi potvrdili vaše podatke i odgovorili na vaša pitanja.

   Najčešća pitanja

   Naravno, ako niste zadovoljni, imate 30 dana da nas kontaktirate i zatražite potpuni povrat novca za proizvod.

   Da, najčešća metoda plaćanja koju koriste naši klijenti je sigurno plaćanje prilikom dostave paketa.

   Naručenu robu dobit ćete najkasnije u roku od 48 sati od potvrde narudžbe.

   Da, osim zakonskih 2 godine, dobit ćete i dodatnih 2 godine jamstva.

   Si, potrete compilare il modulo d’ordine ed attendere la telefonata di un nostro operatore a cui potrete chiedere informazioni e risolvere eventuali problemi.

   Summer Shield®

   Copyright © 2024 SummerShield®

   Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

   Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Članci, priče i recenzije ispričane na ovoj web stranici predstavljaju “priloge / oglase” pa ono što se prijavljuje služi samo u informativne svrhe kako bi ljudi razumjeli potencijal (koji uvijek ostaje uvjet) onoga što se zatim ilustrira na sljedećoj stranici (do čega se može doći klikom na poveznice u različitim člancima) ili u iframe obrascu (skripte ugrađene na našoj web stranici i koje vam omogućuju naručivanje proizvoda ili usluge izravno na samoj web stranici).