50% ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА

Summer Shield®

Насладете се на откритото си пространство с беседката с размери 3х3 метра с бързо отваряне, лесно транспортиране и гарантирана стабилност с включени баласти, за да се наслаждавате на всеки миг на открито.

Настройте го за нула време за да създадете незабавно своя оазис на открито

trustpilot
Срокът на валидност на офертата изтича...

Днес вашето беседка

+ Поклон на чантата

само за лв 214,00

вместо лв 424,00

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Попълнете необвързващия формуляр и оператор ще се свърже с вас незабавно, за да потвърди данните ви и да отговори на въпросите ви.
  Структурата е проектирана да устоява във времето, идеална е за тераси, градини и събития на открито. Нейната здравина е гарантирана не само от качеството на материалите, използвани, но и от възможността за закрепване към земята със специални колчета, което прави вашето пространство защитено от вятър и нестабилност. Освен това, благодарение на включените 4 тежести, можете да сте сигурни, че вашият павилион ще остане здраво закрепен във всяка ситуация.
  Gazebo SummerShield® е перфектното решение за тези, които търсят практичност и бързина без да жертват качеството! Благодарение на интелигентния си дизайн и интуитивната структура, монтажът е детска игра. С няколко прости стъпки можете да създадете своето защитено пространство и да се насладите максимално на всеки момент на открито.
  Колко пъти сме желали да прекараме целия ден в нашата градина, но поради жаркото слънце или възможността за дъжд това не беше възможно. Тъканите на Gazebo SummerShield® имат иновативна технология, устойчива на UV лъчите на слънцето, и не позволяват на дъждовната вода да проникне вътре.
  С нашия иновативен дизайн на три фази, монтирането на вашето павилион става детска игра. Достатъчно е да отворите рамката, да монтирате покривалото и да регулирате желаната височина. Толкова е лесно, че дори едно дете би могло да го направи! И най-хубавото? Не е необходимо никакво оборудване. Насладете се на вашето пространство на открито без стрес.

  Какво го прави уникален и специален?

  Как се поръчва?

  Попълнете формуляра за поръчка с данните си.

  Ще ви се обадим в рамките на един час, за да потвърдим данните.
  Моля, предвидете 24/48 часа за доставка на пратката.
  Платете сигурно само когато го получите.

  Оценка на клиентите:

  trustpilot
  Maria P.
  Maria P.
  Закупен е 27/02/24
  Leggi Tutto
  Монтирането на тази външна беседка беше лесно. Успях да се справя с по-голямата част от сглобяването сам. Основната причина, поради която избрах тази беседка, беше сянката, а тя е отлична във всички аспекти. Сянката, която осигурява, е достатъчна и ми позволява да се наслаждавам на терасата си, без да се притеснявам от слънчевата светлина.
  Georgi I.
  Georgi I.
  Закупен е 21/01/24
  Leggi Tutto
  Беседката е с добро качество и е водоустойчива. Много е лесно да се следват инструкциите. Качеството на покривалото също е много добро. Доволен съм от цената и чантите. Изглежда добре в двора ми.
  (Sofia N.
  (Sofia N.
  Закупен е 21/03/24
  Leggi Tutto
  Харесва ми, че е голям. Съчетава се с градината ми и се вписва идеално в нея. Много ми харесва пространството, което има вътре, и това, че е голяма. Много е лесно да се използва. Сега мога да се наслаждавам на лятото, без да се изгоря.
  Precedente
  Successivo

  FINO A ESAURIMENTO SCORTE

  Днес вашето беседка

  + Поклон на чантата

  само за лв 214,00

  вместо лв 424,00
  Срокът на валидност на офертата изтича...

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Попълнете необвързващия формуляр и оператор ще се свърже с вас незабавно, за да потвърди данните ви и да отговори на въпросите ви.

   Разбира се, ако не сте доволни, имате 30 дни да се свържете с нас и да поискате пълно възстановяване на сумата за продукта.

   Да, най-популярният метод, използван от нашите клиенти, е сигурното плащане при доставка на пратката.
   Вие ще получите поръчката си в рамките на максимум 48 часа след потвърждаване на поръчката..

   Да, в допълнение към законоустановените две години получавате и допълнителни две години гаранция.

   Да, можете да попълните формуляра за поръчка и да изчакате обаждане от някой от нашите оператори, за да поискате информация и да разрешите евентуални проблеми.

   Contatti

   Servizio clienti disponibile:
   dal Lunedì al Sabato delle 9 alle 20

   +39 3451401222

   Informazioni

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   P.iva 938655289

   Condizioni di Vendita
   Informativa sulla Privacy
   Politica sui Cookies

   Copyright © 2024 Genius®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articoli, storie e recensioni raccontante in questo sito rappresentano delle ”advertorial/pubblicità” per cui quanto riportato serve a solo scopo informativo per far comprendere il potenziale (che rimane comunque sempre un condizionale) di quanto poi illustrato nella pagina seguente (a cui si arriva cliccando sui link presenti nei vari articoli) o nel form iframe (script incorporati sul nostro sito e che permettono di effettuare un ordine di un prodotto o servizio direttamente sul sito stesso).