Ma lejáró promóció:21/07/2024

AirZen 5000®

Állítsa meg a kíméletlen hőséget az innovatív légkondicionálóval, amely percek alatt akár 100 m²-t is lehűthet külső tömlő nélkül, rendkívül alacsony energiafogyasztással, A++ osztályban

Nulla telepítés Nulla külső csővezeték! Maximális kényelem Maximális számla-megtakarítás a AirZen 5000® Négy az egyben készülékkel Friss, tiszta és párásított levegőt kap kompromisszumok nélkül.

Fogyasszon kevesebb mint egy kávét naponta

trustpilot
Ajánlat lejár... utolsó 7 darab
AirZen 5000® az öné csupán

HUF 39.900,00

a HUF 80.900,00 helyett
Mindent megkapnak, amire szükségük van ahhoz, hogy azonnal elkezdhessék használni a FlexiScrub 360-at, és hatékonyan és könnyedén oldják meg a háztartási takarítást.

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Töltse ki a kötelezettség nélküli űrlapot, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.
  Éjszakai üzemmód: tökéletes alvási környezetet teremt. Állítsa be a hőmérsékletet és a légáramlást a zavartalan pihenés érdekében. Az innovatív motornak és a külső zajok hiányának köszönhetően teljes csendet élvezhet. Emellett a HEPA-szűrő tiszta és egészséges levegőt biztosít a baktériumok és kórokozók eltávolításával.
  AirZen 5000 igazi szövetséges minden helyzetben. Fogantyúval és kerekekkel felszerelve könnyedén mozgathatja szobáról szobára. Nagy teljesítményű szűrőinek köszönhetően megtisztítja a levegőt és megteremti a megfelelő páratartalmat. Ideális a nyugodt alváshoz, tökéletes azok számára, akik számítógép előtt dolgoznak, jógáznak vagy főznek.
  Hűtési funkciója kiemelkedő, erőteljes friss levegő áramlást biztosít, ideális a forró napokon. Emellett a HEPA szűrő eltávolítja a láthatatlan részecskék 99,97%-át, így biztosítva az egészséges környezetet. A készülék olyan funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a levegőnek éppen a megfelelő mennyiségű nedvességet adja, hogy elkerülje a torokszárazság érzését.
  Fejlett technológiájának köszönhetően az AirZen 5000® lehetővé teszi, hogy naponta legfeljebb 0,80 €-t költsön, és a hagyományos légkondicionálókhoz képest akár 80%-os árammegtakarítást érjen el, csökkentve ezzel az energiaszámlákat és a környezetterhelést.

  Mitől jobb és különleges az AirZen 5000

  Ma lejáró promóció:21/07/2024

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.
  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatokat.
  Kérjük, a csomag kézbesítésére 24/48 óra áll rendelkezésre.
  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  trustpilot
  János, 25 éves, szerelő
  János, 25 éves, szerelő
  02/06/24-én vásárolt
  Leggi Tutto
  Miután egy régi kőházban nem akartam további lyukakat készíteni a légkondicionálók számára, így megkaptam ezt a hordozható légkondicionálót, azt kell mondanom, hogy meglepődtem, különösen azért, mert éjszaka csendes, és rövid idő alatt hűvös levegőt hoz létre, amit ajánlott.
  László, 40 rokov, villanyszerelő
  László, 40 rokov, villanyszerelő
  Vásárolt 10/06/24
  Leggi Tutto
  A lányomnak vettem, aki a vizsgáira tanul, és az elviselhetetlen hőség miatt nehezen tudott koncentrálni. Végre nagyon boldog, mert éjszaka is bekapcsolva tartja, és nem csap zajt.
  Ferenc, 45 éves, utcai árus
  Ferenc, 45 éves, utcai árus
  Vásárolt 14/06/24
  Leggi Tutto
  Úgy döntöttem, hogy megkapom ezt a légkondicionálót a garázsomhoz, gyakran a kerékpárom karbantartási munkáiban, de a melegben néha nagyon felmászom, hogy jó, hogy be tudom ütemezni az időpontokat, amikor már tudom, hogy mennem kell, és meg kell tennem a munkámat, és hűvös környezetet találok.
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  AirZen 5000® az öné csupán

  HUF 39.900,00

  a HUF 80.900,00 helyett
  Ajánlat lejár... utolsó 7 darab

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Töltse ki a kötelezettség nélküli űrlapot, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.
   Természetesen, ha nem elégedett, 30 nap áll rendelkezésére, hogy kapcsolatba lépjen velünk, és kérje a termék árának teljes visszatérítését.
   Igen, az ügyfeleink által leggyakrabban használt módszer a biztonságos fizetés a csomag átvételekor
   A megrendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 48 órán belül megkapja a megrendelését.
   Igen, a törvény által előírt két év mellett további két év garanciát is kap.
   Igen, kitöltheti a rendelési űrlapot, és várhatja, hogy telefonon felhívja egyik operátorunk, hogy információt kérjen, és megoldja az esetleges problémákat.