50% ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

BladeCraft Pro®

Descoperiți plăcerea autentică a gustului și aromei proaspăt feliate cu noul aparat profesional de feliat din oțel inoxidabil cu o capacitate de tăiere de la 0 la 25 mm

Tăieturi precise, arome intense și zero compromisuri pentru o experiență gastronomică de neegalat

trustpilot
Oferta expiră...

Doar pentru astăzi Slicer

Ești un soli
487 LEI

în loc de 974 LEI

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Completați formularul fără obligații și un operator vă va contacta imediat pentru a vă confirma detaliile și a vă răspunde la întrebări.
  Aliata ta în bucătărie pentru tăierea cu precizie a carnea, brânza, mezelurile, pâinea și legumele cu o ușurință extremă. Portabilitate și versatilitate combinate pentru a vă satisface orice nevoie culinară
  Transformați-vă serile cu prietenii în petreceri de neuitat! Cu Compact Slicer, tăierea feliilor de carne, a mezelurilor și a brânzeturilor devine o joacă de copil. Faceți totul mai frumos și mai distractiv, fără să vă obosiți. Pregătiți-vă să vă surprindeți și să vă încântați oaspeții cu ușurință și stil!
  Motor exclusiv cu acționare directă: putere și tăcere în același timp. Cu mai puțin de 60 decibeli, taie cu precizie și liniște sufletească. Felierea devine o experiență incitantă și fără deranjamente.
  Simplitate și practicitate unite: componente din oțel inoxidabil lavabile în mașină de spălat vase. Facem din curățenie o joacă de copii, economisind timp și efort.

  Ce o face atât de specială?

  Cum se face comanda?

  Completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră.
  Vă vom suna înapoi în termen de o oră pentru a confirma datele.
  Vă rugăm să acordați 24/48 de ore pentru livrarea coletului.
  Plătiți în siguranță doar atunci când îl primiți.

  Evaluarea clientului:

  trustpilot
  Andrei S.
  Andrei S.
  Achiziționat pe 27/02/24
  Leggi Tutto
  De când am cumpărat acest feliator, pregătirea aperitivelor cu prietenii a devenit o plăcere. Taie brânza și mezelurile cu precizie, făcând ca fiecare fel de mâncare să arate ca o capodoperă.
  Vlad S.
  Vlad S.
  Achiziționat pe 21/01/24
  Leggi Tutto
  Nu pot să nu laud acest feliator! Datorită reglării precise a grosimii sale, pot în sfârșit să pregătesc pâinea exact așa cum îmi place: foarte subțire pentru crutoane crocante sau mai groasă pentru sandvișuri umplute delicioase. Este ca și cum fiecare felie a fost făcută pe măsură pentru a se potrivi dorințelor mele.
  Maria P.
  Maria P.
  Achiziționat pe 21/03/24
  Leggi Tutto
  Este prima dată când cumpăr un aparat de feliat. Mă bucur că am primit-o. Foarte ușor de utilizat. Puteți regla direct grosimea pe care doriți să o tăiați de la 0 la 25 mm. Am fost îngrijorată de dimensiuni, deoarece este electrică, dar am constatat că este perfectă pentru bucătăria mea. L-am folosit pentru a tăia carne congelată și chiar mi-a economisit timp. Este, de asemenea, ușor de curățat, practic doar îl ștergi.
  Precedente
  Successivo

  ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ  

  Doar pentru astăzi Slicer

  Ești un soli 487 LEI

  în loc de 974 LEI
  Oferta expiră...

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Completați formularul fără obligații și un operator vă va contacta imediat pentru a vă confirma detaliile și a vă răspunde la întrebări.

   Întrebări frecvente

   Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

   Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

   Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

   Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

   Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.