Cel mai mic smartphone pliabil din lume cu cameră foto, ecran 4K HD, cartelă SIM dublă ușor de ascuns

Apel video, whatsapp, facebook, youtube, instagram, lanternă și buton SOS, toate în doar 6 centimetri

Promoția expiră astăzi:21/07/2024

Astăzi la doar
344 lei

în loc de 1137 lei
Promoția expiră...

Vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a confirma comanda și a alege culoarea.

Errore: Modulo di contatto non trovato.

Profitați de ofertă acum, înainte de epuizarea culorilor disponibile!

Dacă sunteți în căutarea unui telefon care poate fi ascuns sau care este discret, fiind în același timp plin de funcții, atunci i16 PRO este pentru dvs. Acesta cântărește doar 80 g și are doar 6,3 cm lățime și 1,8 cm grosime!

Faceți fotografii și înregistrați videoclipuri în Ultra HD 4K datorită noului senzor optic AI-Lens®, ideal pentru fotografii și videoclipuri de calitate care urmează să fie încărcate pe rețele sociale precum Facebook, Instagram, TikTok etc.

Ecran 4K de înaltă rezoluție de 1,77 inchi, două cartele SIM pentru a utiliza 2 numere în același timp și o baterie puternică de 1000 mAh cu o autonomie de 4 zile… totul în doar 6 cm! Incredibil, nu-i așa?

Rămâneți conectat cu social media, trimiteți mesaje cu whatsapp și vizionați videoclipuri youtube și spotify cu ajutorul aplicațiilor descărcabile gratuit! Navigație 5G puternică garantată întotdeauna.

Peste +1477 de comenzi în ultimele 4 zile!

Unele recenzii ale clienților:

Rating mediu: 4.99/5

Andrei G.

✅ Achiziție verificată pe 23/06/2024

5/5

Pur și simplu fantastic! Îl folosesc când ies în oraș și nu vreau să folosesc telefonul, soția mea îl verifică de fiecare dată când mă întorc. Îl pot ascunde oriunde, chiar și în portbagaj – este de neatins! Într-adevăr un telefon dual sim excelent.

Stefan B.

✅ Achiziție verificată pe 26/06/2024

5/5

Am avut unul similar anul trecut, dar nu am putut descărca aplicații sau chiar watsapp, în timp ce acesta are totul și este foarte convenabil. Îl folosesc când merg la sală sau la plajă pentru că este discret și durabil. A sosit a doua zi și a fost plătit în numerar la livrare. Mulțumesc.

Elena F.

✅ Achiziție verificată pe 22/06/2024

5/5

Aveam nevoie de un telefon mic ca acesta pentru că nu puteam lua unul normal la serviciu, dar cum mi-e frică de copiii de la școală, aveam nevoie de ceva pe care să-l țin în buzunar și să-l am mereu la îndemână. Internetul funcționează excelent și face fotografii grozave.

Promoția expiră...

Promoția expiră astăzi:21/07/2024

Astăzi la doar
344 lei

în loc de 1137 lei

Veți avea incluse:

Errore: Modulo di contatto non trovato.

Vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a confirma comanda și a alege culoarea.

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

Informazioni

Unicontrol Spa – Via d’ananzio 83101 FG

P.iva 0314572412

Condizioni di Vendita
Informativa sulla Privacy
Politica sui Cookies

Contatti

Servizio clienti disponibile:
dal Lunedì al Sabato delle 9 alle 20

+39 322140122

Copyright © 2023 Unicontrol®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articoli, storie e recensioni raccontante in questo sito rappresentano delle ”advertorial/pubblicità” per cui quanto riportato serve a solo scopo informativo per far comprendere il potenziale (che rimane comunque sempre un condizionale) di quanto poi illustrato nella pagina seguente (a cui si arriva cliccando sui link presenti nei vari articoli) o nel form iframe (script incorporati sul nostro sito e che permettono di effettuare un ordine di un prodotto o servizio direttamente sul sito stesso).