AMÍG A KÉSZLET TART

EcoPower™

 

Folyamatos teljesítmény: 3000 W-os EcoPower™ láncfűrész kettős akkumulátorral és gyorstöltéssel. Automatikus kenőrendszer: a penge mindig vágásra kész

Éles és biztonságos: Titán penge a könnyű metszéshez és vágáshoz. Dupla 24 V-os akkumulátor 8 óra folyamatos munkához

Utolsó 5 darab maradt

Az EcoPower™ már elérhető

mindössze 29,999 ft-ért.

helyett 60,999 ft.

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire

  Bármilyen anyag:


  Bármilyen anyagot vág, a keményfától a raklapokon át a PVC-csövekig, maximális pontossággal és erővel. Könnyen használható és nem fárasztja a kart, garantálja a több órás folyamatos munkát.

  Önélező penge 100 000 órányi használatra 🕓

  Automatikus kenőrendszer: az automatikus rendszernek köszönhetően a lánc mindig jól kenhető. Ezzel szemben egyes olcsó láncfűrészeknél kézi kenésre van szükség, ami lelassítja a munkát.

  Megállíthatatlan erő

  3000 W-os motor ágak és rönkök vágásához 30 cm átmérőig 🦾

  Garantálja a tiszta és pontos vágást.

  Kettős akkumulátor a folytonosságért: 

  A kettős 24 V-os 5 Ah-s akkumulátor 8 órányi megszakítás nélküli munkát garantál.

  Miért olyan különleges az EcoPower™?

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.

  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatait.

  A csomag átvételére 24/48 óra áll rendelkezésére.

  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  László S.
  László S.
  Vásárolt 27/03/24
  Leggi Tutto
  Egy igazán jó termék nagyszerű áron. Praktikus és kompakt, még nagy rönköket is vág. A lánc kenése jól működik, és könnyen szétszerelhető a könnyű tisztítás érdekében. Az akkumulátorok sokáig bírják, és egy feltöltés 20 percig tart. Meglepett ennek a kis láncfűrésznek az ereje. Egy hét használat után teljesen elégedett vagyok.
  Endre P.
  Endre P.
  Vásárolt 21/04/24
  Leggi Tutto
  Ennek a láncfűrésznek a teljesítménye összehasonlíthatatlan bármely más elektromos láncfűrésszel, amelyet kipróbáltam, és már négyet kipróbáltam. Nagyon precíz vágások még egy magamfajta nem profi számára is.
  József M.
  József M.
  Vásárolt 21/03/24
  Leggi Tutto
  Az akkumulátor hosszú ideig bírja, és ha az egyik lemerül, gyorsan feltöltődik, miközben a második akkumulátort használja. Vágtunk már kisebb ágakat és néhány 20 cm-nél nagyobb rönköt is, és a motor és a lánc nagyon jól reagált. A kertben használom a fák metszésére és a kertészkedés költségeinek elkerülésére, ami nagyon sikeres volt.
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  Az EcoPower™ már elérhető

  mindössze 29,999 ft-ért.

  helyett 60,999 ft.

  Utolsó 5 darab maradt

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.