50% DO ISTRAKA ZALIHA

AirDream®

Ortopedski dvostruki madrac na napuhavanje s naslonom za leđa, spreman za nekoliko sekundi i prenosiv posvuda, nosivost do 280 kg i otporan na probijanje (besplatna električna pumpa)

Iznenadni posjeti rodbine? Nema problema, mi ćemo vam pomoći s našim AirDream madracem, napuhuje se i ispuhuje za 30 sekundi, zatvoren ne zauzima prostor, a uz njegovu ortopedsku presvlaku ugodno ćete se odmoriti bez bolova u leđima i vratu

trustpilot
Ponuda ističe...

AirDream® vaš danas

sa 99€

umjesto 198€

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Ispunite obrazac bez obveze kupnje, odmah će vas kontaktirati operater kako bi potvrdili vaše podatke i odgovorili na vaša pitanja.

  croato

  Transportirajte ga gdje god želite

  Na odmoru, kod kuće za dobrodošlicu neočekivanim gostima, kuća uz more, u planinama, kampiranje vani. Vrlo malen kada je zatvoren i potpuno sklopiv u isporučenoj torbi da ga ponesete gdje god želite.

  Optimalan odmor

  Ortopedska navlaka omogućuje vam da se odmorite na najbolji način, bez ugrožavanja leđa i vrata. Recite zbogom dosadnoj boli u vratu. Certificirano i zajamčeno.

  Jednostavno i brzo

  Napuhava se i ispuhuje u samo 30 sekundi, uvijek je spreman za korištenje s našom isporučenom električnom pumpom više neće biti problem.

  Premazivanje

  Zapravo, površina AirDream-a potpuno je prekrivena flokastom završnom obradom, mekom i ugodnom na dodir poput pravog kreveta.

   

  Zašto je tako poseban?

  Kako izvršiti narudžbu?

  Ispunite narudžbenicu svojim podacima.

  Nazvat ćemo vas u roku od sat vremena kako bismo potvrdili detalje.

  Pričekajte 24/48 sati da paket bude isporučen.

  Platite sigurno samo kada ga primite.

  Ocjena kupaca:

  Aleksandar S.
  Aleksandar S.
  Kupljen 27.05.24
  Leggi Tutto
  Koristio sam ga kao povremeni pomoćni ležaj i nas dvoje smo uvijek dobro spavali, znali smo cijeniti udobnost i kvalitetu. Ozbiljna tvrtka hvala.
  Antonija B.
  Antonija B.
  Kupljen 17.06.24
  Leggi Tutto
  Stigao je dan ranije i radi odlično. Izvrstan proizvod. Koristim ga kad idemo na odmor i uvijek ga nosimo sa sobom jer je jako malen kad je zatvoren.
  Bisera D.
  Bisera D.
  Kupljen 11.06.24
  Leggi Tutto
  Vrlo sam zadovoljan svojom kupnjom. Zaista izvrstan madrac Prije nego što sam ga isprobao, imao sam bolove u leđima sa starim madracem, problem je konačno riješen sa airdreamom.
  Precedente
  Successivo

  50% DO ISTRAKA ZALIHA

  AirDream® vaš danas

  sa 99€

  umjesto 198€
  Ponuda ističe...

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Ispunite obrazac bez obveze kupnje, odmah će vas kontaktirati operater kako bi potvrdili vaše podatke i odgovorili na vaša pitanja.

   croato

   Jamstvo je 2 godine. Sačuvajte dokaz o kupnji koji će vam biti poslan s pošiljkom i pohranite ga na mjesto gdje se ne može oštetiti.

   Ovaj je proizvod dostupan samo online na ovoj stranici. Čuvajte se mogućih prijevara izvan ove stranice.

   Dostava obično traje 1-2 radna dana.

   Naravno. Kako bismo svojim kupcima pružili veću sigurnost, nudimo mogućnost plaćanja pouzećem direktno kuriru prilikom dostave pošiljke.

   Naravno, u pošiljci ćete pronaći list sa svim uputama i brojevima za traženje pomoći i povrata.