50%, AMÍG A KÉSZLET TART

Gisam™

 

Takarítás korlátok nélkül: az akkumulátoros magasnyomású mosó, amelyet bárhová magával vihet! Erőteljesen eltávolítja a szennyeződéseket az autókról, padlókról és kertekről

Könnyű tisztítás: bárhol használható, nincs szükség fix vízpontokra, csak egy vödörre.

Lejáró ajánlat...

Ma a Gisam™ csak

26,173 ft.

helyett 52,346 ft.

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

  Bárhová szállítható nagynyomású tisztító, amellyel bármit könnyen és vízpazarlás nélkül lemoshat. Egyetlen vödörrel, teljesítményének és különböző fúvókáinak köszönhetően még a kerti téglákról is eltávolítja a szennyeződéseket.

  Minden felületet alaposan megtisztít és zsírtalanít, így autója csillogó és tiszta lesz, amikor csak akarja. Ne pazaroljon több pénzt az autómosóra, a mi magasnyomású mosónk ragyogóvá teszi autóját.

  Innovatív önszívó rendszer, ahol Ön egyszerűen csak egy vödröt használ, a többiről pedig mi gondoskodunk a cégtől közvetlenül szállított teljes készlettel.

   

  Nagyon erős motor 30 bar nyomással a mélyebb tisztításhoz, 2 beépített 21V 2,0Ah akkumulátor, amely hosszú üzemidőt garantál leállás és erőlködés nélkül.

  Miért olyan különleges a Gisam™?

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.

  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatait.

  A csomag kézbesítésére 24/48 óra áll rendelkezésre.

  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  Ádám S.
  Ádám S.
  Vásárolt 27/04/24
  Leggi Tutto
  Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal, kipróbáltam és tökéletesen megfelel az igényeimnek: autó, szőnyeg és padlófugák. Gyors szállítás és jól csomagolt csomag egy megbízható eladótól 👍
  Gábor F.
  Gábor F.
  Vásárolt 20/04/24
  Leggi Tutto
  A Gisam 435 PS hordozható magasnyomású mosó kényelmes és funkcionális. A csomag egy táskából áll, amely néhány hasznos tartozékot tartalmaz. A pisztoly műanyagja és kivitelezése jól sikerült. Alkalmas azok számára, akiknek olyan helyeket kell tisztítaniuk, ahol nincs áram, vagy ahol nincs elég hely. Az eladó nagyon komolyan veszi és odafigyel a vásárlói igényekre.
  Alida M.
  Alida M.
  Vásárolt 21/03/24
  Leggi Tutto
  A vízsugár elég erős, én úgy használom, hogy vödörből húzom a vizet, így kényelmes és sokoldalú mind az autón kívüli gyors tisztításhoz, mind a kisebb kültéri területek tisztításának megoldásaként.
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  Ma a Gisam™ csak

  26,173 ft.

  helyett 52,346 ft. 
  Lejáró ajánlat...

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.