DOKLER ZALOGE TRAJAJO

Gisam™

 

Čiščenje brez omejitev: baterijski tlačni čistilnik, ki ga lahko vedno vzamete s seboj! Močno odstranjuje umazanijo z avtomobilov, tal in vrtov

Enostavno čiščenje vsega: uporabljate ga lahko kjer koli, ne potrebujete fiksnih vodnih točk, samo vedro.

trustpilot
Zadnji kosi na zalogi

Danes Gisam™ vaš

za samo 69 €

namesto 138 €

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Izpolnite obrazec in operater bo takoj stopil v stik z vami in potrdil vaše podatke ter odgovoril na vaša vprašanja.

  Prenosni visokotlačni čistilec, ki ga lahko uporabite kjer koli in zlahka opere vse, ne da bi pri tem zapravljal vodo. Z enim samim vedrom zaradi svoje moči in različnih šob odstrani umazanijo tudi z vrtnih opek.

  Temeljito očisti in razmasti vse površine, tako da bo vaše vozilo sijoče in čisto, kadarkoli boste želeli. Ne zapravljajte več denarja za pranje avtomobila, z našim visokotlačnim čistilnikom bo vaše vozilo zasijalo.

  Inovativen sistem samooskrbe, pri katerem preprosto uporabite eno vedro, za vse ostalo pa poskrbimo mi s celotnim kompletom, ki ga dobavi neposredno podjetje.

  Zmogljiv motor s tlakom 30 barov za globinsko čiščenje, 2 vgrajeni 21V 2,0Ah bateriji za dolgo, neprekinjeno in lahkotno delovanje.

  V čem je Gisam™ tako poseben?

  Kako naročiti?

  V obrazec za naročilo vnesite svoje podatke.

  V eni uri vas bomo poklicali nazaj in potrdili vaše podatke.

  Prosimo, upoštevajte 24/48 ur za dostavo.

  Varno plačajte šele, ko ga prejmete.

  Ocena strank:

  trustpilot
  Albin S.
  Albin S.
  Kupljeno 27/04/24
  Leggi Tutto
  Zelo sem zadovoljen z nakupom, preizkusil sem ga in je kot nalašč za moje potrebe: avto, preproge in talne spoje. Hitra dostava in dobro pakiran paket od zanesljivega prodajalca 👍.
  Aleksander F.
  Aleksander F.
  Kupljeno 21/05/24
  Leggi Tutto
  Appena ricevuta per regalare al nipote. Torcia di ottima fattura! Funziona ottimamente e ha parecchi accessori tra cui un punto luce a led molto luminoso anch’esso ricaricabile come un cellulare e come la stessa torcia. Bravi! Quello che viene riportato nella descrizione del prodotto corrisponde. Pensi che ne comprerò una anche per me. Consiglio davvero!
  Barbara M.
  Barbara M.
  Kupljeno 21/04/24
  Leggi Tutto
  Vodni curek je precej močan, uporabljam ga tako, da vodo zajemam iz vedra, zato je priročen in vsestranski tako za hitro čiščenje zunaj avtomobila kot tudi kot rešitev za čiščenje manjših zunanjih površin.
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  Danes Gisam™ vaš

  za samo 69 €

  namesto 138 €
  Zadnji kosi na zalogi

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Töltse ki az űrlapot, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

   Če niste zadovoljni, nas lahko v 30 dneh kontaktirate in zahtevate vračilo celotne kupnine.

   Da, večina naših strank uporablja varen način plačila ob dostavi.

   Naročilo boste prejeli v 48 urah po potrditvi naročila.

   Da, poleg zakonsko predpisanih dveh let garancije dobite še dodatni dve leti.

   Da, izpolnite obrazec za naročilo in počakajte na klic enega od naših operaterjev, ki vas bo povprašal po informacijah in rešil morebitne težave.