AKTIVÁLJA A NYÁRI PROMÓCIÓT

ClimaPro®

HORDOZHATÓ 4 AZ 1-BEN LÉGKONDICIONÁLÓ: HŰT, TISZTÍT, PÁRÁTLANÍT ÉS FŰT, A+++ ENERGIAMINŐSÍTÉS AZ ENERGIASZÁMLÁK MINIMALIZÁLÁSA ÉRDEKÉBEN, MINDÖSSZE 10 PERC ALATT ELÉRI AZ IDEÁLIS HŐMÉRSÉKLETET, AKÁR TÁVOLRÓL IS

Állítsa be a hőmérsékletet 16° és 38° között, és élvezze az akár 117 MQ légkondicionált teret, nulla telepítési és karbantartási költséget, és nincs szükség külső egységre

Korlátozott kínálat, kevés darab áll rendelkezésre

Ma a ClimaPro® az Öné

mindössze
38,199 ft-ért.

helyett 70,398 ft.

AZOK, AKIK MA RENDELNEK, A KÖVETKEZŐKET KAPJÁK 2 HEPA SZŰRŐT ÉS A HIGIÉNIKUS SPAY-T.

Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Minden környezethez

  Ez a hordozható légkondicionáló a hagyományos hűtési és fűtési funkciók mellett párátlanítási és szellőztetési üzemmódot is kínál. Ez a sokoldalúság teszi teljes értékű termékké a ház bármely helyiségének légkondicionálásához, a felhasználók számára a kényelmi lehetőségek széles skáláját kínálva.

  3 irányítási módszer

  1) LED képernyős kezelőpanel
  2) Távvezérlés.
  3) “Smart Life” alkalmazás: A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a felhasználók az ingyenes “Smart Life” alkalmazáson keresztül vezérelhetik a légkondicionálót. Ez a lehetőség lehetővé teszi a felhasználók számára a készülék intelligens és rugalmas vezérlését, még akkor is, ha fizikailag nincsenek jelen a helyiségben.

  Állítható szellőzés

  Úgy tervezték, hogy állandó és frissítő légáramlást biztosítson, ideális olyan napokon, amikor nincs szükség intenzív hűtésre. Ez az üzemmód lehetővé teszi a készülék normál ventilátorként való használatát. A ventilátor funkció tavasszal és ősszel is használható a friss levegő egyenletes elosztására és a beltéri levegő keringtetésére, ezáltal javítva a beltéri levegő minőségét.

  Programozható szuper csendes éjszakai üzemmód

  A 24 órás időzítő funkció lehetővé teszi a készülék automatikus be- és kikapcsolásának programozását. Ez a funkció különösen hasznos a hőkomfort energiapazarlás nélküli szabályozásához, mivel csak akkor hűti vagy fűti a helyiséget, amikor arra szükség van.

  Miért olyan különleges a ClimaPro®?

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.

  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatait.

  A csomag átvételére 24/48 óra áll rendelkezésére.

  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  Gergő S.
  Gergő S.
  Vásárolt 27/05/24
  Leggi Tutto
  Megvettem a Revolutionary hordozható légkondicionálót az irodámba, és le voltam nyűgözve. Hihetetlen teljesítménye van, és gond nélkül képes fenntartani a kellemes klímát egy körülbelül 90 négyzetméteres helyiségben. Nagyon értékeltem az energiahatékonyságát is, ami segített csökkenteni a közüzemi számláimat. Ajánlom mindenkinek, aki rugalmas és nagy teljesítményű légkondicionálót keres.
  Bence B.
  Bence B.
  Vásárolt 21/04/24
  Leggi Tutto
  Meglepett a hordozható 4 az 1-ben légkondicionáló sokoldalúsága. Nagy lakásban élek, és ez a készülék tökéletesen megfelel az igényeimnek. Amellett, hogy nyáron hűti a szobát, télen pedig fűti, a párátlanító funkció életmentő volt az esős évszakban. Ezen kívül a csendes működés igazi plusz volt éjszaka. Kiemelkedő termék, amit bátran ajánlok!
  Katalin D.
  Katalin D.
  Vásárolt 17/05/24
  Leggi Tutto
  Rendkívül elégedett vagyok a hordozható 4 az 1-ben légkondicionálóval. Egy légkondicionáló nélküli lakásban élek, és ez a készülék teljesen megváltoztatta az életkomfortomat. A pontos hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi, hogy nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartsam a lakást, a hordozhatósága pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén áthelyezzem egyik helyiségből a másikba. Igazi befektetés, amit mindenkinek ajánlok!
  Precedente
  Successivo

  NYÁRI PROMÓCIÓ AKTIVÁLÁSA

  Ma a ClimaPro® az Öné

  mindössze
  38,199 ft-ért.

  helyett 70,398 ft.
  Korlátozott kínálat, kevés darab áll rendelkezésre

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.