Cambox™ 4K

Dash Cam καθρέφτης οπισθοπορείας με δύο κάμερες 4k UHD για προβολή και καταγραφή 360° κατά την οδήγηση και όταν είναι ακίνητος ακόμα και τη νύχτα χάρη στους αισθητήρες κίνησης που ενεργοποιούνται

Εξοπλισμένο με μπροστινή και πίσω κάμερα με λειτουργία Park Assist για εύκολο παρκάρισμα με όπισθεν, καθαρό βίντεο ακόμα και τη νύχτα χάρη στο DWR Iperglass™.

1 Cambox™

+5 Δώρα

μόνο 39€

αντί για 99€.
⏰ΤΑΧΕΊΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ 1/2 ΗΜΈΡΕΣ

💵 ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ

📦Διαθεσιμότητα:

Τελευταία 5 κομμάτια διαθέσιμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας για να κάνετε την παραγγελία σας.

Παρακολουθήστε το αυτοκίνητό σας 24 ώρες την ημέρα και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με καταγεγραμμένα αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση βανδαλισμού ή σύγκρουσης.

MIRROR_CAM_CAR_2-min.jpg

Οθόνη αφής LCD 9,5 ιντσών με λειτουργία διαχωρισμού. Μπορείτε να επιλέξετε να κοιτάξετε μπροστά, πίσω ή σε λειτουργία διαχωρισμού για να βλέπετε και από τις δύο κάμερες.

Κάμερες 4K Ultra HD, χάρη στην ευρυγώνια προβολή κάθε κάμερας μπορείτε να καλύπτετε πλήρεις 360° γύρω από το αυτοκίνητό σας χωρίς τυφλά σημεία, χρήσιμο για προσπεράσεις και ελιγμούς.

MIRROR_CAM_CAR_3-min.jpg

Το μοναδικό στην αγορά με κάμερες νυχτερινής όρασης υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στο Hyperglas™ DWR και το ANS™, θα έχετε καθαρές, ποτέ θολές εικόνες, ακόμη και όταν οι προβολείς άλλων αυτοκινήτων είναι στραμμένοι πάνω σας.

Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία DWR εξαλείφει τους “κύκλους” φωτός που δημιουργούνται γύρω από τις πηγές φωτός στο σκοτάδι, επιτρέποντάς σας να βλέπετε και να καταγράφετε σε πολύ υψηλή ποιότητα ακόμη και από απόσταση.

MIRROR_CAM_CAR_4-min.jpg

Προστατευτείτε 24 ώρες το 24ωρο από κλοπές, βανδαλισμούς και τους “έξυπνους τύπους” σε περίπτωση ατυχήματος. Οι κάμερες θα καταγράφουν όσο το αυτοκίνητο είναι ενεργοποιημένο και τη νύχτα θα ενεργοποιούνται από ενσωματωμένους αισθητήρες που ανιχνεύουν ήχους κίνησης, ενεργοποιώντας την καταγραφή αυτόνομα.

Με την κάρτα μνήμης 32 GB, έχετε περισσότερες από 24 ώρες εγγραφής, οι οποίες θα διαγράφονται αυτόματα από τις παλαιότερες χάρη στη λειτουργία loop.

MIRROR_CAM_CAR_5-min.jpg

Οπίσθια κάμερα με λειτουργία Park Assist για να σας βοηθά, χάρη στις ρυθμιζόμενες εικονικές γραμμές, κατά τους ελιγμούς και το παρκάρισμα με την όπισθεν.

Η κάμερα θα λειτουργεί πάντα και δεν φοβάται το νερό. Χάρη στον στρογγυλό φακό, οι σταγόνες νερού ή λάσπης δεν θα σταματήσουν ποτέ, ώστε να έχετε πάντα καθαρή, ανεμπόδιστη θέα, ακόμη και τη νύχτα στη βροχή.

1 Cambox™

+5 Δώρα

μόνο 39€

αντί για 99€
⏰ ΤΑΧΕΊΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ 1/2 ΗΜΈΡΕΣ

💵 ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας για να κάνετε την παραγγελία σας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Cambox™ 4K τόσο ξεχωριστό;

Προσφορά εκκίνησης:

1 Cambox™

+5 Δώρα

α μόνο 39€

αντί για 99€
⏰ ΤΑΧΕΊΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ 1/2 ΗΜΈΡΕΣ

💵 ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ

πώς να παραγγείλετε

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία σας.

Ο χρόνος παράδοσης του πακέτου είναι 24/48 ώρες.

Θα σας καλέσουμε εντός μίας ώρας για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας.

Πληρώστε με ασφάλεια μόνο όταν το λάβετε.

Η σημερινή προσφορά περιλαμβάνει:

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΦΌΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ 4K CAMBOX™ ΤΏΡΑ ΜΌΝΟ ΜΕ 39€ + 5 ΔΩΡΕΆΝ ΔΏΡΑ

📦Διαθεσιμότητα:

Τελευταία 5 κομμάτια διαθέσιμα
⏰ ΤΑΧΕΊΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ 1/2 ΗΜΈΡΕΣ

💵 ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ

Συχνές ερωτήσεις

Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο online μέσω αυτού του ιστότοπου. Προσοχή στην πιθανή απάτη εκτός αυτού του ιστότοπου.

Ναι, για αυτή τη φανταστική προσφορά, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Φυσικά και το κάνουμε. Για να δώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στους πελάτες μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής απευθείας στον ταχυμεταφορέα όταν φτάσει η παραγγελία.

Cambox™ 4K

Termini e Condizioni | Privacy Policy | Cookies Policy

Copyright © 2023 Cambox™

Shoppylo s.r.l – Via laguna 12, Venezia (VE) – p.iva IT06151535501

Tel: 0421-4426478

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Los artículos, relatos y reseñas que se relatan en este sitio representan “publirreportajes/publicidad”, por lo que la información que se facilita tiene carácter meramente informativo, con el fin de dar una idea del potencial (que siempre es condicional) de lo que se ilustra en la página siguiente (a la que se puede acceder haciendo clic en los enlaces de los distintos artículos) o en el formulario iframe (scripts incorporados en nuestro sitio y que permiten realizar un pedido de un producto o servicio directamente en el sitio).

correo de contacto: [email protected]