OFERTA PROMO 3 pentru 1 cu 50% reducere

Pajiște instantanee®

Pulverizatorul inovator de amestecuri biostimulante care însămânțează, fertilizează și întinerește instantaneu zonele uscate și rarefiate pentru un gazon perfect de până la 400 m²

Pur și simplu turnați soluția 100% naturală în recipient și conectați-l la robinet pentru a distribui uniform amestecul de semințe, îngrășământ și regenerator, iar în curând veți avea un gazon luxuriant și verde

trustpilot
Oferta 3 pentru 1 expiră, grăbește-te

Astăzi 3 pachete

pentru
239 RON

în loc de 478 RON

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Completați formularul fără nicio obligație și un membru al personalului vă va contacta imediat pentru a vă confirma detaliile și a vă răspunde la întrebări.

  Pajiște instantanee® este primul kit cu triplă acțiune care repară, protejează și revitalizează gazonul cu rezultate imediate. Amestecul bio-stimulator de extracte de azot și fier hrănește și reactivează fotosinteza în firele de iarbă, revigorând culoarea verde a petelor galbene și uscate încă de la prima aplicare. În plus, soluția 100% naturală include semințe noi de înaltă calitate și îngrășământ pentru germinare rapidă în doar 5 zile în zonele rarefiate.

  Folosiți-l pe orice sol netratat, în locuri umede și circulabile, chiar și în prezența câinilor. Amestecul nutritiv de îngrășăminte organice favorizează regenerarea rapidă și face de prisos ciupercile, mușchii și buruienile.

  Pajiște instantanee® este un produs 100% natural fabricat în România, sigur pentru sănătatea animalelor de companie, copiilor și adulților. În plus, nu atrage păsările și furnicile pentru o germinare rapidă, fără pete rarefiate și un gazon verde uniform. Setul include: – 1 pulverizator profesional – 1 udator profesional – 50.000 de semințe de înaltă calitate (acoperire de până la 400 de metri pătrați)

  De ce este atât de specială?

  Cum să comandați?

  Completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră.

  Vă vom suna în decurs de o oră pentru a confirma datele.

  Vă rugăm să acordați 24/48 de ore pentru livrarea coletului.

  Plătiți în siguranță numai atunci când îl primiți.

  Evaluarea clientului:

  trustpilot
  Andrei S.
  Andrei S.
  Achiziționat pe 27/06/24
  Leggi Tutto
  Acoperă fiecare spațiu mic, produs excelent Mi-am revitalizat întreaga grădină cu câțiva pași simpli și după 2 zile începi să vezi rezultatele. Sunt foarte mulțumit.
  Mihai F.
  Mihai F.
  Achiziționat pe 21/06/24
  Leggi Tutto
  Livrare foarte rapidă, datorită kitului inclus am reușit să îmi completez întreaga grădină, proces de aplicare foarte ușor.
  Alina S.
  Alina S.
  Achiziționat pe 21/06/24
  Leggi Tutto
  Nu am crezut la început, dar apoi am comandat-o și pot garanta că rezultatul final este pur și simplu fantastic și totul în câteva zile. Recomand cu căldură acest produs.
  Precedente
  Successivo

  ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

  Astăzi 3 pachete

  pentru
  239 RON

  în loc de 478 RON
  Oferta 3 pentru 1 expiră, grăbește-te

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Completați formularul fără nicio obligație și un membru al personalului vă va contacta imediat pentru a vă confirma detaliile și a vă răspunde la întrebări.

   Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

   Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

   Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

   Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

   Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.