ПРОМО ОФЕРТА 3 за 1 с 50% отстъпка

Готова морава®

Иновативната пръскачка за биостимулатори моментално засява, наторява и подмладява сухи и редки площи за перфектна морава с площ до 400 m²

Просто изсипете 100% естествения разтвор в контейнера и го свържете с чешмата, за да разпределите равномерно сместа от семена, тор и регенератор, и скоро ще имате буйна, зелена морава

trustpilot
Офертата 3 за 1 изтича, побързайте

Днес 3 пакета

 за 89лв.

 вместо 178лв.

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Попълнете формуляра без задължения и наш служител ще се свърже с вас незабавно, за да потвърди данните ви и да отговори на всички въпроси.

  BULGARO

  Готова морава® е първият комплект с тройно действие, който ремонтира, защитава и съживява вашата морава с незабавни резултати. Биостимулиращата смес от азотни и железни екстракти подхранва и реактивира фотосинтезата в тревните стъбла, като възстановява зеления цвят на сухите и пожълтели площи още с първото нанасяне. Освен това 100% естественият разтвор включва нови семена и висококачествен тор за бързо покълване само за 5 дни в разредените площи.

  Използвайте го на всяка необработена почва, на влажни, проходими места, дори в присъствието на кучета. Хранителната смес от органични торове спомага за бързото възстановяване и прави излишни гъбичките, мъховете и плевелите.

  Готова морава® е 100% натурален продукт, произведен в България, който е безопасен за здравето на домашни любимци, деца и възрастни. Освен това не привлича птици и мравки, затова покълва бързо, без петна и с равномерна зелена трева. 1 професионална пръскачка – 1 професионална лейка – 50 000 висококачествени семена (за максимална площ от 400 м²).

  Защо е толкова специален?

  Как да поръчате?

  Попълнете формуляра за поръчка с данните си.

  Ще ви се обадим в рамките на час, за да потвърдим датите.

  Моля, предвидете 24/48 часа за доставка на пратката.

  Платете сигурно само когато го получите.

  Оценка на клиентите:

  trustpilot
  Georgi S.
  Georgi S.
  Закупен на 27/06/24
  Leggi Tutto
  Покрива всяко малко пространство, отличен продукт Осветлих цялата си градина с няколко прости стъпки и в рамките на 2 дни започвате да виждате резултатите. Много съм доволен.
  Dimitar F.
  Dimitar F.
  Закупен на 21/06/24
  Leggi Tutto
  Много бърза доставка, благодарение на включения комплект успях да завърша цялата си градина, много лесен процес на прилагане.
  Ivanka S.
  Ivanka S.
  Закупен на 21/06/24
  Leggi Tutto
  Първоначално не повярвах, но след това го поръчах и мога да гарантирам, че крайният резултат е просто фантастичен и всичко това в рамките на няколко дни. Горещо препоръчвам този продукт.
  Precedente
  Successivo

  ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА

  Днес 3 пакета

   за 89лв.

   вместо 178лв.
  Офертата 3 за 1 изтича, побързайте

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Попълнете формуляра без задължения и наш служител ще се свърже с вас незабавно, за да потвърди данните ви и да отговори на всички въпроси.

   BULGARO

   Гаранцията е 2 години. Запазете доказателството за покупка, което ще ви бъде изпратено с пратката, и го съхранявайте на място, където не може да бъде повредено.

   Този продукт е достъпен само онлайн на тази страница. Пазете се от възможни измами извън тази страница.

   Доставката обикновено отнема 1-2 работни дни.

   Разбира се. За да предложим повече сигурност на нашите клиенти, предлагаме наложен платеж, който да заплатите директно на куриера при доставката на пратката.

   Разбира се, в пратката ще намерите лист с всички указания и номера, за да поискате помощ и възстановяване на разходите.