50% REDUCERE
PLĂTIȚI LA LIVRARE

PainterMax Pro™ 2.0

Vopsiți orice suprafață din casa dvs. în mod uniform și precis, ca un adevărat profesionist, în jumătate din timp și fără cel mai mic efort.

Alegeți vopseaua și culoarea care vă plac cel mai mult, PainterMax Pro™ 2.0 este perfect compatibil cu orice tip de vopsea.

50% REDUCERE

Ultimele piese disponibile cu 50%.

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandați-l acum răspundeți la telefon pentru a alege culoarea și primiți-l acasă în 1-2 zile pentru numai

392 lei

în loc de 784 lei 

INCLUSIV:
  • PainterMax Pro™ 2.0
  • Pistol de vopsit
  • Furtun de 9 metri
  • Cataramă pentru gât PainterMax™
  • Viscometru
  • Pistol de pulverizare
  • Rezervor de vopsea
  • Accesorii de curățare
  • Manual de instrucțiuni
  • Garanție de 2 ani
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă confirma comanda. Veți primi comanda la domiciliu în termen de 1-2 zile de la apelul dumneavoastră.

 

Vopsiți orice suprafață cu precizie

Plafoane, pereți sau podele (beton, oțel, lemn, plastic, sticlă, fier, gresie, ceramică sau țesături).

 

Ușor, rapid și distractiv

Umpleți rezervorul, îndreptați-l spre suprafața pe care doriți să o vopsiți și apăsați pe trăgaci.

 

Silențios și compatibil cu toate vopselele

Silențios și compatibil cu vopselele pe bază de apă, ulei, acrilice și alchidice, precum și cu vopselele transparente, lac, email și speciale.

50% SCONTO 2024

RATING MEDIU DIN 13874 ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Ioan G.

✅Cumpărare Verificat pe: 25/09/2023

5/5

este un pulverizator cu adevărat incredibil, am reușit să spăl toată casa (87 de metri cubi) în 45 de minute, iar toată mobila în alte 15 absurde!!!!! un singur șters și totul era frumos și alb. Foarte recomandat.

Adrian B.

✅Cumpărare Verificat pe: 13/09/2023

5/5

Ușor, îl poți muta oriunde, deoarece are un tub foarte lung, mâner confortabil, ușor de manevrat și, mai presus de toate, a fost distractiv de folosit.

Elena S.

✅Cumpărare Verificat pe: 20/10/2023

5/5

Funcționează foarte bine, chiar mi-am vopsit mașina după ce am încercat-o pe aceste scaune de grădină și alte obiecte pe care le am acasă. Sincer, am fost sceptic la început, dar mi-am schimbat mult părerea, un produs foarte bun.

 

Oferta de astăzi pentru 392 lei include:

50% REDUCERE

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

392 lei

în loc de 784 lei 

 
Ultimele piese disponibile cu 50%

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. Îl veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apelul telefonic.

cesoie elettriche, cesoia elettrica, cura del giardino, potare rami, pota rametti, taglia rami facilmente, tagliare legno e alberi senza sforzi, bosco legno legna piante rimodellare piante giardini aiuole pollice verde

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

PainterMax Pro™ 2.0

Copyright © 2023 PainterMax®

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

mail: [email protected]