ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

Torch X4©

Cea mai puternică lanternă cu funcție stroboscopică proiectată și utilizată de forțele de ordine pentru a opri revoltele și atacurile. Orbiți și amețiți adversarii.

Perfect pentru apărarea împotriva intrușilor, precum și pentru iluminarea unor străzi întregi la o distanță de până la 1000 de metri.

trustpilot

Astăzi Torch X4© al tău pentru doar 219 Lei în loc de  438 Lei

Ultimele 5 piese rămase

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Iluminați totul și vedeți ce vă înconjoară chiar și noaptea târziu

  6 moduri diferite de iluminare, acoperit cu oțel inoxidabil călit, confortabil și suficient de ușor pentru a fi depozitat convenabil în geantă, este rezistent la apă IP68 și rezistent la toate lichidele și șocurile, nu vă fie teamă să îl folosiți pentru a vă apăra.

  55 DE MINUTE DE ÎNCĂRCARE RAPIDĂ PENTRU A AVEA PUTEREA SOARELUI ÎN PALMĂ

  ORBEȘTE, AMEȚEȘTE ȘI DEZORIENTEAZĂ TOȚI ATACATORII PE CARE ÎI ÎNTÂLNEȘTI PE TIMP DE NOAPTE

  De ce să alegi această torță?

  Cum se face comanda?

  Completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră.

  Vă vom suna înapoi în termen de o oră pentru a confirma datele.

  Vă rugăm să acordați 24/48 de ore pentru livrarea coletului.

  Plătiți în siguranță doar atunci când îl primiți.

  Evaluarea clientului:

  trustpilot
  Maria S.
  Maria S.
  Achiziționat pe 27/01/24
  Leggi Tutto
  De-a lungul vieții mele am avut mai mult de o duzină de torțe militare, dar niciuna nu a fost atât de puternică ca aceasta. Chiar luminează clădirile, încă nu-mi vine să cred....... Ușoară, compactă, 7000 de lumeni, puteți regla luminozitatea cu 6 moduri diferite. La nevoie, este și o armă de apărare foarte puternică, dar până acum nu am folosit-o pentru asta încă. Când o am în buzunar mă simt foarte în siguranță
  Anna G.
  Anna G.
  Achiziționat pe 21/01/24
  Leggi Tutto
  pentru noapte este lanterna PERFECTĂ! soțul meu mi-a cumpărat această lanternă pentru că întotdeauna mi-a fost foarte frică să ies noaptea, locuim într-un oraș foarte întunecat care are foarte puține lămpi de iluminat stradal și o mulțime de oameni răi care se plimbă noaptea. Acum ies afară foarte liniștită până la 3 dimineața datorită acestei lanterne! foarte recomandat
  Enzo A.
  Enzo A.
  Achiziționat pe 21/01/24
  Leggi Tutto
  Livrare foarte rapidă 24 ore și a fost la mine acasă. este într-adevăr atât de puternic pe cât se spune, pot lumina întreaga grădină cu ea!!!! este absurd, nu am crezut când am văzut acest produs și l-am cumpărat ca o glumă pentru a verifica veridicitatea reclamei și așa a fost! bateria durează atât de mult și într-adevăr se reîncarcă incredibil de repede
  Precedente
  Successivo

  ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

  Astăzi Torch X4© al tău pentru doar 219 Lei în loc de  438 Lei

  Ultimele 5 piese rămase

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

   Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

   Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

   Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

   Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

   Torch X4©

   Drepturi de autor © 2023 Torch X4©

   Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica de cookie-uri

   Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

   Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus. Acest site NU este aprobat de FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.

   Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).