Blugreen™ 3S

Mașină puternică de periat 3 în 1 cu baterie de lungă durată pentru 2,5 ore de lucru continuu la o singură încărcare

Motor de 800 W și kit de lame din oțel (GRATUIT AZI) pentru tăierea ramurilor, tunderea gardurilor vii și tăierea ierbii, toate într-un singur instrument

Dacă aveți nevoie de un aparat multifuncțional puternic, ușor și ușor de transportat pentru utilizare pe tot parcursul anului, atunci Blugreen™ S3 este pentru dumneavoastră. Veți putea să tăiați, să răriți și să cosiți oriunde aveți nevoie, fără a avea nevoie de electricitate și benzină.

Bluegreen™ este o companie olandeză specializată în produse de grădină fără fir pentru profesioniști. Aceștia asigură fiabilitate, putere și respectarea mediului.

Motoarele Brushless™ sunt fabricate din peri de cupru de origine germană și au aceeași putere ca și motoarele pe benzină, dar nu necesită întreținere.

 

Ultimele piese disponibile cu 50%

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai
295 lei
în loc de 590 lei 

+4 cadouri gratuite

🚚 LIVRARE EXPRES 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

rumeno

 

ÎN CADOU kit de lame pentru 3 tăieturi diferite

Îl puteți transforma în foarfece de grădină, mașină de tuns iarba și mașină de tuns în mai puțin de un minut, schimbând doar lama

 

Lucru confortabil și precis datorită reglajelor

Blugreen™ 3s este complet reglabil și extensibil, convenabil pentru a ajunge cu ușurință la zonele înalte

 

2,5 ore de lucru continuu la o singură încărcare

Bateria litiu-ion de 21 V are o capacitate impresionantă de 20000 mAh și se reîncarcă în puțin mai puțin de 2 ore cu ajutorul încărcătorului ultra rapid furnizat.

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

RATING MEDIU DIN 13874 ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

Ana G.

✅Cumpărare Verificat pe: 05/02/2024

5/5

Produs excelent!!!!
Mașină de tuns iarba și mașină de tuns iarba foarte ușoară și eficientă, inclusiv baterii de lungă durată complet gratuite (bateria de 200 m pătrați de grădină încă trei sferturi încărcată)

Gheorghe B.

✅Cumpărare Verificat pe: 13/02/2024

5/5

Este foarte ușor și pentru cei cu probleme de spate este recomandat. Sistemul de tăiere din aluminiu este de asemenea plăcut, este foarte puternic și mai ascuțit. Iarba foarte înaltă este tăiată perfect, deci un produs foarte bun.

Elena S.

✅Cumpărare Verificat pe: 20/01/2024

5/5

Folosesc acest trimmer zilnic, bateria durează foarte mult, iar bățul este extensibil, funcție foarte utilă pentru a evita durerile de spate. Un aparat grozav și, în plus, ieftin. recomand achiziția!

Ioan G.

✅Cumpărare Verificat pe: 27/01/2024

5/5

Produs ușor de utilizat, ușor și funcțional, cu o durată lungă de viață a bateriei și un stick extensibil. Lame din oțel cu protecție cu adevărat utilă și puternică.
Toate acestea combinate cu un preț excelent. Raport preț/calitate EXCEPȚIONAL.

 

Oferta de astăzi pentru 295 lei include:

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai
295 lei
în loc de 590 lei 

+4 cadouri gratuite

🚚 LIVRARE EXPRES 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE
Ultimele piese disponibile cu 50%

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

rumeno

Mașină de tuns iarba, mașină de tuns iarba, mașină de tuns iarba fără fir, makita, worx, mașină de tuns iarba fără fir, lame de tuns iarba

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

Blugreen™ 3S

Copyright © 2023 Blugreen™3S

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

mail di contatto: [email protected]