Cambox™ 4K

Oglindă retrovizoare Dash Cam cu două camere duble 4k UHD pentru a viziona și înregistra la 360° în timp ce conduceți și când staționați, chiar și pe timp de noapte, datorită senzorilor de mișcare care se activează

Echipat cu cameră frontală și posterioară cu funcție Park Assist pentru o parcare ușoară în marșarier, videoclipuri clare chiar și pe timp de noapte datorită DWR Iperglass™.

supporto_per_specchio_retrovisore_con_telecamera

1 Cambox™

+5 Freebies

doar 289Lei

în loc de 579Lei
⏰ TRANSPORT MARITIM EXPRES 1/2 ZILE

💵 PLATA LA LIVRARE

Completați formularul de mai jos cu datele dumneavoastră pentru a comanda:

Monitorizează-ți mașina non-stop și apără-te cu dovezi înregistrate în caz de vandalism sau coliziuni

MIRROR_CAM_CAR_2-min.jpg

Ecran tactil LCD de 9,5 inchi cu funcție de divizare. Puteți alege să priviți în față, în spate sau în modul divizat pentru a vedea din ambele camere.

Camere în 4K Ultra HD, datorită unghiului larg de vizualizare al fiecăreia dintre ele veți putea acoperi o rază completă de 360° în jurul mașinii dvs. fără unghiuri moarte, util pentru depășiri și manevre.

MIRROR_CAM_CAR_3-min.jpg

Singurul de pe piață cu camere de înaltă tehnologie cu vedere pe timp de noapte. Datorită Hyperglas™ DWR și ANS™, veți obține imagini clare, niciodată neclare, chiar dacă farurile altor mașini sunt îndreptate spre dvs.

De fapt, tehnologia DWR elimină “cercurile” de lumină care se creează în jurul surselor de lumină în întuneric, permițându-vă să vedeți și să înregistrați la o calitate foarte bună chiar și de la distanță.

MIRROR_CAM_CAR_4-min.jpg

Protejați-vă 24 de ore din 24 împotriva furturilor, vandalismului și a celor “deștepți” în caz de accident. Camerele vor înregistra întotdeauna atunci când mașina este pornită, iar pe timp de noapte vor fi activate de senzorii încorporați care detectează sunetele de mișcare, activând înregistrarea în mod autonom.

Cu ajutorul cardului de memorie de 32GB veți avea la dispoziție peste 24 de ore de înregistrare, care vor fi șterse din cele mai vechi în mod automat datorită modului buclă.

MIRROR_CAM_CAR_5-min.jpg

Cameră de luat vederi din spate cu modul Park Assist pentru a vă ajuta, datorită liniilor virtuale reglabile, la manevrele și la parcarea în marșarier.

Camera va funcționa întotdeauna și nu se teme de apă. Datorită lentilei rotunde, picăturile de apă sau noroi nu se vor opri niciodată, astfel încât veți avea întotdeauna o vedere clară și neobstrucționată, chiar și noaptea, pe ploaie.

1 Cambox™

+5 Freebies

doar 289Lei

în loc de 579Lei
⏰ TRANSPORT MARITIM EXPRES 1/2 ZILE

💵 PLATA LA LIVRARE

Completați formularul de mai jos cu datele dumneavoastră pentru a comanda:

RATING MEDIU DIN 13874 ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Gheorghe B.

✅Cumpărare Verificat pe: 25/09/2023

5/5

foarte ușor de instalat, permite un câmp larg de vizibilitate atât pe cât și oprit, înregistrează foarte bine, foarte recomandat

Ioan G.

✅Cumpărare Verificat pe: 13/09/2023

5/5

Această oglindă auto funcționează foarte bine. Ușor de instalat și ușor de conectat.
Camera din spate este într-adevăr foarte utilă atunci când mergeți cu spatele, mai ales pentru cei care nu au o mașină de înaltă tehnologie.
Am cumpărat-o acum câteva săptămâni și am revenit pentru a cumpăra încă trei pentru părinții și soția mea. Sunt foarte mulțumit de ea.

Elena S.

✅Cumpărare Verificat pe: 20/10/2023

5/5

Exact ceea ce căutam, are proprietăți anti-reflexie excelente, un unghi de vizualizare din spate excelent și are, de asemenea, o cameră care filmează în față, este uimitor, într-adevăr

Care sunt caracteristicile care fac Cambox™ 4K atât de special?

Oferta de lansare:

1 Cambox™

+5 Freebies

doar 289Lei

în loc de 579Lei
⏰ TRANSPORT MARITIM EXPRES 1/2 ZILE

💵 PLATA LA LIVRARE

CUM SĂ COMANDĂM

Completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră.

Vă rugăm să acordați 24/48 de ore pentru livrarea coletului.

Vă vom suna înapoi în termen de o oră pentru a confirma datele.

Plătiți în siguranță doar atunci când îl primiți.


Oferta de astăzi include:


COMPLETAȚI FORMULARUL DE MAI JOS ACUM PENTRU A COMANDA CAMBOX™ 4K PENTRU DOAR 289Lei+ 5 CADOURI GRATUITE

⏰ SPEDIZIONE ESPRESSA 1/2 GIORNI
💵 PAGAMENTO ALLA CONSEGNA

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.