70% REDUCERE

E-Vacuum™

Robotul aspirator care aspiră și curăță cu ajutorul unui aspirator cu convector care economisește energie.

Ușor de programat și silențios datorită motorului Turbo-silent™.

E-Vacuum™ este cea mai recentă generație de aspirator robot, a cărui funcție de spălare îl face unic și foarte solicitat în sectorul profesional.

Puteți ajunge în cele mai ascunse colțuri și chiar și sub plinte datorită periilor care funcționează la exterior.

Ultimele piese disponibile cu 70%

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandați-l acum răspundeți la telefon pentru a alege culoarea și primiți-l acasă în 1-2 zile pentru numai

398 lei

invece di 999 lei

INCLUSO:
  • 1 robot E-Vacuum™ complet
  • 1 manual de instrucțiuni
  • Reducere -70% reducere
  • Garanție de 2 ani
  • Cutie originală
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă confirma comanda. Veți primi comanda la domiciliu în termen de 1-2 zile de la apelul dumneavoastră.

 

Întotdeauna podele strălucitoare și curate.

Datorită funcțiilor sale combinate, puteți uita de mătură, lopată și mop, pentru că face totul de unul singur.

 

Zeci de senzori pentru o funcționare sigură

E-Vacuum™ este proiectat să recunoască diferite tipuri de pardoseală și să ajusteze aspirația. Este perfect pentru covoare și se ține departe de trepte.

 

Silențios – nu deranjează și nu sperie animalele de companie sau copiii

Datorită noului motor Turbo-Silent™, animalul dvs. de companie sau copilul nu se va speria: va auzi doar un zgomot aproape imperceptibil.

RATING MEDIU DIN 13874 ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Gheorghe B.

✅Cumpărare Verificat pe: 25/09/2023

5/5

Partenerul meu și cu mine lucrăm toată ziua și nu ne place să ne “îngrămădim treburile” în weekend, așa că acest robot este foarte util și eficient. Funcția de programare a curățeniei este foarte utilă, mai ales pentru cei care nu sunt acasă. Personal, l-am folosit pentru prima dată în prezența mea, atât din curiozitate pentru a afla cum funcționează, cât și pentru a verifica dacă nu s-a blocat într-un colț și nu a provocat daune. Și este cu adevărat uimitor, recunoaște totul și nu se blochează nicăieri!!!! Ajunge pe orice suprafață din casă și chiar și sub paturi.

Ioan G.

✅Cumpărare Verificat pe: 13/09/2023

5/5

Lucrez toată ziua și am 2 ciobănești germani și un copil de 3 ani acasă, căutam un pic de ajutor… Am reușit să încerc E-vacuum și a fost exact ceea ce căutam…
Din punct de vedere estetic arată foarte bine, se potrivește foarte bine în casele moderne, iar materialul pare de foarte bună calitate, rezistent, plus că este subțire și intră sub toate mobilele și paturile din casă! Recomandat

Elena S.

✅Cumpărare Verificat pe: 20/10/2023

5/5

Cu adevărat un robot inteligent uimitor, este ca și cum ai avea o altă persoană care spală și curăță pentru tine!!!! Pe lângă faptul că este dotat cu sistemele clasice pentru a înțelege unde sunt pereții, scările sau diverse obstacole, sistemul poate înțelege și prezența eventualelor covoare. Robotul continuă fără probleme și chiar mărește puterea de aspirare, astfel încât și covorul să fie perfect curat.

 Oferta de astăzi pentru 398 lei include:

70% REDUCERE

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

398 lei

invece di 999 lei 

 
Ultimele piese disponibile cu 70%

robot, robot pentru casă, robot aspirator, robot aspirator, aspirator pentru uscarea rufelor acasă, produs pentru casă, robot pentru casă, robot pentru casă

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

E-Vacuum™

Copyright © 2023 E-vacuum™

Termini e Condizioni | Privacy Policy | Cookies Policy

Ploiești 42 B, Romania

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

mail di contatto: [email protected]