ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

PowerTrim 2.0©

Tundeți și tăiați ramuri și arbuști cu o precizie milimetrică, reducând efortul și timpul de lucru cu foarfecele puternic profesional automat cu acumulator, ideal pentru grădina, viile și livezile dumneavoastră.

Datorită deschiderii și închiderii automate a foarfecii și a celor 2 baterii puternice, este posibil să se taie crengi de până la 40 mm timp de 12 ore consecutive, fără a obosi brațul sau încheietura mâinii.

trustpilot

Astăzi PowerTrim 2.0© al tău pentru doar 397lei în loc de 889lei

Ultimele 5 piese rămase

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Comandați acum și în termen de 24/48h veți fi contactat de către departamentul de achiziții pentru a confirma comanda și a alege culoarea.

  rumeno

  Taie crengi de 40 cm ca untul și fără niciun efort

  Acum puteți remodela plantele și grădinile după bunul dumneavoastră plac, în timp ce vă distrați și fără dureri de mâini.

  Puternicul motor fără perii are un sistem de disipare a căldurii care îl menține rece, fără a-l lăsa să se blocheze vreodată.

  Bateria reîncărcabilă durează până la 6 ore consecutive de tăiere, iar cum +1 baterie este inclusă în CADOU, veți beneficia de 12 ore de autonomie!

  BUCURAȚI-VĂ SĂ FACEȚI CLIC PE UN BUTON ȘI SĂ TĂIAȚI RAMURI GROASE FĂRĂ EFORT

  POWERTRIM 2.O© ESTE SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU CEI CARE AU DEGETUL VERDE ȘI CĂRORA LE PLACE SĂ AIBĂ GRIJĂ DE GRĂDINA LOR.

  De ce să alegi Aceste foarfece electrice?

  Cum se face comanda?

  Completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră.

  Vă vom suna înapoi în termen de o oră pentru a confirma datele.

  Vă rugăm să acordați 24/48 de ore pentru livrarea coletului.

  Plătiți în siguranță numai după ce îl primiți.

  Evaluarea clientului:

  trustpilot
  Andreas S.
  Andreas S.
  Achiziționat pe 27/01/24
  Leggi Tutto
  Foarfecă cumpărată la ofertă, potrivită pentru tăiere. Luate pentru tatăl meu care nu poate face prea multe cu mâna. Îți permit să tai cu ușurință chiar și ramurile groase. Durata de viață a bateriei este foarte bună, iar în pachet sunt două baterii pentru a avea mereu una de rezervă. Livrare rapidă, preț foarte bun.
  Stefan G.
  Stefan G.
  Achiziționat pe 21/01/24
  Leggi Tutto
  Folosit imediat, s-a comportat foarte bine. foarte ușor, echilibru perfect. Mi-a ușurat durerile de încheietură legate de vârstă, permițându-mi să continui să mă ocup de plantele mele fără efort. Tăiere curată, precisă și rapidă. Sunt foarte mulțumit de achiziție și o recomand.
  Adrian A.
  Adrian A.
  Achiziționat pe 21/01/24
  Leggi Tutto
  După ce l-am folosit de mai multe ori, trebuie să spun că sunt foarte mulțumit de acest produs. Funcționează foarte bine, tăiere puternică și autonomie foarte bună a bateriei. Vă recomand achiziționarea
  Precedente
  Successivo

  ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

  Astăzi PowerTrim 2.0© al tău pentru doar 397lei în loc de 889lei

  Ultimele 5 piese rămase

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Comandați acum și în termen de 24/48h veți fi contactat de către departamentul de achiziții pentru a confirma comanda și a alege culoarea.

   rumeno

   Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

   Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

   Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

   Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

   Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

   PowerTrim 2.0©

   Drepturi de autor © 2023 PowerTrim®

   Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica de cookie-uri

   Țările de Jos: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Țările de Jos +31788722160

   Acest site web nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. De asemenea. Acest site NU este aprobat de FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.

   Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

   mail: [email protected]