50% REDUCERE

PowerTrim™ 2.0

Taie și toacă rapid și ușor orice tip de ramură fără efort cu foarfecele de grădină electric puternic și profesional

Datorită deschiderii și închiderii automate a foarfecii și a celor două baterii puternice, puteți tăia crengi de până la 40 mm grosime timp de până la 12 ore consecutive, fără să vă obosiți brațul.

Ultimele piese disponibile cu 50%

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandați-l acum răspundeți la telefon pentru a alege culoarea și primiți-l acasă în 1-2 zile pentru numai

299 lei

invece di 599 lei

INCLUSO:
  • 1 PowerTrim™ 2.0
  • 1 adaptor de alimentare (GRATUIT)
  • 2 baterii reîncărcabile cu litiu AAA+ (GRATUIT)
  • 1 încărcător (GRATUIT)
  • 2 chei (GRATUIT)
  • 3 culori disponibile (albastru, roșu, negru)
  • Cutie originală
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

 

Taie ramuri de 40 cm ca untul

Efort zero, faceți clic pe un buton și tăiați singur ramuri întregi

 

Reface grădini întregi fără stres

Bateria reîncărcabilă durează până la 6 ore de tăiere consecutivă! 2 baterii pentru o autonomie de 12 ore

 

Motor puternic și disiparea căldurii

Motorul fără perii a fost îmbunătățit față de versiunea anterioară a PowerTrim 1.0 și, odată cu adăugarea dispozitivului de disipare a căldurii, menține motorul rece fără a provoca vreodată blocarea acestuia.

RATING MEDIU DIN 13874 ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Gheorghe B.

✅Cumpărare Verificat pe: 25/09/2023

5/5

Foarfecă cumpărată la ofertă, potrivită pentru tăiere. Luate pentru tatăl meu care nu poate face prea multe cu mâna. Îți permit să tai cu ușurință crengi de până la 40 cm. Durata de viață a bateriei este foarte bună, iar în pachet sunt două baterii pentru a avea mereu una de rezervă. Livrare rapidă, preț bun.

Ioan G.

✅Cumpărare Verificat pe: 13/09/2023

5/5

Folosit imediat, s-a comportat foarte bine. foarte ușor, echilibru perfect. Mi-a ușurat durerile de încheietură legate de vârstă, permițându-mi să continui să mă ocup de plantele mele fără efort. Tăiere curată, precisă și rapidă. Sunt foarte mulțumit de achiziție și o recomand.

Elena S.

✅Cumpărare Verificat pe: 20/10/2023

5/5

După ce l-am folosit de mai multe ori, trebuie să spun că sunt foarte mulțumit de acest produs. Funcționează foarte bine, tăiere puternică și autonomie foarte bună a bateriei. Vă recomand achiziționarea

 Oferta de astăzi pentru 299 lei include:

50% REDUCERE

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

299 lei

invece di 599 lei 

 
Ultimele piese disponibile cu 50%

foarfece de tăiat electric, foarfece de tăiat electric, îngrijirea grădinii, tăierea crengilor, tăierea cu ușurință a crengilor, tăierea fără efort a lemnului și a copacilor, pădure de lemn plante din lemn remodelarea plantelor grădini straturi de flori degetul mare verde

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

PowerTrim™ 2.0

Copyright © 2023 PowerTrim™ 2.0

Termini e Condizioni | Privacy Policy | Cookies Policy

Ploiești 42 B, Romania

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

mail di contatto: [email protected]