PROMOȚIA BLACK FRIDAY 2023

XL-Juicer® 

Storcătorul inovator cu funcție centrifugală care vă permite să preparați sucuri bogate în vitamine pentru dvs. și copiii dvs. fără să murdăriți bucătăria și să economisiți pe sucurile industriale scumpe pline de zahăr adăugat!

Grazie alla tecnologia di estrazione brevettata, XL-Juice offre il 47% in più di succo rispetto ad altri spremitori, riducendo lo spreco e garantendo che la polpa sia completamente asciutta.

Storcător de fructe, centrifugă profesională

Datorită deschiderii mari care permite introducerea fructelor sau legumelor întregi fără a fi nevoie să le tăiați, puteți obține sucuri proaspete și delicioase în câteva secunde!

Storcător de fructe, centrifugă profesională

Grazie alla tecnologia di estrazione brevettata, XL- Juice offre il 30% in più di succo rispetto ad altri spremitori, riducendo lo spreco e garantendo che la polpa sia completamente asciutta.

PROMOȚIA BLACK FRIDAY 2023

Ultimele piese disponibile cu 70% la sută

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

445.00LEU

+ 1 cadou gratuit
în loc de 980,00LEU
🚚LIVRARE EXPRES 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Umplerea cu vitamine pentru tine și copiii tăi

Beneficiile pentru sănătate ale consumului de sucuri proaspete, bogate în vitamine, minerale și nutrienți esențiali, sunt acum o realitate. Și numai mamele știu cât de dificil este să ne facem cățeii să mănânce fructe și legume. XL-Juicer oferă o modalitate rapidă și convenabilă de a-i face să își facă plinul de vitamine într-un mod ușor și distractiv.

Spremiagrumi, centrifuga professionale.

 

Cel mai puternic motor de pe piață din clasa sa.

Datorită motorului nostru de 600 W, obțineți cu până la 47% mai multe substanțe nutritive decât cu alte storcătoare cu funcție centrifugală și fără a risipi vitaminele și elementele esențiale.

Storcător de fructe, centrifugă profesională

 

Gata cu sucurile cumpărate cu zaharuri ascunse

Acum vă puteți baza pe un aparat eficient care vă va oferi sucuri “vii” și vă va economisi bani și probleme de sănătate, evitând sucurile industriale scumpe, pline de conservanți și zaharuri artificiale.

Storcător de fructe, centrifugă profesională

 

Storcător de fructe cu funcție centrifugală profesională pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător

Faceți o diferență prin reducerea deșeurilor și a impactului asupra mediului. Cu XL Juicer, eliminați nevoia de sucuri ambalate și de plastic. Un gest mic pentru tine, un pas mare pentru planeta noastră.

Storcător de fructe, centrifugă profesională

PROMOȚIE BLACK FRIDAY 2023

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Storcător de fructe, centrifugă profesională

Katarzyna S.

✅Cumpărare Verificat pe 20/10/2023

5/5

Îmi place foarte mult! Centrifugează două portocale simultan în 3 secunde. Cojile uscate intră într-o parte. În timp ce sucul în alta. Gura de scurgere poate fi ridicată după operațiune pentru a evita ca picăturile rămase să cadă pe blatul de lucru. Nu se scurge pe nicio parte, fiind cu adevărat un aparat indispensabil în orice bucătărie. Și, în sfârșit, copiii mănâncă fructe și iau vitamine!

Alex G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

În pachet, pe lângă centrifugă, am găsit peria pentru curățarea filtrului, un recipient pentru suc și unul pentru pulpă, presa pentru a împinge fructele în gura mare și capacul cu sistem de separare a spumei pentru a turna sucul pur în pahar. Nu pot fi decât mulțumită de achiziție, deoarece sucurile au un gust excelent!

 

Dimitri B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Germană compactă și solidă.
Cred că își face bine treaba având în vedere prețul mic cu care este plătit.
Motorul are două viteze, în funcție de duritatea fructului sau legumei ce urmează a fi centrifugat. Cu adaosul unor condimente precum turmericul pot face centrifuge foarte bune.

Ana G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Este foarte bun mai ales că după ce îl folosești piesele se desfac și se pot spăla ușor, pentru a scoate filtrul trebuie doar să împingi în sus gura de unde iese sucul și se desface mereu însă după ce ai coborât partea metalică cârligul să zicem. Imediat ce am deschis cutia mi-am pregătit imediat un suc de mere și apoi unul de morcovi, ambele delicioase și sănătoase. Pentru fructele mai moi se apasă butonul 1 și 2 pentru cele mai tari, cum ar fi morcovii.

 

Oferta de astăzi pentru 445LEU include:

Storcător de fructe, centrifugă profesională

PROMOȚIE BLACK FRIDAY 2023

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

445LEU

+ 1 cadou gratuit
în loc de 980LEU
🚚LIVRARE EXPRES 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE
Ultimele piese disponibile cu 70 la sută

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

XL-Juicer® 

Copyright © 2023 Genius®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).