VALENTINOVO 2024

Gold Love Millenial®

Nema više uobičajenih darova svejedno koji nakon nekog vremena završe u zaboravu, Dajte simbol prosperiteta i ljubavi: Narukvica za Valentinovo s setom rodnih kamena!

Prestige i trendi dragulj koji će se nositi kao suvenir svih lijepih trenutaka provedenih zajedno između vas.

BRACCIALE PORTAFORTUNA regalo san valentino.

Možete stvoriti poseban i smislen trenutak tijekom Valentinova kroz dar koji je profinjen, važan, vrijedan i pun emocija i značenja.

SwarovskiMilleniaBracelet

Naša jedinstvena narukvica za Valentinovo savršen je simbol vječne ljubavi. Izrađen od raskošnog bijelog zlata i ukrašen kamenjem rođenja postavljenim s kamenom rođenja, ovaj fini komad nakita dizajniran je da se istakne i ostavi neizbrisiv dojam.

PROMOCIJA ZA VALENTINOVO 2024

Posljednji komadi dostupni sa 70%

S obzirom na brojne zahtjeve ponuda je gotovo rasprodana, požurite i ispunite obrazac prije nego što završi!

NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

Naručite ga sada i primite ga kod kuće za 1-2 dana samo za

39€

Umjesto 119,97€ 

UKLJUČEN:
 
  • Poklon kutija
  • Potvrda o autentičnosti
  • 3 podesive veze
  • Novi proizvod
  • Ilustrativni priručnik s uputama
 

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo potvrdili vašu narudžbu. Primit ćete ga kod kuće u roku od 1-2 radna dana od poziva.

croato
regalo san valentino
bracciale san valentino

 

Impresionirajte je darom koji će trajati vječno

Želite li iznenaditi svog partnera poklonom koji prenosi svu vašu ljubav?  Zamislite njezin blistav osmijeh dok otvara paket i otkriva ovaj simbol sofisticiranosti i ljubavi. S našom narukvicom možete izraziti svoju ljubav na autentičan i trajan način!

 

Savršen grb vječne ljubavi

Izrađen od raskošnog bijelog zlata i ukrašen kamenjem rođenja postavljenim s kamenom rođenja, ovaj fini komad nakita dizajniran je da se istakne i ostavi neizbrisiv dojam.

BRACCIALE PORTAFORTUNA

 

Jedinstveni proizvod

Narukvica je izrađena od visokokvalitetnih materijala i izvrsne izrade, potpomognuta pažljivom i profesionalnom korisničkom službom kako bi se osiguralo iskustvo kupovine bez muke.

PROMOCIJA ZA VALENTINOVO 2024

PROSJEČNA OCJENA OD 12874 KUPNJE - 4.8/5
4.5/5

EVO ŠTO NEKI OD NAŠIH KUPACA IMAJU ZA REĆI:

Ivan G.

✅Potvrđena kupnja na 23/10/2023

5/5

Stvarno dobro napravljen proizvod i iskoristio je posebnu ponudu. Narukvica odgovara opisu na stranici i moja zaručnica je otpuhana. Preporučujem ga ne samo za Valentinovo, već i za rođendane ili drugi Majčin dan i slično. Savjetovao!

Marko B.

✅Potvrđena kupnja na 13/09/2023

5/5

Bojala sam se da će doći kasno, ali sutradan je već stigao. Poklon kutija je žuta i vrlo lijepa. Potvrda o autentičnosti kamenja može se naći unutar pakiranja. Vrlo lijep i super cijenjen poklon!

Nikola R.

✅Potvrđena kupnja na 25/09/2023

5/5

Prekrasna, stvarno lijepa i elegantna. Vrhunska ambalaža i visoka kvaliteta. Vrlo zadovoljan kupnjom. Super preporučeno.

 

Današnja ponuda na 39€ Obuhvaća:

PROMOCIJA ZA VALENTINOVO 2024

NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

Naručite ga sada i primite ga kod kuće za 1-2 dana samo za

39€

+ Brza poštarina
Umjesto 119,97€ 
Posljednji komadi dostupni sa 70%
croato

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Najčešća pitanja

Jamstvo je 2 godine. Čuvajte dokaz o kupnji koji će vam biti poslan s paketom i čuvajte ga na mjestu gdje se ne može oštetiti.

Ovaj je proizvod dostupan samo na mreži putem ove stranice. Budite oprezni s mogućim prijevarama izvan ove stranice.

Dostava obično traje 1-2 radna dana.

Svakako. Kako bismo našim kupcima ponudili veću sigurnost, nudimo gotovinu po isporuci za plaćanje izravno kuriru prilikom isporuke paketa.

Naravno, unutar paketa naći ćete list sa svim informacijama i svim brojevima za traženje pomoći i povrata.

GoldLoveMillenial® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Članci, priče i recenzije ispričane na ovoj web stranici predstavljaju “priloge / oglase” pa ono što se prijavljuje služi samo u informativne svrhe kako bi ljudi razumjeli potencijal (koji uvijek ostaje uvjet) onoga što se zatim ilustrira na sljedećoj stranici (do čega se može doći klikom na poveznice u različitim člancima) ili u iframe obrascu (skripte ugrađene na našoj web stranici i koje vam omogućuju naručivanje proizvoda ili usluge izravno na samoj web stranici).