PLATA LA LIVRARE CU LIVRARE RAPIDĂ

Hoover Pro7®

Singurul aspirator de pardoseli 3 în 1 care aspiră, spală și usucă orice tip de pardoseală dintr-o singură trecere, fără efort.

Ușor, ergonomic, fără fir, cu afișaj tactil și autocurățare, care îndepărtează toate tipurile de murdărie, bacterii, viruși și păr de animale de companie chiar și de pe covoare și tapițerie.

Revoluționați curățenia în gospodărie cu noua mașină de frecat podele inteligentă. CURĂȚĂ ÎN JUMĂTATE DIN TIMP. Ușor, puternic și conectat. Aplicație gratuită de descărcat pentru a-i da toate comenzile pe care le doriți cu un singur clic!

LAVASCIUGA

Economii de energie extrem de reduse cu noua versiune Pro7. Ușor și manevrabil, este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, chiar și pentru cele mai delicate, fără a le zgâria. Bateria durează până la 120 de minute și vă permite să aspirați și să spălați o suprafață de până la 400 m² dintr-o singură dată!

OFERTĂ ACTIVATĂ

Ultimele piese disponibile cu 70%.

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

496 lei

în loc de 1653,97LEU

INCLUSE:
  • Aplicație gratuită
  • Indicator digital Led
  • 2 filtre Hepa®
  • Baza de încărcare
  • Cablu electric cu priză 220V
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

LAVASCIUGA
LAVASCIUGA

 

Curățare îmbunătățită de la margine la margine

Curățare optimizată, fără urme de-a lungul plintei și în colțuri greu accesibile.

aspira lavapavimenti,aspira lava asciuga.

 

Cap rotativ

Capul se rotește singur în jurul obstacolelor până la 180°, rapid și agil, fără a obosi încheietura mâinii.

 

Automat și autocurățare

Reglează automat aspirația și debitul de apă, precum și viteza rolei cu perii pentru a curăța orice tip de murdărie. Când lucrarea este terminată, se curăță și se usucă singur, fără a atinge cu mâinile rolele murdare.

aspira lavapavimenti,aspira lava asciuga

 

Indicator Led de precizie

Mai multe moduri de curățare automată și un indicator LED vă spune unde se află murdăria, astfel încât să știți unde să vă concentrați.

OFERTĂ ACTIVATĂ

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

aspira lavapavimenti,aspira lava asciuga.

Paolo G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

Am avut multe îndoieli când l-am cumpărat, dar văzând numeroasele recenzii am vrut să îl încerc. Excelent! Dincolo de așteptări, aspirația este puternică, ușor de folosit, iar după curățare podeaua este curată și miroase bine. mătura se curăță singură și se usucă singură, ceea ce este foarte important pentru că nu trebuie să te chinui să o demontezi și nu trebuie să ai prin casă cârpe ude care miros iarna. O recomand.

aspira lavapavimenti,aspira lava asciuga.

Andrea B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Am cumpărat mașina de frecat pentru că am probleme în spate și mă chinuiam să aspir mai întâi și apoi să dau cu mopul. Și acum îmi doresc să o fi cumpărat mai devreme. De fapt, este ușoară, comodă, mereu disponibilă pentru că este fără fir. Am un apartament de aproape 100 de metri și trebuie să spun că poți spăla totul, după ce ai curățat cât mai multă dezordine. Colțurile, marginile și sub mobilă le curăță perfect! Dintr-o singură dată aspiră și spală. Nota 10!

aspira lavapavimenti,aspira lava asciuga.

Anna G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Ușor de utilizat și rapid, se spală și se aspiră, podeaua se usucă imediat, chiar și în zilele cu multă umiditate. Datorită celor două rezervoare, unul care colectează apa murdară și unul pentru apa curată care este distribuită în timpul curățării, podeaua este curată fără reziduuri. Roțile nu lasă urme pe podea. Cu adevărat indispensabilă în casă!

 

Oferta de astăzi la 496 lei include:

aspira lavapavimenti,aspira lava asciuga.

OFERTĂ ACTIVATĂ

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

496 lei

+ EXPEDIERE RAPIDĂ
IN LOC DE 1653,97 lei 
Ultimele piese disponibile cu 70%.
rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

Hoover Pro7®

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).