FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL + INGYENES SZÁLLÍTÁS

Thermo® 2.0 

Az egyetlen energiatakarékos 2 az 1-ben fűtés/hűtés konvektor, amely akár 90 m²-t is azonnal felmelegít, és 72%-kal csökkenti a számlákat.

Az új termokerámia™ technológiának köszönhetően egész nap maximális teljesítményen használva mindössze 0,24 eurócenttel csökkenti a költségeket a számlán (kevesebb mint 8 € havonta).

Modern és elegáns kialakítás, kettős felhasználási lehetőséggel: rögzítheti a falra, vagy a kényelmes lábakkal a padlóra helyezve használhatja.

Itt az ideje csökkenteni a gázfogyasztást a magas számlák miatt? Ma már megteheti, ha otthonát az energiatakarékos intelligens elektromos hideg-meleg konvektoros fűtőberendezéssel (A++) fűti.

A Thermo® új termokerámia technológiát alkalmaz a Smart™ termosztáttal kombinálva, amely önszabályozza a hőt és a fogyasztást.

AKTIVÁLT AJÁNLAT

Utolsó darabok elérhető 70%-kal

A számos kérés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott, siess és töltsd ki az űrlapot, mielőtt véget ér!

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

89€

ahelyett, hogy 219,97€ 

BELEÉRKEZETT:
  • Távirányító
  • Digitális termosztát
  • Hepa szűrő®
  • Rögzítő konzolok
  • Elektromos kábel 220V-os aljzattal
  • Szemléltető használati utasítás
 

A megrendeléshez töltse ki az űrlapot:

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

 

72%-kal kevesebb energiafogyasztással fűti a helyiségeket

Az egész rendszert a Smart™ intelligens termosztát önszabályozza, amely a fogyasztást és a fűtést a fűtendő helyiségnek megfelelően állítja be, mindezt automatikusan és szuperhatékonyan, drasztikusan csökkentve az energiaköltségeket.

ungheriatermoconvettore

 

Percek alatt felmelegíti a lakásokat és helyiségeket 90m²-ig

A Thermo® által alkalmazott új Thermo-kerámia technológia azonnali hőt fejleszt, amely képes néhány perc alatt felmelegíteni még a nagyon hideg környezetet is, a lehető legalacsonyabb fogyasztás mellett.

UNGHERIAtermoconvettore

 

Aktiválja és programozza akár távolról is

A Thermo® az érintőkijelzős üzemmódok mellett egy kényelmes távirányítóval is rendelkezik. Programokat és időzítőket hozhat létre, be- és kikapcsolhatja a kanapé kényelméből.

ungheria termoconvettore

 

Intelligens és csendes még éjszaka is

Az éjszakai programnak köszönhetően a Thermo® automatikusan 0 decibeles üzemmódba kapcsol, így teljes csendet biztosít, miközben továbbra is fűti a házat.

ungheria termoconvettore

AKTIVÁLT AJÁNLAT UTÁNVÉTES FIZETÉS

ÁTLAGOS SZAVAZAT 12874 VÁSÁRLÁSBÓL - 4.8/5
4.5/5

ITT VAN, AMIT NÉHÁNY ÜGYFELÜNK MOND:

János G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 23/10/2023

5/5

Alternatívát akartam a gázzal szemben, mivel a számlák felháborítóak, és bíztam ebben a fűtőberendezésben, nem tévedtem! Nagyszerűen működik, és kevesebb mint 30 perc alatt felmelegíti az egész házat. Rendeltem még egyet anyukámnak, tekintettel erre az akciós árra! Ajánlott

Dömötör B.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 13/09/2023

5/5

Villamosmérnök vagyok, hallottam erről az energiatakarékos technológiáról, és ki akartam próbálni. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól működik, és arra számítok, hogy idén nagyon keveset fogok fogyasztani a házam fűtésére. Egyáltalán nem fogom bekapcsolni a radiátorokat! 10-es osztályzat!

Ilona G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 25/09/2023

5/5

Csodálatos, nincs szükség lyukakra vagy furcsa csövekre a falban. Úgy döntöttem, hogy a padlón használom, és meg kell erősítenem, hogy jól működik és nagyon gyorsan felmelegszik. Szuper ajánlott.

 

A mai ajánlat a 89€ tartalmazza a honlapot.:

romania-TERMOCONVETTORE

SZÁLLÍTÁSKOR AKTIVÁLT AJÁNLAT

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

89€

+ RAPID DISPATCH
ahelyett, hogy 219,97€ 
Utolsó darabok elérhető 70%-kal

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Gyakran ismételt kérdések

A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

Thermo® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az oldalon elbeszélt cikkek, történetek és ismertetők “reklámot/reklámot” jelentenek, így a megadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy képet adjanak a következő oldalon (amely a különböző cikkekben található linkekre kattintva érhető el) vagy az iframe-formában (az oldalunkra beépített szkriptek, amelyek lehetővé teszik egy termék vagy szolgáltatás megrendelését közvetlenül az oldalon) bemutatott lehetőségekről (amelyek mindig feltételesek).