PLATĂ LA LIVRARE + LIVRARE RAPIDĂ

Thermo® 2.0 

Singurul convector de încălzire/răcire 2 în 1 cu economie de energie care încălzește instantaneu până la 90 m² și reduce facturile cu 72%.

Datorită noii tehnologii termo-ceramice™, reduce costurile din factură cu numai 1,19 lei pe zi (mai puțin de 36 lei pe lună) dacă îl utilizați toată ziua la putere maximă.

Design modern și elegant, cu dublă posibilitate de utilizare: îl puteți fixa pe perete sau îl puteți folosi cu picioarele confortabile, așezându-l pe podea.

Este momentul să reduceți consumul de gaze, având în vedere facturile mari? Astăzi puteți face acest lucru încălzindu-vă locuința cu convectorul electric inteligent de căldură/frig, care economisește energie (A++).

Thermo® adoptă o nouă tehnologie termo-ceramică combinată cu termostatul Smart™ care autoreglează căldura și consumul.

OFERTĂ ACTIVATĂ

Ultimele piese disponibile cu 70%

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

489 lei

în loc de 1627,97 lei 

INCLUSE:
  • Telecomandă
  • Termostat digital
  • Filtru Hepa®
  • Suporturi de fixare
  • Cablu electric cu priză 220V
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

Completați formularul acum pentru a comanda:

rumeno

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Încălziți camerele cu 72% mai puțin consum de energie

Întregul sistem este autoreglementat de către termostatul inteligent Smart™, care ajustează consumul și căldura în funcție de încăperea care urmează să fie încălzită, totul în mod automat și super-eficient, reducând drastic costurile energetice.

termoconvettore

 

Încălzește case și camere de până la 90 m² în câteva minute

Noua tehnologie termo-ceramică adoptată de Thermo® dezvoltă o căldură instantanee, capabilă să încălzească chiar și mediile foarte reci în doar câteva minute și consumând cât mai puțin posibil.

termoconvettore

 

Activați și programați-l chiar și de la distanță

Thermo®, în plus față de modurile de afișare tactilă, este prevăzut cu o telecomandă convenabilă. Puteți crea programe și temporizatoare, îl puteți porni și opri din confortul canapelei dvs.

termoconvettore

 

Inteligent și silențios chiar și pe timp de noapte

Datorită programului de noapte, Thermo® va trece automat la modul 0 decibeli, asigurând o liniște totală în timp ce continuă să încălzească locuința.

termoconvettore

OFERTĂ ACTIVATĂ 2024

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

Igor G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

Am vrut o alternativă la gaz, deoarece facturile sunt scandaloase și am avut încredere în acest încălzitor, nu m-am înșelat! Funcționează foarte bine și încălzește întreaga casă în mai puțin de 30 de minute. Am mai comandat unul pentru mama mea având în vedere acest preț de chilipir! Recomandat

Ivan B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Sunt inginer electrician și am auzit despre această tehnologie de economisire a energiei și am vrut să o testez. Trebuie să spun că funcționează foarte bine și anticipez că anul acesta voi consuma foarte puțin pentru a-mi încălzi casa. Nu voi mai porni deloc caloriferele! Nota 10!

Ana G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Uimitor, nu este nevoie de găuri sau țevi ciudate în perete. Am ales să îl folosesc pe podea și trebuie să confirm că funcționează bine și se încălzește foarte repede. Super recomandat.

Oferta de astăzi la 489 lei include:

romania-TERMOCONVETTORE

OFERTĂ ACTIVATĂ 2024

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

489 lei

+ Livrare rapidă
în loc de 1627,97 lei
Ultimele piese disponibile cu 70%
rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

Thermo® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).