КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

Thermo® 2.0 

Единственият енергоспестяващ конвектор 2 в 1 за отопление/охлаждане, който мигновено отоплява до 90 м² и намалява сметките със 72%.

Благодарение на новата термокерамична™ технология той намалява разходите за комунални услуги само с 0,42 лв. на ден, ако го използвате през целия ден на пълна мощност.

Модерен и елегантен дизайн с двойна възможност за използване: можете да го прикрепите към стената или да го използвате с удобните крачета, като го поставите на пода.

Време ли е да намалите потреблението на газ предвид високите сметки? Днес можете да го направите, като отоплявате дома си с енергоспестяващия интелигентен електрически конвекторен нагревател за топло/студено отопление (A++).

Thermo® използва нова термокерамична технология, съчетана с термостат Smart™, който саморегулира топлината и потреблението.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

Последни налични бройки със 70%

Поради многобройните заявки офертата е почти изчерпана, побързайте да попълните формуляра, преди да изтече!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

169,00лв.

вместо 389,00 лв. 

ВКЛЮЧВА:
  • Дистанционно управление
  • Цифров термостат
  • Филтър Hepa®
  • Фиксиращи скоби
  • Електрически кабел с гнездо 230V
  • Илюстративен наръчник с инструкции
 

Попълнете формуляра сега, за да поръчате:

BULGARO

Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да потвърдим поръчката. Ще я получите в дома си в рамките на 1-2 работни дни след обаждането.

 

Отоплявайте стаите си със 72% по-малко консумация на енергия

Цялата система се саморегулира от интелигентния термостат Smart™, който регулира потреблението и топлината в зависимост от отопляваното помещение – всичко това автоматично и изключително ефективно, като драстично намалява разходите за енергия.

termoconvettore bulgaria

 

Отоплява жилища и стаи до 90m² за минути

Новата термокерамична технология, възприета от Thermo®, развива мигновена топлина, способна да затопли дори много студена среда само за няколко минути и да консумира възможно най-малко енергия.

termoconvettore bulgaria(

 

Активиране и програмиране дори от разстояние

В допълнение към режимите на сензорния дисплей, Thermo® се предлага с удобно дистанционно управление. Можете да създавате програми и таймери, да я включвате и изключвате от удобството на дивана си.

termoconvettore bulgaria

 

Интелигентно и безшумно дори през нощта

Благодарение на нощната програма Thermo® автоматично превключва на режим 0 децибела, осигурявайки пълна тишина, докато продължава да отоплява къщата.

termoconvettore bulgaria

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

СРЕДНО ГЛАСУВАНЕ ОТ 12874 ПОКУПКИ - 4.8/5
4.5/5

ЕТО КАКВО КАЗВАТ НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ:

Nikolay G.

✅Покупка Потвърдено на 23/10/2023

5/5

Исках алтернатива на газта, тъй като сметките са възмутителни и се доверих на този нагревател, не грешах! Работи чудесно и отоплява цялата къща за по-малко от 30 минути. Поръчах още един за майка ми, като се има предвид тази изгодна цена! Препоръчително

Dimitar B.

✅Покупка Потвърдено на 13/09/2023

5/5

Аз съм електроинженер и бях чувал за тази енергоспестяваща технология и исках да я изпробвам. Трябва да кажа, че тя работи много добре и очаквам, че тази година ще консумирам много малко за отопление на къщата си. Изобщо няма да включвам радиаторите! Оценка 10!

Elena G.

✅Покупка Потвърдено на 25/09/2023

5/5

Удивително, няма нужда от дупки или странни тръби в стената. Избрах да го използвам на пода и трябва да потвърдя, че работи добре и се нагрява много бързо. Супер препоръчвам.

 

Днешната оферта в 169,00лв. включва:

termoconvettore bulgaria

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

169,00лв.

+ 2 безплатни подаръка
вместо 389,00 лв. 
Последни налични бройки със 70%
BULGARO

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Често задавани въпроси

Гаранцията е 2 години. Запазете доказателството за покупка, което ще ви бъде изпратено с пратката, и го съхранявайте на място, където не може да бъде повредено.

Този продукт е достъпен само онлайн на тази страница. Пазете се от възможни измами извън тази страница.

Доставката обикновено отнема 1-2 работни дни.

Разбира се. За да предложим повече сигурност на нашите клиенти, предлагаме наложен платеж, който да заплатите директно на куриера при доставката на пратката.

Разбира се, в пратката ще намерите лист с всички указания и номера, за да поискате помощ и възстановяване на разходите.

Thermo® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Статиите, историите и ревютата, разказани на този сайт, представляват “рекламни материали/реклама”, така че предоставената информация е само с информативна цел, за да се даде представа за потенциала (който винаги е условен) на това, което е илюстрирано на следващата страница (до която може да се стигне чрез кликване върху връзките в различните статии) или във формата iframe (скриптове, включени в нашия сайт, които позволяват да се направи поръчка за продукт или услуга директно на сайта).