FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL + GYORS SZÁLLÍTÁS

HeatPro® 2.0 

Az innovatív hordozható kandalló valósághű fahatással, amely akár 120 négyzetmétert is azonnal felmelegít, és 93%-kal csökkenti a villanyszámlát.

Túlmelegedés elleni védelemmel, hűvös tapintású felületekkel és dőlésgátló biztonsági kapcsolóval rendelkezik. Csökkenti az Ön számláját, hiszen egész nap teljes teljesítményen használva mindössze 0,8 € centet költ naponta (kevesebb, mint 6 € havonta).

stufetta elettrica a caminetto

Modern, elegáns kialakítás, igazán lenyűgözően valósághű hatással. Úgy néz ki, mint egy igazi kandalló. A kényelmes lábakkal egyszerűen a földre helyezve használhatja.

Itt az ideje csökkenteni az áramfogyasztást a magas közüzemi számlák miatt? Ma már megteheti, ha otthonát a HeatPro® 2.0 energiatakarékos (A+++) elektromos kandallófűtővel fűti.

 

PROMÓCIÓ AKTIVÁLVA 2024

Utolsó darabok elérhető 70%-kal

A számos kérés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott, siess és töltsd ki az űrlapot, mielőtt véget ér!

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

 35.900 ft. 

helyett 119.900 ft.  

BESZÁMOLVA:
  • Távirányító
  • Digitális termosztát
  • Rögzítő konzolok
  • Elektromos kábel 220V-os aljzattal
  • Illusztratív használati utasítás
 

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

 

93%-kal kevesebb energiafogyasztással fűti a helyiségeket

Az egész rendszer önszabályozását a Smart™ intelligens termosztát végzi 4 intenzitási szinttel, amely a fogyasztást és a fűtést a fűteni kívánt helyiségnek megfelelően állítja be, csökkentve ezzel az energiaköltségeket.

stufetta elettrica a caminetto

 

Percek alatt felmelegíti a lakásokat és helyiségeket 120m²-ig

A klasszikus kandallókhoz képest nem termel füstöt és port, valamint biztonságosan és környezetbarát módon használható. Azonnali hőt fejleszt, amely még a nagyon hideg helyiségeket is képes néhány perc alatt felmelegíteni.

 

Intelligens és csendes még éjszaka is

Teljes csendet biztosít, miközben a házat is felmelegíti. Nem zavarja a gyermekek alvását, és nem bocsát ki káros anyagokat.

stufetta elettrica a caminetto

FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL + GYORS SZÁLLÍTÁS

ÁTLAGOS SZAVAZAT 12874 VÁSÁRLÁSBÓL - 4.8/5
4.5/5

ITT VAN, AMIT NÉHÁNY ÜGYFELÜNK MOND:

stufetta elettrica a caminetto

István G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 23/10/2023

5/5

Egy kémény alakú kályha, azt kell mondanom, gyönyörű. Elegáns a nappaliban, de nagyon kényelmes is, mert egy pillanat alatt felmelegíti a házat. Öntöttvasból készült, nem melegszik túl, így könyveket vagy vázákat lehet rá tenni. A macskáim is felmásznak rá. Valósághű láng, ahogy az eladó is jelezte. Ajánlott

stufetta elettrica a caminetto

Ágota B.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 13/09/2023

5/5

Nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsan felfűti a házat, és a villanyszámla alacsony marad. Valóban nagyon jó vétel. A kályha szép és masszív, és a ház körül lehet hordozni. Én magammal viszem, amikor varrni kell. 10-es osztályzatot kapott!

stufetta elettrica a caminetto

Gábor G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 25/09/2023

5/5

Nagyon szeretem! Időben szállították (közvetlenül az ünnepek előtt) és jól csomagolva. Könnyen használható és nagyszerű meleget biztosít. Van egy valósághű megjelenés, hogy hozzáadjon a hangulathoz. A termosztát tökéletesen működik. Csendes és nem okoz semmilyen kellemetlenséget. Hozzáadtam a csövet, hogy még valósághűbb legyen. nagyszerű vétel!

 

A mai ajánlat a 35.900 ft. tartalmazza:

stufetta elettrica a caminetto

PROMÓCIÓ AKTÍV 2024

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

 35.900 ft.

+ FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL
helyett  119.900 ft.
Utolsó darabok elérhető 70%-kal

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Gyakran ismételt kérdések

A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

HeatPro® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az oldalon elbeszélt cikkek, történetek és ismertetők “reklámot/reklámot” jelentenek, így a megadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy képet adjanak a következő oldalon (amely a különböző cikkekben található linkekre kattintva érhető el) vagy az iframe-formában (az oldalunkra beépített szkriptek, amelyek lehetővé teszik egy termék vagy szolgáltatás megrendelését közvetlenül az oldalon) bemutatott lehetőségekről (amelyek mindig feltételesek).