PLAČILO OB DOSTAVI + HITRA DOSTAVA

HeatPro® 2.0 

Inovativni prenosni kamin z realističnim učinkom lesa, ki v trenutku ogreje do 120 kvadratnih metrov površine in zmanjša račun za elektriko za 93 %.

Ima zaščito pred pregrevanjem, hladne površine na dotik in varnostno stikalo proti nagibanju. Zmanjša vaš račun, saj porabite le 0,8 € centov na dan (manj kot 6 € na mesec), če jo uporabljate ves dan s polno močjo.

stufetta elettrica a caminetto

Sodobna, elegantna zasnova z resnično impresivnim realističnim učinkom. Izgleda kot pravi kamin. Uporabljate ga lahko z udobnimi nogami, tako da ga preprosto postavite na tla.

Ali je zaradi visokih računov za komunalne storitve že čas, da zmanjšate porabo električne energije? Danes lahko to storite z ogrevanjem svojega doma z HeatPro® 2.0, varčnim (A+++) električnim kaminskim grelnikom.

 

PROMOCIJA AKTIVIRANA 2024

Zadnji kosi na voljo s 70%

Zaradi številnih zahtevkov je ponudba skoraj razprodana, zato pohitite in izpolnite obrazec, preden se konča!

NE ZAMUDITE TE PRILOŽNOSTI

Naročite zdaj in ga prejmite na dom v 1-2 dneh za samo

94€

namesto 199,97€ 

VKLJUČENO:

 

  • Daljinski upravljalnik
  • Digitalni termostat
  • Pritrdilni nosilci
  • Električni kabel z 220V vtičnico
  • Ilustrativni priročnik z navodili
 

Čim prej vas bomo kontaktirali in potrdili naročilo. Na dom ga boste prejeli v 1-2 delovnih dneh po klicu.

 

Ogrevanje prostorov s 93 % manjšo porabo energije

Celoten sistem sam uravnava inteligentni termostat Smart™ s 4 stopnjami intenzivnosti, ki prilagaja porabo in toploto glede na ogrevan prostor ter tako zmanjšuje stroške energije.

stufetta elettrica a caminetto

 

V nekaj minutah ogreje domove in prostore do 120 m²

V primerjavi s klasičnimi kamini ne proizvaja dima ali prahu ter se lahko uporablja varno in ekološko. V nekaj minutah razvije takojšnjo toploto, s katero lahko ogreje tudi zelo hladne prostore.

stufetta elettrica a caminetto

 

Pametno in tiho tudi ponoči

Zagotavlja popolno tišino, hkrati pa ogreva hišo. Ne moti spanja otrok in ne sprošča škodljivih snovi.

stufetta elettrica a caminetto

PLAČILO OB DOSTAVI + HITRA DOSTAVA

POVPREČNI GLAS OD 12874 NAKUPOV - 4.8/5
4.5/5

TUKAJ JE MNENJE NEKATERIH NAŠIH STRANK:

stufetta elettrica a caminetto

Nika G.

✅Nakup Preverjeno na 23/10/2023

5/5

Peč v obliki dimnika, moram reči, da je čudovita. Elegantna v dnevni sobi, a tudi zelo udobna, saj v trenutku ogreje hišo. Narejen je iz litega železa in se ne pregreva, zato lahko nanj postavite knjige ali vaze. Moje mačke plezajo po njem. Realističen plamen, kot je navedel prodajalec. Priporočamo

stufetta elettrica a caminetto

Maja B.

✅Nakup Preverjeno na 13/09/2023

5/5

Nisem pričakoval, da bo tako hitro ogreval hišo in da bo račun za elektriko ostal nizek. Resnično zelo dober nakup. Peč je lepa in robustna ter jo lahko prenašate po hiši. Sama jo vzamem s seboj, ko moram šivati. Ocena 10!

stufetta elettrica a caminetto

Ana G.

✅Nakup Preverjeno na 25/09/2023

5/5

Zelo mi je všeč! Dostavljeno pravočasno (tik pred prazniki) in dobro pakirano. Enostaven za uporabo in zagotavlja veliko toplote. Obstaja realističen videz, ki prispeva k vzdušju. Termostat deluje odlično. Je tih in ne povzroča nelagodja. Za večjo realističnost sem dodal cev. odličen nakup!

 

Današnja ponudba na 94€ vključuje:

stufetta elettrica a caminetto

PROMOCIJA AKTIVNA 2024

 

NE ZAMUDITE TE PRILOŽNOSTI

Naročite zdaj in ga prejmite na dom v 1-2 dneh za samo

94€

+ Hitra dostava
namesto 199,97€ 
Zadnji kosi na voljo s 70%
Caratteristiche slovenia

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Pogosto zastavljena vprašanja

Garancija je 2 leti. Shranite dokazilo o nakupu, ki vam bo poslano skupaj s pošiljko, in ga shranite na mestu, kjer se ne more poškodovati.

Ta izdelek je na voljo samo na spletu na tej strani. Pazite na morebitne prevare zunaj te strani.

Dostava običajno traja 1-2 delovna dneva.

Seveda. Da bi našim strankam zagotovili večjo varnost, ponujamo možnost plačila po povzetju neposredno kurirju ob dostavi pošiljke.

Seveda boste v pošiljki našli list z vsemi navodili in številkami za zahtevek za pomoč in povračilo stroškov.

Thermo® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Članki, zgodbe in recenzije na tem spletnem mestu predstavljajo “oglase/oglaševanje”, zato so navedene informacije zgolj informativne narave, da bi si ustvarili predstavo o potencialu (ki je vedno pogojen) tistega, kar je prikazano na naslednji strani (do katere lahko pridete s klikom na povezave v različnih člankih) ali v obliki iframe (skripte, vključene na naše spletno mesto, ki omogočajo oddajo naročila za izdelek ali storitev neposredno na spletnem mestu).