PLATA LA LIVRARE + LIVRARE RAPIDĂ

HeatPro® 2.0 

Șemineul portabil inovator cu efect realist de lemn care încălzește instantaneu până la 120 de metri pătrați și reduce factura de electricitate cu 93%.

Acesta dispune de protecție împotriva supraîncălzirii, suprafețe cu atingere rece și un comutator de siguranță anti-înclinare. Vă reduce factura prin cheltuirea a numai 0,8 cenți de euro pe zi (mai puțin de 6 euro pe lună) dacă îl utilizați toată ziua la putere maximă.

Design modern și elegant, cu un efect realist cu adevărat impresionant. Arată ca un șemineu adevărat. Îl puteți utiliza cu picioarele confortabile, prin simpla așezare pe sol.

A venit momentul să reduceți consumul de energie electrică, având în vedere facturile mari la utilități? Astăzi puteți face acest lucru încălzindu-vă locuința cu HeatPro® 2.0, încălzitorul electric cu șemineu cu economie de energie (A+++).

 

PROMO ACTIVATĂ 2024

Ultimele piese disponibile cu 70%

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

196 lei

în loc de 589,97 lei

INCLUSE:

 

  • Telecomandă
  • Termostat digital
  • Suporturi de fixare
  • Cablu electric cu priză de 220V
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Încălziți camerele cu un consum de energie cu 93% mai mic

Întregul sistem este autoreglementat de termostatul inteligent Smart™ cu 4 niveluri de intensitate care ajustează consumul și căldura în funcție de încăperea care urmează să fie încălzită, reducând astfel costurile de energie.

 

Încălzește case și camere de până la 120 m² în câteva minute

Acesta nu produce fum sau praf în comparație cu șemineele clasice și poate fi utilizat în siguranță și ecologic. Dezvoltă o căldură instantanee, capabilă să încălzească chiar și încăperi foarte reci în doar câteva minute.

 

Inteligent și silențios chiar și noaptea

Asigură o liniște totală, încălzind în același timp casa. Nu va perturba somnul copiilor și nu eliberează nicio substanță nocivă.

PLATA LA LIVRARE + LIVRARE RAPIDĂ

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

stufetta elettrica a caminetto

Ana G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

O sobă în formă de coș de fum, trebuie să spun, frumoasă. Elegantă în living, dar și foarte confortabilă pentru că încălzește casa într-o clipă. Fabricat din fontă nu se supraîncălzește, așa că poți pune cărți sau vaze pe el. Pisicile mele se urcă pe el. Flacără realistă, așa cum a indicat vânzătorul. Recomandat

stufetta elettrica a caminetto

Maria B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Nu mă așteptam ca acesta să încălzească atât de repede casa, iar factura la electricitate să rămână scăzută. O achiziție foarte bună, într-adevăr. Soba este frumoasă și robustă și o poți transporta prin casă. Eu îl iau cu mine atunci când trebuie să cos. Nota 10!

stufetta elettrica a caminetto

Ioana G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Îmi place la nebunie! Livrat la timp (chiar înainte de sărbători) și bine ambalat. Ușor de utilizat și oferă o căldură mare. Există un aspect realist pentru a adăuga la atmosferă. Termostatul funcționează perfect. Este silențios și nu dă niciun disconfort. Am adăugat tubul pentru a-l face mai realist. mare cumpărare!

 

Oferta de astăzi la 196 lei include:

stufetta elettrica a caminetto

PROMO ACTIVĂ 2024

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

196 lei

+ PLATA LA LIVRARE
în loc de 589,97 lei
Ultimele piese disponibile cu 70%
rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

Thermo® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).