PLATA LA LIVRARE + LIVRARE RAPIDĂ

HeatPro® 2.0 

Șemineul portabil inovator cu efect realist de lemn care vă va face camera de zi elegantă și va crea o atmosferă potrivită fără fum deranjant

Acesta dispune de protecție împotriva supraîncălzirii, suprafețe cu atingere rece și un comutator de siguranță anti-înclinare. Șemineul electric vă va încălzi în timpul iernii reci și va oferi o atmosferă romantică în serile de vară.

stufetta elettrica a caminetto

Design modern și elegant, cu un efect realist cu adevărat impresionant. Arată ca un șemineu adevărat. Îl puteți utiliza prin simpla amplasare pe sol.

Cu funcția dublă, puteți alege între un efect scenic realist cu flacără fără căldură și un efect scenic, dar cu căldură, pentru a încălzi încăperile.

 

PROMO ACTIVATĂ 2024

Ultimele piese disponibile cu 70%

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

196 lei

în loc de 589,97 lei

INCLUSE:

 

  • Telecomandă
  • Termostat digital
  • Suporturi de fixare
  • Cablu electric cu priză de 220V
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

Completați formularul acum pentru a comanda:

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Accesoriu de amenajare elegant

Șemineu elegant cu un design minimalist, se potrivește în orice interior, ușor de instalat, nu necesită un coș de fum. Cu telecomandă care setează și reglează toate funcțiile.
Efect de flacără cu LED-uri foarte luminos.

stufetta elettrica a caminetto

 

Potrivit pentru orice mediu

Acesta poate fi amplasat în orice încăpere, birou sau cameră, inclusiv în camerele de reprezentare.
Design exclusivist, realizat pentru o asamblare ușoară, nu necesită unelte suplimentare.

stufetta elettrica a caminetto

 

Control total

Datorită telecomenzii și panoului frontal, aveți control total asupra temperaturii și a efectului flăcărilor, ceea ce vă permite să personalizați ambianța în funcție de preferințele dumneavoastră.
Atmosferă caldă și fermecătoare chiar și în timpul verii.

stufetta elettrica a caminetto

PLATA LA LIVRARE + LIVRARE RAPIDĂ

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

stufetta elettrica a caminetto

Ana G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

O sobă în formă de coș de fum, trebuie să spun, frumoasă. Elegantă în living, dar și foarte confortabilă pentru că încălzește casa într-o clipă. Fabricat din fontă nu se supraîncălzește, așa că poți pune cărți sau vaze pe el. Pisicile mele se urcă pe el. Flacără realistă, așa cum a indicat vânzătorul. Recomandat

stufetta elettrica a caminetto

Marya B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Foarte elegant și frumos de privit. Nu mă așteptam să încălzească casa atât de repede și factura de electricitate să rămână scăzută. Într-adevăr o achiziție foarte bună. Soba este frumoasă și robustă și o poți transporta prin casă. Eu îl iau cu mine când trebuie să cos. Nota 10!

stufetta elettrica a caminetto

Ioana G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Îmi place la nebunie! Livrat la timp (chiar înainte de sărbători) și bine ambalat. Ușor de utilizat și oferă o căldură mare. Există un aspect realist pentru a adăuga la atmosferă. Termostatul funcționează perfect. Este silențios și nu dă niciun disconfort. Am adăugat tubul pentru a-l face mai realist. mare cumpărare!

 

Oferta de astăzi la 196 lei include:

stufetta elettrica a caminetto

PROMO ACTIVĂ 2024

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

196 lei

+ PLATA LA LIVRARE
în loc de 589,97 lei
Ultimele piese disponibile cu 70%
rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

HeatPro® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).