PLATITE PO ISPORUCI + BRZA POŠTARINA

HeatPro® 2.0 

Inovativni prijenosni kamin s realnim efektom drva koji se odmah zagrijava do 120m2, smanjujući račun za električnu energiju za 93%

Ima zaštitu od pregrijavanja, površine osjetljive na dodir i sigurnosni prekidač protiv vrha. Smanjuje troškove na računu trošeći samo 0,8 centi od € po danu (manje od 6€ mjesečno) koristeći ga cijeli dan na maksimalnu snagu

Moderan i elegantan dizajn s vrlo impresivnim realističnim učinkom. Izgleda kao pravi kamin. Možete ga koristiti s udobnim nogama jednostavnim postavljanjem na tlo.

Je li vrijeme za smanjenje potrošnje električne energije s obzirom na visoke račune? Danas to možete učiniti zagrijavanjem doma s HeatPro® 2.0, štednom peći za električni kamin (A+++).

 

PROMO AKTIVIRANO 2024

Posljednji komadi dostupni sa 70%

S obzirom na brojne zahtjeve ponuda je gotovo rasprodana, požurite i ispunite obrazac prije nego što završi!

NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

Naručite ga sada i primite ga kod kuće za 1-2 dana samo za

94€

Umjesto 219,97€ 

UKLJUČEN:
  • Daljinsko upravljanje
  • Digitalni termostat
  • Pričvršćivanje zagrada
  • Električni kabel s utičnicom od 220 V
  • Ilustrativni priručnik s uputama
 

Ispunite obrazac sada po narudžbi:

croato

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo potvrdili vašu narudžbu. Primit ćete ga kod kuće u roku od 1-2 radna dana od poziva.

 

Zagrijte sobe dok trošite 93% manje

Cijeli sustav samoregulira Smart™ smart termostat s 4 razine intenziteta koji regulira potrošnju i toplinu ovisno o prostoriji koja se zagrijava, smanjujući troškove energije.

stufetta elettrica a caminetto

 

Zagrijte svoj dom i sobe do 120m² za nekoliko minuta

Ne proizvodi dim ili prašinu u usporedbi s klasičnim kaminima, može se koristiti na siguran i ekološki prihvatljiv način. Razvija trenutnu toplinu sposobnu za zagrijavanje čak i vrlo hladnih okruženja u samo nekoliko minuta.

 

Pametan i tih čak i noću

Osigurava potpunu tišinu uz nastavak zagrijavanja kuće. Neće poremetiti dječji san i ne oslobađa štetne tvari.

stufetta elettrica a caminetto

PLATITE PO ISPORUCI + BRZA POŠTARINA

PROSJEČNA OCJENA OD 12874 KUPNJE- 4.8/5
4.5/5

EVO ŠTO NEKI OD NAŠIH KUPACA IMAJU ZA REĆI:

stufetta elettrica a caminetto

Marko G.

✅Potvrđena kupnja na 23/10/2023

5/5

Peć u obliku kamina moram reći lijepa. Elegantan u dnevnom boravku, ali i vrlo udoban jer u trenu zagrijava vaš dom. Izrađena od lijevanog željeza, ne pregrijava se i stoga na vrh možete postaviti knjige ili vaze. Moje mačke se penju na moje. Realističan plamen prema uputama prodavatelja. Savjetovao

stufetta elettrica a caminetto

Ivan B.

✅Potvrđena kupnja na 13/09/2023

5/5

Ne očekujem da će tako brzo zagrijati kuću i da će joj račun za struju ostati nizak. Stvarno odlična kupovina. Peć je lijepa i čvrsta, a možete je nositi po cijeloj kući. Nosim ga sa sobom kad moram šivati. Ocijenjeno s 10!

stufetta elettrica a caminetto

Ana G.

✅Potvrđena kupnja na 25/09/2023

5/5

Apsolutno ga volim! Isporučeno na vrijeme (neposredno prije blagdana) i dobro zapakirano. Jednostavan za upotrebu i pruža veliku toplinu. Postoji realističan izgled za dodati atmosferi. Termostat radi savršeno. Tiho je i uopće ti ne smeta. Dodao sam cijev kako bi bila realističnija. Odlična kupnja!

 

Današnja ponuda na 94€ Obuhvaća:

stufetta elettrica a caminetto

PROMO ACTIVE 2024

NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

Naručite ga sada i primite ga kod kuće za 1-2 dana samo za

94€

+ GOTOVINOM PO ISPORUCI
Umjesto 219,97€ 
Posljednji komadi dostupni sa 70%
croato

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Najčešća pitanja

Jamstvo je 2 godine. Čuvajte dokaz o kupnji koji će vam biti poslan s paketom i čuvajte ga na mjestu gdje se ne može oštetiti.

Ovaj je proizvod dostupan samo na mreži putem ove stranice. Budite oprezni s mogućim prijevarama izvan ove stranice.

Dostava obično traje 1-2 radna dana.

Svakako. Kako bismo našim kupcima ponudili veću sigurnost, nudimo gotovinu po isporuci za plaćanje izravno kuriru prilikom isporuke paketa.

Naravno, unutar paketa naći ćete list sa svim informacijama i svim brojevima za traženje pomoći i povrata.

HeatPro® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Članci, priče i recenzije ispričane na ovoj web stranici predstavljaju “priloge / oglase” pa ono što se prijavljuje služi samo u informativne svrhe kako bi ljudi razumjeli potencijal (koji uvijek ostaje uvjet) onoga što se zatim ilustrira na sljedećoj stranici (do čega se može doći klikom na poveznice u različitim člancima) ili u iframe obrascu (skripte ugrađene na našoj web stranici i koje vam omogućuju naručivanje proizvoda ili usluge izravno na samoj web stranici).