PROMÓCIÓ AKTIVÁLVA

AirBed® 

VÁRATLAN VENDÉGEK? Az AirBed® 30 másodperc alatt és fáradtság nélkül felfújódik A beépített elektromos pumpának köszönhetően 272 kg-ot bír el anélkül, hogy elveszítené alakját.

Az új Fiber-Tech™ technológiának köszönhetően egy kényelmes és biztonságos kétszemélyes matracot kap, amelyet bárhová magával vihet.

 

Modern és elegáns kialakítású AirBed®, amely számos helyzethez alkalmazkodik, mint például váratlan vendégek érkezése, romantikus lakóautós utazás, kempingezés, költözés vagy kedvenc énekesének koncertje.

Az AirBed® légmatraccal kényelmes és pihentető alvás vár rád. A belső Fiber-Tech™ gyűrűs szerkezet minősége a puha, hullámos, kétrétegű felülettel párosul, amely alkalmazkodik az Ön testének kontúrjaihoz, és így páratlanul fiatalító alvásélményt nyújt.

PROMÓCIÓ AKTIVÁLVA

Az utolsó darabok 70 százalékkal állnak rendelkezésre

A számos kérés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott, siess és töltsd ki az űrlapot, mielőtt véget ér!

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

99€

ahelyett, hogy 219,97€ 

BELEÉRKEZETT:
  • Elektromos szivattyú
  • Sacca per trasporto
  • Fiber-Tech® technológia
  • Fejtámla
  • Elektromos kábel 220V-os aljzatta
  • Illusztrált használati útmutató
 

A megrendeléshez töltse ki az űrlapot:

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

recensione ungheria
materasso-gonfiabile

 

Integrált elektromos szivattyú a felfújáshoz vagy leeresztéshez

Gyors és könnyen használható. A beépített elektromos pumpa 2 és 5 perc alatt felfújja vagy leereszti a matracot. Integrált kézi légszelep a felfújáshoz és leeresztéshez egyetlen lépésben. A magasság akár 46 cm (86, beleértve a billentyűzetet is), ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes légnyomást, anélkül, hogy közvetlenül a padlóra kellene állnia.

materasso gonfiabile

 

2/3 személyt támogat 272 kg-ig

A szerkezet és a magasság támogatja a testet fekvő helyzetben. A vízálló felület száraz alvóhelyet biztosít. A maximális teherbírás lenyűgöző 272 kg anélkül, hogy deformálódna. Az alkalmazott légkamrás rendszernek köszönhetően a matrac ugyanolyan kényelmet ér el, mint egy hagyományos matrac.

materasso gonfiabile-

 

Biztonságos és minden helyzetre alkalmas.

A vízszintes rúddal, külön légkamrákkal, légzsebekkel és nagy szilárdságú szálakkal felszerelt matrac nem deformálódik a használat során, és tartós stabilitást biztosít. Lángálló anyag. A pelyhesített felületnek köszönhetően csúszásmentes. Váratlan vendégek, költözések, kempingezés, koncertek esetén használható.

materasso gonfiabile

PROMÓCIÓ AKTIVÁLVA

ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉS 12874 VÁSÁRLÁSBÓL - 4.8/5
4.5/5

ITT VAN, AMIT NÉHÁNY ÜGYFELÜNK MOND:

materasso autogonfiante, letto matrimoniale con pompa elettrica.

István G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a23/04/2024

5/5

A minőség magasnak tűnik, és nagyon kényelmes is. Tartós, mivel három ember aludt rajta minden probléma nélkül. Az elektromos pumpa, bár nem tűnik kiváló minőségűnek, néhány perc alatt sikerül felfújni a matracot, igazán jó. A leeresztési fázisra sem panaszkodhatok, teljesen önállóan és elég gyorsan sikerül leereszteni. Ajánlás.

materasso autogonfiante, letto matrimoniale con pompa elettrica.

Gábor B.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 13/03/2024

5/5

Egy matrac, amely minden várakozást felülmúl📍
Elegáns a szürke két árnyalatában📍Egy elegáns lakáshoz jól illik📍
Kényelmes a beépített háttámlával📍
Messze felülmúlja a hagyományos matracokat📍
Nagyon elégedett vagyok📍 Nagyon jól alszom📍

materasso autogonfiante, letto matrimoniale con pompa elettrica.

Eszter G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 02/05/2024

5/5

Le voltam nyűgözve, a matrac valóban jól megmunkált. Már második éve használom, és több rokonom is rajta volt már. Mindenki kényelmesnek találja, és nem veszített a rugalmasságából. Én nem fújom fel teljesen, mindig hagyom egy kicsit puhán, látom, hogy nagyon értékelik. Még hárman is aludtak rajta, a nővérem a férjével és az 5 éves fiával. Kiváló termék.

 

A mai ajánlat 99€-ért tartalmazza:

slovenia-letto autogonfiabile

PROMÓCIÓ AKTIVÁLVA

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

99€

+ 2 ingyenes ajándék
ahelyett, hogy 219,97€
Ultimi pezzi a disponibili con il 70%

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Gyakran ismételt kérdések

A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

AirBed®

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az oldalon elbeszélt cikkek, történetek és ismertetők “reklámot/reklámot” jelentenek, így a megadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy képet adjanak a következő oldalon (amely a különböző cikkekben található linkekre kattintva érhető el) vagy az iframe-formában (az oldalunkra beépített szkriptek, amelyek lehetővé teszik egy termék vagy szolgáltatás megrendelését közvetlenül az oldalon) bemutatott lehetőségekről (amelyek mindig feltételesek).