PROMO CRĂCIUN 2023

AirBed® 

Nu mai este nevoie ca oaspeții să doarmă pe canapele sau pe podea datorită patului dublu cu spătar care se umflă singur în mai puțin de 30 de secunde și suportă până la 272 kg fără să se deformeze

Datorită noii tehnologii Fiber-Tech™, veți obține o saltea dublă confortabilă și sigură, pe care o puteți lua oriunde.

Design modern și elegant pentru patul AirBed® care se potrivește în multe situații, precum sosirea unor oaspeți neașteptați, o călătorie romantică cu rulota, camping, o mutare sau concertul artistului vostru preferat.

Se umflă instantaneu datorită pompei integrate. Calitatea structurii inelare interne Fiber-Tech™ este combinată cu o suprafață ondulată cu dublu strat moale, stabilă și sigură: va fi ca și cum ați dormi într-un pat clasic.

PROMO CRĂCIUN 2023

Ultimele bucăți disponibile cu 70% reducere.

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată. Grăbește-te și completează formularul înainte să se termine!

NU RATA ACEASTĂ OCAZIE!

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru doar

644,00RON

În loc de 919,97€ 

INCLUS:
  • POMPA ELECTRICĂ
  • Sac de transport
  • Tehnologie Fiber-Tech®
  • Tastatură
  • Cablu electric cu priză 220V
  • Manual de instrucțiuni ilustrat
 

Completați formularul acum pentru a comanda:

rumeno

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Pat dublu de înaltă calitate

Material de înaltă calitate: această saltea gonflabilă dublă este fabricată din material rezistent la perforare, cu o grosime de 6 mm. Este extrem de durabilă și robustă. Oaspeții dvs. vor adora acest pat. Dimensiuni 152x236x86 cm.

saltea auto-gonflabilă, pat dublu cu pompă electrică

 

Pompă electrică integrată pentru umflare sau dezumflare

Rapid și ușor de utilizat datorită pompei electrice integrate care umflă și dezumflă salteaua în 30 de secunde, printr-un singur gest. Trebuie doar să o conectați la o priză electrică și va face totul de la sine.

ROM-saltea auto-gonflabilă, pat dublu cu pompă electrică.

 

Suportă 2/3 persoane de până la 272 kg

Capacitatea maximă de greutate este impresionantă, de 272 kg, fără deformare sau pierdere de formă. Datorită sistemului de camere de aer utilizat, salteaua atinge același confort ca o saltea convențională chiar dacă 2/3 persoane dorm împreună.

saltea auto-gonflabilă, pat dublu cu pompă electrică.

 

Sigur și potrivit pentru toate situațiile.

Punctul forte al acestei saltele este caracterul său practic și durabilitatea. O puteți lua peste tot, ocupă spațiul unei sacoșe de cumpărături și o puteți umfla și dezumfla de până la 2000 de ori, garantat de furnizor.

materasso autogonfiante, letto matrimoniale con pompa elettrica

PROMO CRĂCIUN 2023

VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

materasso autogonfiante, letto matrimoniale con pompa elettrica.

Paolo G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

Calitatea pare ridicată și este, de asemenea, foarte confortabilă. Este durabil, deoarece trei persoane au dormit pe el fără probleme. Pompa electrică, deși nu pare a fi de o calitate excelentă, reușește să umfle salteaua în câteva minute, foarte bine. Nu mă pot plânge nici de faza de dezumflare, reușește să se dezumfle complet independent și destul de repede. Recomandare.

materasso autogonfiante, letto matrimoniale con pompa elettrica.

Andrea B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

O saltea care depășește toate așteptările📍
Elegantă în două nuanțe de gri📍Se potrivește bine cu un apartament elegant📍
Confortabilă cu spătar integrat📍
Depășește cu mult orice saltea convențională📍
Sunt foarte mulțumit📍 Dorm foarte bine📍.

materasso autogonfiante, letto matrimoniale con pompa elettrica.

Anna G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Am fost impresionat, salteaua este foarte bine făcută. Este al doilea an în care o folosesc și mai multe rude au fost pe ea. Toată lumea o găsește confortabilă și nu și-a pierdut elasticitatea. Eu nu o umflu în totalitate, o las mereu puțin moale, văd că este foarte apreciată. Chiar și trei persoane au dormit pe ea, sora mea cu soțul și fiul ei de 5 ani. Un produs excelent.

 

Oferta de astăzi la 644,00RON include:

saltea auto-gonflabilă, pat dublu cu pompă electrică.

PROMO CRĂCIUN 2023

Ultimele bucăți disponibile cu 70% reducere.

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

644,00RON

+ 2 cadouri gratuite
în loc de 919,97€ 
rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Certo, all’interno del pacco troverà un foglio con tutte le indicazioni e tutti i numeri per richiedere assistenza e il rimborso.

AirBed®

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).