KARÁCSONYI PROMÓCIÓ 2023

Vacuum® 2.0 

Az egyetlen nagy teljesítményű porszívó, amely a por, baktériumok, atkák, állatszőrök és baktériumok 99%-át szívja le bármilyen felületről, beleértve a kanapékat, függönyöket és az autókat is!

Az új super-vacuum™ technológiának köszönhetően mindig tiszta és friss illatú lesz a háza néhány perc alatt, egyetlen lépésben!

UNGH-scopa elettrica, aspirapolvere.

Modern és elegáns kialakítás, több felhasználási lehetőséggel: a teleszkópos csőnek köszönhetően beállíthatja a bot hosszát, hogy könnyedén elérje a legnehezebb helyeket is.

scopa elettrica,aspirapolvere

Független laboratóriumi tesztek igazolták, hogy a Vacuum® 2.0 a piacon kapható, még drágább modellekhez képest is egyedülállóan erős szívóerejének köszönhetően képes a baktériumokat, baktériumokat és atkákat akár -99%-ban, egyetlen menetben teljesen eltávolítani.


A Vacuum® 2.0 az új super-vacuum™ technológiát alkalmazza, amely önszabályozza a teljesítményt és a fogyasztást.

KARÁCSONYI PROMÓCIÓ 2023

Az utolsó darabok 70 százalékkal kaphatók

A számos kérés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott, siess és töltsd ki az űrlapot, mielőtt véget ér!

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

127BGN

helyett 219,97BGN

BELEÉRKEZETT:
  • Teleszkópos sétapálca
  • Mosható tartály
  • Hepa szűrő®
  • Rögzítő konzolok
  • Elektromos kábel 220V-os aljzattal
  • Szemléltető használati utasítás
 

A megrendeléshez töltse ki az űrlapot:

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

 

Nincs több drága táska

A porszívó új super-vacuum™ technológiájának köszönhetően pénzt takaríthat meg a drága cserezsákoktól. Egy kattintással kiürül a vödörbe. Ön pedig egyszerűen kimossa szappannal és vízzel.

UNGH-scopa elettrica, aspirapolvere.

 

Minden padlótípushoz

Dupla hengeres keféjének köszönhetően minden típusú padlóburkolathoz, például kerámiához, parkettához, szőnyeghez alkalmas. Nem szakad vagy karcolódik. Önállóan szabályozza a teljesítményét.

 

Többrétegű szűrőrendszer

Egyedülálló többrétegű szűrőrendszerével a por és a baktériumok felfogása után biztosítja, hogy a por ne kerüljön vissza a levegőbe, másodszori szennyezést okozva.

scopa elettrica, aspirapolvere.

 

Könnyű és csendes

A porszívó súlya mindössze 1,9 kilogramm, így bármilyen padló és felület könnyed porszívózására alkalmas, és a kefe nélküli motornak köszönhetően senkit sem fog zavarni, mert nagyon csendes.

UNGH-scopa elettrica, aspirapolvere.

KARÁCSONYI PROMÓCIÓ 2023

ÁTLAGOS SZAVAZAT 12874 VÁSÁRLÁSBÓL - 4.8/5
4.5/5

ITT VAN, AMIT NÉHÁNY ÜGYFELÜNK MOND:

scopa elettrica, aspirapolvere

István G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 23/10/2023

5/5

A kutyám jelenleg szörnyen hullik a szőre, és a másik porszívóm leállt, így nem volt más választásom, mint beszerezni egy újat. Fenomenálisan felszedi a szőrét. Az összeszerelés gyerekjáték volt, szeretem, hogy milyen keskeny a padlófúvóka, így elfér a bútorok alatt. Nagyon könnyű, és a fúvókát cserélheti a lépcsők vagy akár az autó belsejének tisztításához. Én ajánlom.

Gábor B.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 13/09/2023

5/5

Boldog voltam, hogy a műtét után, amikor szó szerint nem vehettem magamhoz normál méretű porszívót, megkaptam ezt a könnyű porszívót. A szívóhatása is kellemes. Halknak találom és nagyon praktikus. Nem kell nagy pénzeket költeni egy jó porszívóért, ez a bizonyíték erre. 10-es osztályzatot kapott!

Eszter G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 25/09/2023

5/5

Eddig minden rendben. Az első napon kipróbáltam a porszívót a szőnyegemen… ó, Istenem… annyi kosz. Kipróbáltam az ablakpárkányok és a kanapék körül, Erőteljes szívás. Háromszor kellett kidobnom a koszt. A seprűnek igazán hasznos tartozékai vannak, hogy bármilyen kárpitot megtisztíthassunk. Pollenallergiában szenvedek és ez a porszívó megoldotta ezt számomra. Könnyű és könnyen összeszerelhető.

 

A mai ajánlat a 127BGN tartalmazza:

KARÁCSONYI PROMÓCIÓ 2023

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

127BGN

+ 2 ingyenes ajándék
ahelyett, hogy 219,97BGN
Az utolsó darabok 70 százalékkal kaphatók

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Gyakran ismételt kérdések

A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

Vacuum® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az oldalon elbeszélt cikkek, történetek és ismertetők “reklámot/reklámot” jelentenek, így a megadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy képet adjanak a következő oldalon (amely a különböző cikkekben található linkekre kattintva érhető el) vagy az iframe-formában (az oldalunkra beépített szkriptek, amelyek lehetővé teszik egy termék vagy szolgáltatás megrendelését közvetlenül az oldalon) bemutatott lehetőségekről (amelyek mindig feltételesek).