КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

Vacuum® 2.0 

Единствената мощна прахосмукачка, която почиства до 99% от прах, микроби, акари, косми от домашни любимци и бактерии, като ви спестява пари и усилия!

Благодарение на новата технология super-vacuum™ ще имате винаги чиста и ухаеща на свежест къща само за няколко минути и само с една стъпка!

UNGH-scopa elettrica, aspirapolvere.

Модерен и елегантен дизайн с повече възможности за използване: благодарение на телескопичната тръба можете да регулирате дължината на пръчката, за да достигнете с лекота до най-трудните места.

scopa elettrica,aspirapolvere

Независими лабораторни тестове потвърждават, че благодарение на мощното си засмукване, което е уникално в сравнение с други, дори по-скъпи модели на пазара, Vacuum® 2.0 може напълно да премахне микробите, бактериите и акарите с до -99% само с едно преминаване.

При Vacuum® 2.0 е използвана новата технология Super-Vacuum™, която регулира мощността и консумацията.

Последни налични бройки със 70 процента

Поради многобройните заявки офертата е почти изчерпана, побързайте да попълните формуляра, преди да изтече!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

127.00BGN

вместо 269,97BGN

ВКЛЮЧВА:
  • Телескопичен бастун
  • Контейнер, който може да се мие
  • Hepa филтър®
  • Четки и дюзи
  • Електрически кабел с гнездо 220V
  • Илюстративен наръчник с инструкции
 

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

Попълнете формуляра сега, за да поръчате:

BULGARO

Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да потвърдим поръчката. Ще я получите в дома си в рамките на 1-2 работни дни след обаждането.

 

Без повече скъпи чанти

Благодарение на новата технология super-vacuum™ в прахосмукачката спестявате пари от скъпи торбички за подмяна. Тя се изпразва в кофата с едно щракване. И просто я измивате със сапун и вода.

UNGH-scopa elettrica, aspirapolvere.

 

За всички видове подове

Благодарение на двойната си ролкова четка тя е подходяща за всички видове подови настилки като керамика, паркет, килими. Не се разкъсва и не се надрасква. Регулира мощността си самостоятелно.

 

Многослойна филтърна система

С уникалната си многослойна филтърна система, след като улови праха и бактериите, тя гарантира, че прахът няма да се върне във въздуха, причинявайки повторно замърсяване.

scopa elettrica, aspirapolvere.

 

Леки и безшумни

Прахосмукачката тежи само 1,9 кг, което я прави подходяща за безпроблемно прахосмукиране на всякакви подове и повърхности, а благодарение на безчетковия мотор няма да пречите на никого, защото е много тиха.

scopa elettrica, aspirapolvere.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

СРЕДНО ГЛАСУВАНЕ ОТ 12874 ПОКУПКИ - 4.8/5
4.5/5

ЕТО КАКВО КАЗВАТ НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ:

scopa elettrica, aspirapolvere

Dimitar G.

✅Покупка Потвърдено на 23/10/2023

5/5

В момента кучето ми губи ужасно много коса, а другата ми прахосмукачка спря да работи, така че нямах друг избор, освен да си купя нова. Тя е феноменална в събирането на козината му. Сглобяването беше лесно, харесва ми колко тесен е накрайникът за пода, за да може да се побере под мебелите. Много е лека и можете да смените накрайника, за да почистите стълбището или дори вътрешността на колата си. Препоръчвам го.

Ivaylo B.

✅Покупка Потвърдено на 13/09/2023

5/5

Бях щастлива да имам тази лека прахосмукачка след операцията, когато буквално не ми беше позволено да взема нормална. Засмукването също е приятно. Намирам я за тиха и е много удобна. Не е необходимо да харчите големи пари за добра прахосмукачка, това е доказателство за това. Оценка 10!

Elena G.

✅Покупка Потвърдено на 25/09/2023

5/5

Досега всичко е наред. Първият ден опитах прахосмукачката върху килима… о, Боже мой… толкова много мръсотия. Опитах го около первазите на прозорците и около диваните, Мощно засмукване. Трябваше да изхвърлям мръсотията 3 пъти. Четката има наистина полезни приставки за почистване на всякакъв вид тапицерия. Страдам от алергии към цветен прашец и тази прахосмукачка ми реши проблема. Тя е лека и лесна за сглобяване.

 

Днешната оферта в 127.00BGN включва:

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ 2023

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

127.00BGN

+ 3 Подаръци
вместо 269,97BGN
Последни налични бройки със 70 процента
BULGARO

светлина, слънчева светлина, освети, къща светлина, мощна светлина, фенерче, гора фенерче, мощно фенерче, ярка фенерче, ярка фенерче, освети нощта, дневна светлина

Често задавани въпроси

Гаранцията е 2 години. Запазете доказателството за покупка, което ще ви бъде изпратено с пратката, и го съхранявайте на място, където не може да бъде повредено.

Този продукт е достъпен само онлайн на тази страница. Пазете се от възможни измами извън тази страница.

Доставката обикновено отнема 1-2 работни дни.

Разбира се. За да предложим повече сигурност на нашите клиенти, предлагаме наложен платеж, който да заплатите директно на куриера при доставката на пратката.

Разбира се, в пратката ще намерите лист с всички указания и номера, за да поискате помощ и възстановяване на разходите.

Vacuum® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Статиите, историите и ревютата, разказани на този сайт, представляват “рекламни материали/реклама”, така че предоставената информация е само с информативна цел, за да се даде представа за потенциала (който винаги е условен) на това, което е илюстрирано на следващата страница (до която може да се стигне, като се кликне върху връзките в различните статии) или във формата iframe (скриптове, включени в нашия сайт, които позволяват да се направи поръчка за продукт или услуга директно на сайта).