PROMOȚIE VALABILĂ ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

4 Season® 2000W 

Singurul convector 3 în 1 care încălzește, răcește și dezumidifică fără a avea nevoie de un motor extern și fără găuri în perete

Nu are nevoie de o unitate externă sau de un instalator pentru instalare, ci vine deja asamblat și gata de utilizare. Ideal pentru cei care au constrângeri de condominiu.
_termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

Tehnologie All-in-One, care nu necesită o unitate externă datorită unității motorului din interiorul unității cu tavă de condens integrată

termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

Se livrează deja asamblat și gata de utilizare, economisind astfel costurile costisitoare ale tehnicienilor profesioniști pentru asamblare.

PÂNĂ LA SFÂRȘITUL STOCULUI!

Ultimele piese disponibile cu 70%.

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

  439 lei

în loc de 1199,97 lei

INCLUSE:
  • Telecomandă
  • Termostat digital
  • Filtru Hepa
  • Suporturi de fixare
  • Cablu electric cu priză de 220v
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

rumeno

 

Dezumidifică aerul fără a străpunge peretele

Spuneți adio mucegaiului și condensului! Întregul sistem de dezumidificare este integrat, colectează apa din interior și vă avertizează atunci când aceasta trebuie să fie drenată.

termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

 

Încălzește, răcește și dezumidifică locuința și camerele de până la 90 m² în câteva minute

Noul motor autoreglabil de 2000 W are puterea de a funcționa chiar și în spații mari și, odată ce temperatura este atinsă, reduce singur consumul de energie.

termoconvettore

 

Activați și programați-l chiar și de la distanță

4 Season® dispune de o telecomandă convenabilă, pe lângă modurile de afișare tactilă. Puteți crea programe și temporizatoare, îl puteți porni și opri din confortul canapelei dvs.

termoconvettore

 

Inteligent și silențios chiar și pe timp de noapte

Datorită programului de noapte, acesta va trece automat la modul 0 decibeli, asigurând o liniște totală în timp ce continuă să funcționeze.

termoconvettore
VOT MEDIU DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI

Vlad G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

Folosesc 4 Seasons de aproximativ patru luni și trebuie să spun că este foarte bun. Îl iau cu mine peste tot, deoarece nu are motoare și alte gadgeturi incomode. Pur și simplu îl încarc în mașină și îl duc la casa de pe plajă. Cu adevărat fenomenal

Andrei B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Sunt inginer electrician și am auzit despre această tehnologie de economisire a energiei și am vrut să o testez. Trebuie să spun că funcționează foarte bine și mă aștept să consum foarte puțin în acest an. Nu am pornit deloc caloriferele, dezumidificatorul funcționează foarte bine, acum aștept să se împrospăteze vara și o să vă spun! Nota 10!

Ilona G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Uimitor, nu este nevoie de găuri sau țevi ciudate în perete. Am ales să îl folosesc pe podea și trebuie să confirm că funcționează bine și răcește și încălzește mult și imediat. Super recomandat.

 

Oferta de astăzi la

439 lei

include:

termoconvettore

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

 439 lei

+ EXPEDIERE RAPIDĂ
IN LOC DE 1199,97 lei
Ultimele piese disponibile cu 70%.

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

4 Season® 2000W 

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).