PROMO ÉRVÉNYES, AMÍG A KÉSZLET TART

4 Season® 2000W 

Az egyetlen 3 az 1-ben konvektor, amely külső motor nélkül fűt, hűt és párátlanít anélkül, hogy külső motorra lenne szükség, és a falon lévő lyukak nélkül.

A telepítéshez nincs szükség külső egységre vagy szerelőre, már összeszerelve és használatra készen érkezik. Ideális azok számára, akiknek társasházi korlátozásokkal kell számolniuk.
termoconvettore

All-in-One technológia, amely nem igényel külső egységet a készülékben lévő motoregységnek köszönhetően, beépített kondenzátumtálcával.

termoconvettore

Már összeszerelve és használatra készen érkezik, így megspórolja a szakemberek drága összeszerelési költségeit.

A KÉSZLET EREJÉIG!

Utolsó darabok elérhető 70%-kal

A számos kérés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott, siess és töltsd ki az űrlapot, mielőtt véget ér!

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

44.900 ft.

ahelyett, hogy 149.667 ft. 

BELEÉRKEZETT:

  • Távirányító
  • Digitális termosztát
  • Hepa szűrő
  • Rögzítő konzolok
  • Elektromos kábel 220V-os aljzattal
  • Szemléltető használati utasítás
 

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

 

Párátlanítja a levegőt a fal átszúrása nélkül

Mondjon búcsút a penésznek és a páralecsapódásnak! A teljes párátlanító rendszer integrált, összegyűjti a benne lévő vizet, és figyelmeztet, ha le kell engedni.

termoconvettore

 

Fűt, hűt és párátlanít otthonokat és helyiségeket 90 m²-ig percek alatt.

Az új, 2000 W-os önszabályozó motornak elegendő teljesítménye van ahhoz, hogy nagy terekben is működjön, és a hőmérséklet elérése után magától csökkenti az energiafogyasztást.

_termoconvettore

 

Aktiválja és programozza akár távolról is

4 A Seaso® az érintőkijelzős üzemmódok mellett kényelmes távirányítóval is rendelkezik. Programokat és időzítőket hozhat létre, be- és kikapcsolhatja a kanapé kényelméből.

termoconvettore

 

Intelligens és csendes még éjszaka is

Az éjszakai programnak köszönhetően automatikusan 0 decibeles üzemmódba kapcsol, így teljes csendet biztosít, miközben tovább működik.

termoconvettore
ÁTLAGOS SZAVAZAT 12874 VÁSÁRLÁSBÓL - 4.8/5
4.5/5

ITT VAN, AMIT NÉHÁNY ÜGYFELÜNK MOND:

István G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 23/10/2023

5/5

Már körülbelül négy hónapja használom a 4 Seasons-t, és azt kell mondanom, hogy tényleg nagyszerű. Mindenhová magammal viszem, mivel nincsenek motorok és egyéb kellemetlen kütyük. Csak bepakolom az autómba, és elviszem a tengerparti házba. Tényleg fenomenális

Gábor B.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 13/09/2023

5/5

Villamosmérnök vagyok, és hallottam erről az energiatakarékos all-in-one technológiáról, és ki akartam próbálni. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól működik, és arra számítok, hogy idén nagyon keveset fogok fogyasztani. Egyáltalán nem kapcsoltam be a radiátorokat, a párátlanító remekül működik, most várom, hogy felfrissüljön a nyár, és majd szólok! 10-es osztályzatot kaptam!

Eszter G.

✅Vásárlás Ellenőrzött a 25/09/2023

5/5

Csodálatos, nincs szükség lyukakra vagy furcsa csövekre a falban. Úgy döntöttem, hogy a padlón használom, és meg kell erősítenem, hogy jól működik, és sokat és azonnal hűt és melegít. Szuper ajánlott.

 

A mai ajánlat a 44.900 ft. tartalmazza:

termoconvettore

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most és kapja meg otthon 1-2 napon belül mindössze

44.900 ft.

+ 2 ajándék

 

ahelyett, hogy
149667 ft 
Utolsó darabok elérhető 70%-kal

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Gyakran ismételt kérdések

A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

4Season® 2000W

Copyright © 2023 4Season®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Az ezen az oldalon elbeszélt cikkek, történetek és ismertetők “reklámot/reklámot” jelentenek, így a megadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy képet adjanak a következő oldalon (amely a különböző cikkekben található linkekre kattintva érhető el) vagy az iframe-formában (az oldalunkra beépített szkriptek, amelyek lehetővé teszik egy termék vagy szolgáltatás megrendelését közvetlenül az oldalon) bemutatott lehetőségekről (amelyek mindig feltételesek).