ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА

4 Season® 2000W 

Единственият конвектор 3 в 1, който отоплява, охлажда и изсушава без необходимост от външен двигател и без дупки в стената

Не се нуждае от външно устройство или монтажник за инсталиране, а пристига вече сглобен и готов за употреба. Идеален за тези, които имат ограничения в жилищните сгради.
termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

Технология “всичко в едно”, която не изисква външно устройство, благодарение на моторния блок вътре в устройството с вградена ваничка за кондензат.

termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

Той се доставя вече сглобен и готов за употреба, като по този начин се спестяват скъпите разходи за професионални техници за сглобяване.

Поради многобройните заявки офертата е почти изчерпана, побързайте да попълните формуляра, преди да изтече!

НОВИЯТ ПРОДУКТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

199 ЛВ.

вместо 331 ЛВ. 

ВКЛЮЧВА:
  • Дистанционно управле ние
  • Цифров термостат
  • Филтър Hepa®
  • Фиксиращи скоби
  • Електрически кабел с гнездо 220V
  • Илюстративно ръководство за употреба
 

Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да потвърдим поръчката. Ще я получите в дома си в рамките на 1-2 работни дни след обаждането.

BULGARO

 

Изсушава въздуха, без да пробива стената

Кажете сбогом на мухъла и конденза! Цялата система за изсушаване е интегрирана, събира водата вътре и предупреждава, когато трябва да се източи.

termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

 

Отоплява, охлажда и изсушава дом и стаи до 90m² за минути

Новият саморегулиращ се двигател с мощност 2000 W е в състояние да работи дори в големи пространства и след достигане на температурата сам намалява консумацията на енергия.

termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

 

Активиране и програмиране дори от разстояние

4 Season®, В допълнение към режимите на сензорния дисплей, той е оборудван с удобно дистанционно управление. Можете да създавате програми и таймери, да я включвате и изключвате от удобството на дивана си.

termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore.

 

Интелигентно и безшумно дори през нощта

Благодарение на нощната програма той автоматично преминава в режим на 0 децибела, като осигурява пълна тишина, докато продължава да работи.

termoconvettore antimuffa, aria sana, deumidificatore..
СРЕДНО ГЛАСУВАНЕ ОТ 12874 ПОКУПКИ - 4.8/5
4.5/5

ЕТО КАКВО КАЗВАТ НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ:

Dimitar G.

✅Покупка Потвърдено на 23/10/2023

5/5

Използвам 4 Seasons от около четири месеца и трябва да кажа, че е наистина страхотен. Вземам го навсякъде с мен, тъй като няма мотори и други неудобни приспособления. Просто го натоварвам в колата си и го вземам в къщата на плажа. Наистина феноменален

Ivan B.

✅Покупка Потвърдено на 13/09/2023

5/5

Аз съм електроинженер и бях чувал за тази енергоспестяваща технология “всичко в едно” и исках да я изпробвам. Трябва да кажа, че тя работи много добре и очаквам тази година да консумирам много малко. Изобщо не съм включвал радиаторите, изсушителят работи чудесно, сега чакам лятото да се освежи и ще ви разкажа! Оценка 10!

Milena G.

✅Покупка Потвърдено на 25/09/2023

5/5

Удивително, няма нужда от дупки или странни тръби в стената. Избрах да го използвам на пода и трябва да потвърдя, че работи добре и охлажда и загрява много и веднага. Супер препоръчвам.

 

Днешната оферта в

199 ЛВ

включва:

termoconvettore

 

НОВИЯТ ПРОДУКТ

Поръчайте сега и го получете у дома след 1-2 дни само за

199 ЛВ.

+ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА
вместо 331 ЛВ.
BULGARO

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Често задавани въпроси

Гаранцията е 2 години. Запазете доказателството за покупка, което ще ви бъде изпратено с пратката, и го съхранявайте на място, където не може да бъде повредено.

Този продукт е достъпен само онлайн на тази страница. Пазете се от възможни измами извън тази страница.

Доставката обикновено отнема 1-2 работни дни.

Разбира се. За да предложим повече сигурност на нашите клиенти, предлагаме наложен платеж, който да заплатите директно на куриера при доставката на пратката.

Разбира се, в пратката ще намерите лист с всички указания и номера, за да поискате помощ и възстановяване на разходите.

4 Season® 2000W 

Copyright © 2023 Thermo®

Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Статиите, историите и ревютата, разказани на този сайт, представляват “рекламни материали/реклама”, така че предоставената информация е само с информативна цел, за да се даде представа за потенциала (който винаги е условен) на това, което е илюстрирано на следващата страница (до която може да се стигне чрез кликване върху връзките в различните статии) или във формата iframe (скриптове, включени в нашия сайт, които позволяват да се направи поръчка за продукт или услуга директно на сайта).