PONUDBA AKTIVIRANA PLAČATI OB DOSTAVI HITREGA KURIRJA

Thermo® 2.0 

Edini energijsko varčni grelnik/ohlajevalnik/odvlaževalnik 3 v 1, ki v trenutku ogreje do 90 m² in zmanjša stroške za 72 %. Proti plesni in zdrav zrak!

Zahvaljujoč novi termo-keramični™ tehnologiji so stroški na računu nižji le za 0,24 evrocenta na dan (manj kot 8 evrov na mesec) pri celodnevni uporabi z največjo močjo.

Izboljšana funkcija razvlaževalnika zraka, ki posuši zrak in prepreči nastanek smrdljive plesni na stenah in pohištvu. Zdaj lahko z enim samim klikom poskrbite za zdrav zrak v celotnem domu!

Ali je zaradi visokih računov čas za zmanjšanje porabe plina? Danes lahko to storite z energijsko varčnim inteligentnim električnim konvektorjem (A++).

Thermo® uporablja novo termokeramično tehnologijo v kombinaciji s termostatom Smart™, ki sam uravnava toploto in porabo.

PONUDBA AKTIVIRANA -70% POPUST

Zadnji kosi na voljo s 70%

Zaradi številnih zahtevkov je ponudba skoraj razprodana, zato pohitite in izpolnite obrazec, preden se konča!

NE ZAMUDITE TE PRILOŽNOSTI

Naročite zdaj in ga prejmite na dom v 1-2 dneh za samo

89€

namesto 219,97€ 

VKLJUČENO:
  • Daljinski upravljalnik
  • Digitalni termostat
  • Filter Hepa®
  • Pritrdilni nosilci
  • Električni kabel z vtičnico 220 V
  • Ilustrativni priročnik z navodili
 

Čim prej vas bomo kontaktirali in potrdili naročilo. Na dom ga boste prejeli v 1-2 delovnih dneh po klicu.

 

V 48 urah zmanjša plesen za 90 %.

Zmogljiv razvlaževalnik zraka za prostore s trdovratno plesnijo na stenah in pohištvu. Zrak v vašem domu je lahko trajno suh in zdrav v vašo korist in korist vaših otrok!

termoconvettore

 

Ogrevanje prostorov z 72 % manjšo porabo energije

Celoten sistem samodejno uravnava inteligentni termostat Smart™, ki prilagodi porabo in toploto glede na ogrevan prostor, vse samodejno in izjemno učinkovito, kar drastično zmanjša stroške energije.

termoconvettore

 

V nekaj minutah ogreje domove in prostore do 90m²

Nova termokeramična tehnologija, ki jo uporablja Thermo®, razvije takojšnjo toploto, ki lahko v nekaj minutah ogreje tudi zelo hladna okolja in porabi čim manj energije.

termoconvettore

 

Aktivirajte in programirajte ga tudi na daljavo

Thermo® ima poleg načinov na zaslonu na dotik tudi priročen daljinski upravljalnik. Na njem lahko ustvarjate programe in časovnike ter ga vklapljate in izklapljate iz udobja kavča.

termoconvettore

 

Pametno in tiho tudi ponoči

Z nočnim programom Thermo® samodejno preklopi na način 0 decibelov, kar zagotavlja popolno tišino, medtem ko še naprej ogreva hišo.

termoconvettore

PONUDBA AKTIVIRANA -70% POPUST

POVPREČNI GLAS OD 12874 NAKUPOV - 4.8/5
4.5/5

TUKAJ JE MNENJE NEKATERIH NAŠIH STRANK:

Alex G.

✅Nakup Preverjeno na 23/10/2023

5/5

Želel sem alternativo plinu, saj so računi nezaslišani, in zaupal sem temu grelniku, nisem se motil! Deluje odlično in ogreje celotno hišo v manj kot 30 minutah. Funkcija proti plesni je odlična. V samo nekaj urah sem posušil pisarno, v kateri delam, ki je imela trdovratne madeže plesni. Glede na ugodno ceno sem naročil še enega za mamo! Priporočamo

Marius B.

✅Nakup Preverjeno na 13/09/2023

5/5

Sem elektroinženir in sem slišal za to tehnologijo varčevanja z energijo, zato sem jo želel preizkusiti. Moram reči, da deluje zelo dobro, in predvidevam, da bom letos za ogrevanje svoje hiše porabil zelo malo energije. Radiatorjev sploh ne bom prižigal! Ocena 10!

Tetyana G.

✅Nakup Preverjeno na 25/09/2023

5/5

Presenetljivo ni potrebe po luknjah ali čudnih ceveh v steni. Stene, na katerih sem imel plesen, popolnoma posuši. Odločil sem se, da ga bom uporabil na tleh, in moram potrditi, da deluje dobro ter da se veliko in takoj segreje. Super priporočljivo.

 

Današnja ponudba na 89€ vključuje:

TERMOCONVETTORE

PLAČILO OB DOSTAVI

 

NE ZAMUDITE TE PRILOŽNOSTI

Naročite zdaj in ga prejmite na dom v 1-2 dneh za samo

89€

+ Hitra dostava
namesto 219,97€ 
Zadnji kosi na voljo s 70%

Čim prej vas bomo kontaktirali in potrdili naročilo. Na dom ga boste prejeli v 1-2 delovnih dneh po klicu.

Caratteristiche slovenia

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Pogosto zastavljena vprašanja

Garancija je 2 leti. Shranite dokazilo o nakupu, ki vam bo poslano skupaj s pošiljko, in ga shranite na mestu, kjer se ne more poškodovati.

Ta izdelek je na voljo samo na spletu na tej strani. Pazite na morebitne prevare zunaj te strani.

Dostava običajno traja 1-2 delovna dneva.

Seveda. Da bi našim strankam zagotovili večjo varnost, ponujamo možnost plačila po povzetju neposredno kurirju ob dostavi pošiljke.

Seveda boste v pošiljki našli list z vsemi navodili in številkami za zahtevek za pomoč in povračilo stroškov.

Thermo® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Članki, zgodbe in recenzije na tem spletnem mestu predstavljajo “oglase/oglaševanje”, zato so navedene informacije zgolj informativne narave, da bi si ustvarili predstavo o potencialu (ki je vedno pogojen) tistega, kar je prikazano na naslednji strani (do katere lahko pridete s klikom na povezave v različnih člankih) ali v obliki iframe (skripte, vključene na naše spletno mesto, ki omogočajo oddajo naročila za izdelek ali storitev neposredno na spletnem mestu).