DOKLER ZALOGE TRAJAJO

CleanWave®

Mikrobi ali bakterije? Zdaj lahko s CleanWave® svoj dom 100-odstotno očistite in razkužite z enim samim brisanjem, brez truda in kemikalij!

Zaradi 200-stopinjske pare in hitrega segrevanja lahko poskrbite za varno higieno, ne da bi karkoli uničili!

Ali ste vedeli, da čist in urejen dom ustvarja občutek notranjega miru in pozitivnosti? Zdi se, kot da se z vsakim curkom pare sprostijo napetosti, kar v hiši ustvari auro miru in dobrega počutja.

trustpilot
scopa a vapore,vaporetto lavapavimenti,scopa elettrica a vapore.

“Miren večer doma s prijatelji se nenadoma spremeni v katastrofo, ko se rdeče vino pomotoma razlije na dragoceno preprogo. Vsem, ki se trudijo očistiti madež, izbruhne panika, vendar je škoda že storjena.

Medtem ko poteka čiščenje, naša prikupna psa, Molly in Max, izkoristita odpiranje vrat in pobegneta na vrt. Ko se končno odločita vrniti v hišo, s seboj prineseta nepričakovano presenečenje: mikrobe in bakterije, ki so se nakopičili med njuno zabavo na prostem.

Vendar obstaja rešitev: naš zanesljivi parni mop 5 v 1. S svojo močjo parnega čiščenja lahko v trenutku odstrani trdovratne madeže s preproge in sterilizira površine ter odstrani mikrobe in bakterije, ki so jih naši kosmati prijatelji prinesli v notranjost.

Končno je večer spet pod nadzorom! Naučili smo se: s pravim orodjem lahko vsako nesrečo spremenimo v priložnost za temeljito čiščenje in nov mir v duši.”

Danes CleanWave® je vaša le za 89€ namesto 129€

Zadnjih 5 kosov je ostalo

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  STE VEDELI, DA JE PARA CLEANWAVE® EDINA, KI LAHKO Z ENIM SAMIM BRISANJEM ODPRAVI ODPORNE OKUŽBE S ŠČURKI?

  scopa a vapore,vaporetto

  Strokovnjaki so trdo delali, da bi izboljšali CleanWave®.

  Izboljšana moč čiščenja: Strokovnjaki so razvili nove tehnologije za povečanje čistilne moči CleanWave®, ki zagotavljajo učinkovitejše odstranjevanje umazanije in trdovratnih madežev z različnih površin.

  Krajši čas segrevanja: Z optimizacijo notranjih komponent in uvedbo novih materialov so strokovnjaki skrajšali čas segrevanja vode, kar uporabnikom omogoča hitrejši začetek čiščenja.

  Povečana zmogljivost rezervoarja: Izboljšana je bila zmogljivost rezervoarja, da lahko uporabniki čistijo dlje časa, ne da bi jim bilo treba pogosto polniti rezervoar.

  Dodatna vsestranskost in funkcionalnost: Nove funkcije in dodatki so povečali vsestranskost čistilnika CleanWave®, saj uporabnikom omogočajo čiščenje stekla, tkanin in fug ploščic.

  Izboljšana okretnost: Izboljšana je bila okretnost čistilnika CleanWave®, zaradi česar je lažji, ergonomičnejši in enostavnejši za uporabo za uporabnike vseh starosti.

  Hitro in brez napora očistite in razkužite svoj dom

  CleanWave® zaradi nastavljive moči ne uniči nobene površine. Primeren je tudi za tiste, ki imajo domače živali ali otroke, ki se plazijo po hiši, da bi zagotovili higieničen prostor v vsakem trenutku.

  Z lahkoto se premika okoli pohištva ter čisti vogale in druga težko dostopna mesta. Zaradi svoje lahkotnosti ga najraje uporabljajo starejši ljudje!

  vapore scopa,vaporetto

  ODSTRANJUJE NADLEŽEN VODNI KAMEN BREZ UPORABE TOPIL

  scopa a vapore,vaporetto lavapavimenti,scopa elettrica a vapore.

  OPREMLJEN Z 10 PRIPOMOČKI ZA ČIŠČENJE VSEH POVRŠIN

  vapore scopa,vaporetto

  Zakaj je ta CleanWave® tako poseben?

  Kako naročite?

  V obrazec za naročilo vnesite svoje podatke.

  V eni uri vas bomo poklicali nazaj in potrdili podatke.

  Za dostavo pošiljke upoštevajte 24/48 ur.

  Varno plačajte šele, ko ga prejmete.

  Ocena strank:

  trustpilot
  Luka S.
  Luka S.
  Kupili ste 27/01/24
  Leggi Tutto
  Všeč mi je. Podaril mi ga je prijatelj in ne morem se več ločiti od njega. Prihranek pri milih in topilih je precejšen, poleg tega pa je hiša razkužena brez kemikalij. Odlično!
  Ana S.
  Ana S.
  Kupili ste 21/01/24
  Leggi Tutto
  Zelo hitro pošiljanje po manj kot 2 dneh je bilo že doma. Želel sem ga takoj preizkusiti in je popolnoma, kot pravijo. Ustvarja neverjetno paro in hišo očisti v pol krajšem času! Priporočam ga.
  Matej S.
  Matej S.
  Kupili ste 21/02/24
  Leggi Tutto
  Med psom in mačko ter zdaj 6-mesečnima dvojčkoma je ta parnik nepogrešljiv. Takoj se segreje in ni vam treba izgubljati časa s polnjenjem vode. Odličen
  Precedente
  Successivo

  DOKLER ZALOGE TRAJAJO

  scopa a vapore,vaporetto lavapavimenti,scopa elettrica a vapore.

  Danes CleanWave® je vaša le za 89€ namesto 129€

  Zadnjih 5 kosov je ostalo

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Če niste zadovoljni, lahko v 30 dneh stopite v stik z nami in zahtevate vračilo celotne kupnine za izdelek.

   Da, naše stranke najpogosteje uporabljajo varen način plačila ob dostavi pošiljke.

   Naročilo boste prejeli v največ 48 urah po potrditvi naročila.

   Da, poleg zakonsko določenih dveh let dobite še dodatni dve leti garancije.

   Da, izpolnite obrazec za naročilo in počakajte na telefonski klic enega od naših operaterjev, ki vas bo povprašal po informacijah in rešil morebitne težave.