PLATĂ LA LIVRARE + LIVRARE RAPIDĂ

EasyEye® 2.0 

Noua generație de ochelari inovatori 2 în 1 care se adaptează singuri la ochii dumneavoastră și pot vedea de aproape sau de departe fără a schimba mai multe perechi de ochelari

Datorită noii tehnologii Twopower™, lumina albastră de la dispozitivele mobile este redusă cu 99%, iar ochii dvs. vor fi odihniți chiar dacă vă petreceți toată ziua la PC.

Design elegant, modern, cu tije ultra-flexibile și dublă utilizare: puteți vedea de aproape și de la distanță fără roți inestetice!

Revoluționar și unic, EasyEye® asigură o vedere perfectă în orice moment. Sunt rezistente la zgârieturi și la strălucire pentru un confort sporit. În lumina soarelui, se întunecă, permițând ochiului să nu se obosească și evitând astfel complicația de a purta ochelari de soare! LENTILELE SE ADAPTEAZĂ PERFECT LA GRADAȚIA OCHIULUI ȘI SE ÎNTUNECĂ ÎN LUMINA SOARELUI

 

OFERTĂ ACTIVATĂ

Ultimele piese disponibile cu 70%.

Datorită numeroaselor cereri, oferta este aproape epuizată, grăbește-te și completează formularul înainte de a se termina!

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

149 lei

în loc de 799,97LEI

INCLUSE:
  • Caz elegant
  • Produs nou
  • Agent de curățare
  • Pânză moale
  • Manual de instrucțiuni ilustrativ
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda. O veți primi la domiciliu în 1-2 zile lucrătoare de la apel.

 

Îmbunătățește vederea

utilizarea ochelarilor adaptivi poate contribui la bunăstarea ochilor, reducând oboseala ochilor și îmbunătățind calitatea vederii.

 

Tije indestructibile

Rama ochelarilor este ultraușoară, deoarece este fabricată din policarbonat, iar tâmplele sunt super flexibile pentru a asigura durabilitatea. Aceștia nu trebuie ajustați cu ajutorul rotiței, deoarece ochiul alege automat gradația.

occhiali graduati automatici

 

Fotocromatică

Anti-reflectorizant și fotocromic, astfel încât nu trebuie să vă schimbați niciodată ochelarii de mai multe ori, ci să aveți un confort vizual maxim cu o singură pereche de ochelari la modă.

occhiali graduati automatici

 

Blochează dispozitivele UV și lumina albastră

Blochează lumina albastră de la dispozitive, protejează împotriva razelor UVA și UVB dăunătoare. Potrivit pentru bărbați și femei, cu vârsta de peste 16 ani.

OFERTĂ ACTIVATĂ

NOTA MEDIE DIN 12874 DE ACHIZIȚII - 4.8/5
4.5/5

IATĂ CE SPUN UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI:

occhiali graduati automatici

Radu G.

✅Cumpărare Verificat pe 23/10/2023

5/5

Sunt foarte confortabile și foarte ușoare. În sfârșit am scăpat de grija de a schimba de fiecare dată patru perechi de ochelari. Am spus că nu mai am dureri de cap pentru că nu îți obosești ochii chiar dacă te uiți mult la telefonul mobil sau la televizor. Acesta este un produs genial.

Andrei B.

✅Cumpărare Verificat pe 13/09/2023

5/5

Am fost sceptică la început, dar odată ce i-am cumpărat și i-am purtat, nu i-am mai dat jos niciodată. Sunt ușoare, dar foarte robuste. Se potrivesc perfect și nu trebuie să le ajustați manual cu acea rotiță urâtă. Nu pot decât să le recomand!

occhiali graduati automatici(

Ilona G.

✅Cumpărare Verificat pe 25/09/2023

5/5

Acestea sunt foarte frumoase și elegante, dar și funcționale. Mi-am luat adio de la durerile de cap și de la purtarea atâtor perechi de ochelari. Cu aceștia se rezolvă toate problemele. De câteva ori m-am așezat pe ei, dar nu s-a întâmplat nimic. Sunt rezistenți și durabili. Într-adevăr o achiziție bună.

 

Oferta de astăzi la 149lei include:

OFERTĂ ACTIVATĂ 2024

 

NU RATAȚI ACEASTĂ OPORTUNITATE

Comandă acum și primește-l acasă în 1-2 zile pentru numai

149 lei

+ EXPEDIERE RAPIDĂ
IN LOC DE 799,97 lei 
Ultimele piese disponibile cu 70%.
rumeno

stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

Întrebări frecvente

Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de cumpărare care vă va fi trimisă împreună cu coletul și păstrați-o într-un loc în care să nu poată fi deteriorată.

Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestei pagini. Atenție la posibilele escrocherii în afara acestei pagini.

Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Bineînțeles că da. Pentru a oferi mai multă siguranță clienților noștri, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului la livrarea coletului.

Bineînțeles, în interiorul coletului veți găsi o foaie cu toate indicațiile și numerele de telefon pentru a solicita asistență și rambursare.

EasyEye® 2.0

Copyright © 2023 Thermo®

This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).