ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

LiftEyes®

Dezvăluirea misterului ochilor tineri cu plasturii noștri LiftEyes® Patches Comoara ascunsă a perfecțiunii germane pentru un aspect radiant care sfidează timpul

Arma secretă pentru ochi strălucitori și piele regenerată instantaneu fără metode invazive pentru toți cei care petrec ore întregi în fața PC-ului

CU 10 ANI MAI TÂNĂR? DAR CINE A SPUS CĂ ESTE NEVOIE DE OPERAȚIE?

Excelența tehnologiei științifice germane în plasturii noștri LiftEyes: precizie inginerească și cercetare avansată pentru un rezultat profesional în jurul ochilor.

trustpilot
patch per occhi stanchi,occhiaie borse sotto gli occhi.(25)-min

Plasturii noștri LiftEyes® sunt 100% vegani, complet lipsiți de ingrediente dăunătoare și sunt produși în Germania, cu standarde de înaltă calitate, nu în țări cu costuri reduse precum China.

Materialul utilizat constă în extracte de celule stem vegetale foarte eficiente, acid hialuronic și colagen în cantități mai mari decât la concurență. Acesta este motivul pentru care acționează instantaneu!

Comentarii verificate de pe site-ul nostru

patch per occhi stanchi,occhiaie borse sotto gli occhi.(30)-min
patch per occhi stanchi,occhiaie borse sotto gli occhi.

REAPRINDE O PRIVIRE TERNĂ ȘI OBOSITĂ

ATENȚIE: PROMOVĂM ACEST ARTICOL CA O OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU UN NUMĂR LIMITAT DE BUCĂȚI. NU RATAȚI ȘANSA DE A AVEA OCHII DEZUMFLAȚI LA DOAR 149RON ȘI GRĂBIȚI-VĂ SĂ ACHIZIȚIONAȚI ÎNAINTE CA PREȚUL SĂ CREASCĂ DIN NOU LA 270RON. VĂ MULȚUMIM!

OFERTA INCLUDE 2 PACHETE CU VÂSLE

patch per occhi stanchi,occhiaie borse sotto gli occhi.

Astăzi plasturii LiftEyes® sunt ai tăi pentru doar 149 lei în loc de 270 lei

Ultimele 5 piese rămase

  Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos  ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

  Spre deosebire de alte plasturi pentru ochi, formula noastră oferă rezultate vizibile și de lungă durată

  OCCHI STANCHI E GONFI

  Știați că Jessica Alba, Shakira și mulți alți influenceri și profesioniști în domeniul frumuseții folosesc măștile noastre pentru ochi? Acestea au apărut chiar și în Fab Fit Fun, Ipsy & Buzzfeed, Cosmopolitan și Marie Claire.

  Ochii sunt primul lucru la care se uită toată lumea. Dar ce să faci atunci când sunt obosiți și umflați? Folosiți plasturii noștri LifrEyes® în fiecare zi pentru un contur al ochilor proaspăt, tânăr și radiant!

  Cui sunt destinate plasturii LiftEyes®?

  ✅ Toate persoanele care suferă de edeme, cearcăne și picioare de corb

  ✅ Toți cei care au ochii obosiți

  ✅ tuturor persoanelor care petrec multe ore în fața calculatorului și a dispozitivelor electronice

  ✅ Pentru esteticieni și profesioniști

  ✅ Celor care își doresc un aspect tineresc fără a-și asuma riscul unei intervenții chirurgicale

  SUNT REUTILIZABILE ȘI LE PUTEȚI LUA CU DVS.

  UȘOR DE UTILIZAT ȘI DE APLICAT PE PIELEA CURATĂ

  patch per occhi stanchi,occhiaie borse sotto gli occhi.
  occhi sgonfi
  occhi sgonfi

  Cum se face comanda?

  Completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră.

  Vă vom suna înapoi în termen de o oră pentru a confirma datele.

  Vă rugăm să acordați 24/48 de ore pentru livrarea coletului.

  Plătiți în siguranță doar atunci când îl primiți.

  Evaluarea clientului:

  trustpilot
  Maria S.
  Maria S.
  A achiziționat 27/01/24
  Leggi Tutto
  Le iubesc. Mi-au fost dăruite de o prietenă și nu mă mai pot despărți de ele. Ochii sunt imediat revitalizați încă de la primele aplicări, poți simți o ușurare plăcută! Recomandate.
  Elena S.
  Elena S.
  A achiziționat 21/02/24
  Leggi Tutto
  Foarte rapid de transport maritim după mai puțin de 2 zile a fost deja la domiciliu. Ei chiar au un efect. Petrec mult timp în fața calculatorului și după ce le pun în frigider și le întind senzația de dezumflare este imediată!
  Ana S.
  Ana S.
  A achiziționat 21/01/24
  Leggi Tutto
  Un produs foarte bun. Eu le folosesc și pe frunte și trebuie să spun că după 1 săptămână de aplicare veți vedea rezultate strălucitoare. Spre deosebire de altele pe care le-am încercat și nu mi-au plăcut, acestea sunt cu adevărat de o calitate superioară! Vă mulțumesc.
  Precedente
  Successivo

  ÎN TIMP CE STOCURILE DUREAZĂ

  patch per occhi stanchi,occhiaie borse sotto gli occhi.

  Astăzi plasturii LiftEyes® sunt ai tăi pentru doar 149 lei în loc de 270 lei

  Ultimele 5 piese rămase

   Preencha agora o formulário de encomenda e entraremos em contacto consigo no prazo de 10 minutos   ⚠️Restam 5 peças em stock!⚠️

   Garanția este de 2 ani. Păstrați dovada de achiziție care v-a fost trimisă împreună cu pachetul și păstrați-l într-un loc în care nu poate fi deteriorat.

   Acest produs este disponibil doar online, prin intermediul acestui site. Atenție la posibilele escrocherii din afara acestui site.

   Livrarea durează de obicei 1-2 zile lucrătoare.

   Da, bineînțeles. Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, oferim plata în numerar la livrare pentru a plăti direct curierului în momentul în care coletul este livrat.

   Bineînțeles, veți găsi în pachet o foaie cu toate instrucțiunile și numerele de telefon pentru a solicita ajutor și o rambursare în termen de 30 de zile.

   Copyright © 2023 LiftEyes®

   Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

   Ploiești 42 B, Romania

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articolele, poveștile și recenziile relatate pe acest site reprezintă “advertoriale/publicitate”, astfel încât informațiile furnizate au doar un scop informativ, pentru a oferi o idee despre potențialul (care este întotdeauna condiționat) a ceea ce este ilustrat în pagina următoare (la care se poate ajunge făcând clic pe link-urile din diferitele articole) sau în formularul iframe (scripturi încorporate pe site-ul nostru și care permit plasarea unei comenzi pentru un produs sau serviciu direct pe site).

   mail di contatto: [email protected]